Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm 07gul07 bugun regl olmustu.onuda eklemistim..ANNE ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
Japonbalikk = hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim..
Kizlar tarih gecenlei kaldrdm @sezenorhan @semsel yeni evli 97 @mavikara @hadinur @melsa9387 yeni batlarinizi yazn cnmm
yaa sen daha tedavinin basindamisin?Evet Canımmm soruyorum o kadar soru soruyorum ki kadıncağız gülümsüyor bazen.sebepsiz diyor bir sebep olsa da tedavi etsek biz sadece hormon ilaçlarıyla uyarıp şansı artırıyoruz diyor. İğneler normal prosedürde bir sonraki aşama imiş. Beni ilk defa geçen ay ilaç kullandım. Bu ay ikinci!
ee bu super cnm degerlendir bkac gun.yarin catlar buyuk ihtimalle.insallah guzel sonuclar alirsin...Kızlar bu sabah doktora gittim muayene etti, solda bir yumurta 18.6 ya ulaşmış bunu kaçırmayalım akşam beşte yine gelin dedi. Klomen 4*1 devam ayrıca rahim duvarını kalınlaştıralım dedi, günde 3 estrofem başlayalım dedi. Tamam dedim. Bugün alt karın Ağrı'm azaldı. Gaz yapar mı dedim evet dedi. Dün şişmiştim adet olcak gibi bugün şişim indi sanırım sonra da çalışmalara devam.
Canm gormedm yaa gulun nezamancnm 07gul07 bugun regl olmustu.onuda eklemistim..
listeyi sabah yayinlamistim.berfini niye eklemedin?
bugun sabah hastalandigina gore muhtemelen 28 subat falandir bat'i.Canm gormedm yaa gulun nezaman
Merrhabaa hosgeldiiinn ilkmi geliosn topikimze yoksa vardinda brnmi bilmiomMerhaba arkadaşlar
iyi diyelim iyi olalımm kuzum sen nasılsıngünaydınlar hayırlı cumalar canlarım benim nasılsınız:)
mide bunaltılarıyla pençeleşiyorum canım benim sabahları çok kötü oluyorum şu ana kadar hiç istifra(kumadım) ama çok kötüyüm yineiyi diyelim iyi olalımm kuzum sen nasılsın
geçecek cnm inş bunlar normal şeyler kalp atışlarını dıydunmu cnmmide bunaltılarıyla pençeleşiyorum canım benim sabahları çok kötü oluyorum şu ana kadar hiç istifra(kumadım) ama çok kötüyüm yine
yok bitanem daha duymadım çarşamba cgittimde 2 hafta sonra gel ozamn belli olur dedi doktr canım benimgeçecek cnm inş bunlar normal şeyler kalp atışlarını dıydunmu cnm
saglikta sikinti yoksa rabbime kalmis gerisi elbet bir gun olacak bebisimiz :)Süpersin canımmmmm senin pozitif tavrına hayranım
28 subat canlarim duzeni bozuluyo o yuzden belli olmuyo da rutin olmasi gereken 28 subatbugun sabah hastalandigina gore muhtemelen 28 subat falandir bat'i.
gunaydin cnm hayirli cumalarimiz olsun insallah ben pek iyi degilim esimle aramizda problemler var 2 gundur sen nasilsin bebis nasilgünaydınlar hayırlı cumalar canlarım benim nasılsınız:)