hayirlisi olsun artik ya rabbim en hayirlisini verir insallahcnm üzülme gebelik belirtiside adet belirtiside aynı... umudunu kaybetme inş hamilesindir
İNŞALLAH HAMİLELİĞİN BELİRTİSİDİR CANIM BENİM KİŞİDEN KİŞİYE FARK EDİLİYOR İNŞALLAH SENİN BELİRTİLERİNDE BUNLARDIRnapim canim ise geldim gece surekli kalkip su ictim bide afedersin wc cok kalktim bu belirtilerin hepsi hastaligim geliyo demek snirim bu ay da tutmadi persembeyi bekliyorum bakalim artik hayirlisi
ayy hadi insallah ya rabbim nasip etsin bu ay yuzumuzu guldursun senin bebis ne durumda rahatiniz iyi demiİNŞALLAH HAMİLELİĞİN BELİRTİSİDİR CANIM BENİM KİŞİDEN KİŞİYE FARK EDİLİYOR İNŞALLAH SENİN BELİRTİLERİNDE BUNLARDIR
sen ne durumdasn kac gunun var adetinegünaydın fıstık bende uykusuzum ama yine iyiyim çalısıyorum sen napıyorsun
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM İYİYİZ ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SİZLEREDE NASİP OLUR BU GÜZEL DUYGUayy hadi insallah ya rabbim nasip etsin bu ay yuzumuzu guldursun senin bebis ne durumda rahatiniz iyi demi
aminn insallah kendinize cok dikkat edin bu arada ruyanda gordun mu ben dusuk yaptigim bebegimi ruyamda gormustumALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM İYİYİZ ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SİZLEREDE NASİP OLUR BU GÜZEL DUYGU
bat 7 şubat sanırım bu ay çok fazla hesaplamadım daha var hayatım banasen ne durumdasn kac gunun var adetine
2 3 subata kadar devam o zmn zamanini iyi degerlendir bebisim benim ocak 28 oleri atarsa 2 subat bakalim hakkimizda hayirlisibat 7 şubat sanırım bu ay çok fazla hesaplamadım daha var hayatım banaçalışmalara devam
vallahı bu hafta pazarda deneyecegım sonra dinlenmeye çekilecegım... zaten spermlerde ikigün yasıyor... tam 2 şubata kadar değerlendirmiş olacagım2 3 subata kadar devam o zmn zamanini iyi degerlendir bebisim benim ocak 28 oleri atarsa 2 subat bakalim hakkimizda hayirlisi
aynen oyle tatlim hayirlisi olsun insallah hamis kalirizvallahı bu hafta pazarda deneyecegım sonra dinlenmeye çekilecegım... zaten spermlerde ikigün yasıyor... tam 2 şubata kadar değerlendirmiş olacagım
inş cnmmmaynen oyle tatlim hayirlisi olsun insallah hamis kaliriz
moda nisa var cnm burda kargo ucreti verip siparis veriyoruz.kizlar iyi guvenilir bi site ariyorum abiye tulum yada sik bir elbise icin cok kararsizim yardimci olurmusunuz tozlu morhipo falan gibi yerlere baktm daha iyi bi yer varmi yada degisik kiyafetler satan bi yer
tamam tatlim bakarim sagol ee sen nasilsin napiyosunmoda nisa var cnm burda kargo ucreti verip siparis veriyoruz.
turkiye icin kargo ucretsiz kapida teslim varmis bak oraya istersen cok siklarrr
yok bitanen hiç görmedim dahaaminn insallah kendinize cok dikkat edin bu arada ruyanda gordun mu ben dusuk yaptigim bebegimi ruyamda gormustum
insallah yakin zamanda gorursun canim :)yok bitanen hiç görmedim daha
canım meryemcem0101 benim arkadaş onuda listeye ekle:) diğer topiktemoda nisa var cnm burda kargo ucreti verip siparis veriyoruz.
turkiye icin kargo ucretsiz kapida teslim varmis bak oraya istersen cok siklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?