19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

napim canim ise geldim gece surekli kalkip su ictim bide afedersin wc cok kalktim bu belirtilerin hepsi hastaligim geliyo demek snirim bu ay da tutmadi persembeyi bekliyorum bakalim artik hayirlisi
İNŞALLAH HAMİLELİĞİN BELİRTİSİDİR CANIM BENİM KİŞİDEN KİŞİYE FARK EDİLİYOR İNŞALLAH SENİN BELİRTİLERİNDE BUNLARDIR

kizlar iyi guvenilir bi site ariyorum abiye tulum yada sik bir elbise icin cok kararsizim yardimci olurmusunuz tozlu morhipo falan gibi yerlere baktm daha iyi bi yer varmi yada degisik kiyafetler satan bi yer

2 3 subata kadar devam o zmn zamanini iyi degerlendir bebisim benim ocak 28 oleri atarsa 2 subat bakalim hakkimizda hayirlisi
vallahı bu hafta pazarda deneyecegım sonra dinlenmeye çekilecegım... zaten spermlerde ikigün yasıyor... tam 2 şubata kadar değerlendirmiş olacagım

kizlar iyi guvenilir bi site ariyorum abiye tulum yada sik bir elbise icin cok kararsizim yardimci olurmusunuz tozlu morhipo falan gibi yerlere baktm daha iyi bi yer varmi yada degisik kiyafetler satan bi yer
moda nisa var cnm burda kargo ucreti verip siparis veriyoruz.
turkiye icin kargo ucretsiz kapida teslim varmis bak oraya istersen cok siklarrr

Adetime daha 9 günüm var. Bu sabah tam bel boşluğuma bi sancı girdi hala devam ediyor. Kaloriferli mekanda olmama rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum. Ne ki bunlar kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…