- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Allahım tebrikler kuzum, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhkızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
Üzülme canımmmmm, yeni ay yeni umutlarkizlar pembe akintim gelmeye basladi yarin kesin hasta olcam her ay ayni sey oluyo hakkimizda hayirlisi boyleymis iyi geceler :)
Canımmmmm inşallahhhhhhhhhh gecikme sebebin gebelik olur.Vallahi bn bu ay hic bi belrti yok brn soktadaym galba adetim duzensizlesecek cunki normalde benm adete yakn gogslerm acirdi oda yk ramazandada bole olmstu 2ay duzensizdi :-(
Yurt dışında yaşayan bir arkadaşım kullanıyordu doktoru özellikle içeriğinin zenginliği ve daha az yan etki sebebiyle bunu önermiş,kızlar ben geldimm hepinizeee günaydınnn.... yeni birgün yeni umutlar...kızlar size birsey soracagım aranızda inofolic kullanan varmı?
benım folik asitim bitti daha önce folbiol kullanıyordun cnm ... pko'lulara tavsiye edilyor ama sebebsiz inferlite olanlarda kullanıyor... inofolic kullanmayı düşünüyorum bu ayYurt dışında yaşayan bir arkadaşım kullanıyordu doktoru özellikle içeriğinin zenginliği ve daha az yan etki sebebiyle bunu önermiş,
hastaneye gitip temiz sonuc alan varmidir kiBugun doktra gittm bobreklermde kum varmış bi bu eksiktibugn bi gelişme olan varmi kızlar adeti geciken fln
gozun aydin cnm ne guzel bi haber bu tebrikler.kızlar merhaba bir kaç gündür yoktum. nasılsınız napıyorsunuz ? benden güzel bir haber vereyim dün test yaptım ve pozitifi gördüm ama saglık ocağındaki hemşire gitme gitsende 10 gün sonra gel diyecek dedi bende haftaya doktora gidicem inşaalah. Allah herkesin kucaklarını doldursun herkese dua ediyorum allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaalah...
rahat ol kusum hersey olacagina varir.kızlar eşim ağır grip oldu ve biz en son adetimin 17. günü denedik dün gece deneyecektik fakat olmadı buğünde 20. günü , iki üç gün eşimden hayır bekleyemem... o zamana kadarda adetime bayagı bir yaklaşmış oluyorum ilişki olsada fayda sağlamaz herhalde...bare dün ilişkiye girseydik çok iyi ollurdu umarım çok geç yumurtlamam
gayet iyiyim sikinti yok hayirlisi boyleymis canimÜzülme canımmmmm, yeni ay yeni umutlar
canim ben adet oldum tam da gununde hic gecikme olmadi hayirlisi boyleymis :))ANNE ADAYLARI
Beklenmeyen Adet Tarihlerimiz
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = 1.hamisimiz
Japonbalikk =2.hamisimiz
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
hadinur = 22 OCAK
semsel = 22 OCAK
mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 14 SUBAT
Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 =21 SUBAT
Berf0o0o =26 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.
yaa oylemi hayirlisi cnm yaacanim ben adet oldum tam da gununde hic gecikme olmadi hayirlisi boyleymis :))
seni cooookk iyi anliyorum.tek degilsin .bizde her ay ayni seyleri yasiyoruz malesef.Kızlar selamlar hepinize. Eşimle dün tartıştık buraya uğrayamadım. Günde dört klomen bedenimi yoruyor şiddetli baş ağrısı, karında şişlik ve gaz, en kötüsü de ben yumurtaların büyüdüğünü acı çekerek hissediyorum. Doktor hanım normal dedi. Bu gün yumurtalarımdan biri 15.9 olmuştu bile hormonlarımla oynamak beni içten içe huzursuz ediyor.
cnm yenı adet yeni umut demek üzülmek yok yola devamcanim ben adet oldum tam da gununde hic gecikme olmadi hayirlisi boyleymis :))
yapıcak birsey yok kuzum rahat olmak dışındarahat ol kusum hersey olacagina varir.
evdeki hesap carsiya uymaz valla bunu hep denedim olmuyooo
iyiyiz cok sukur annisim siz nasilsinizGÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BAKAYIM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?