19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

olacak ALLAH IN İZNİYLE CANIM BENİM BU KADAR KENDİNİ ONA ODAKLAMA OLACAĞI VARSADA ÇOK ODAKLADIĞIN İÇİN OLMAZ DERLER YA SONRA ÖYLE OLMASIN CANIM BENİM
yaaa aslında bu ay biraz daha rahatım sadece gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum eşim çoğu zaman geç geldiği için onu beklemesem haftaiçi hiç ilişkimiz olmaz burda gebelik sansımı düşürür... en azından haftaiçi 2 ilişkimiz olsun diye uğraşıyorum

cnm ne isi yapiyordun sen?hamilelik boyunca izin alma imkanin yokmu?
DEVLET KURUMUNDA ÇALIŞIYORUM CANIM BENİM 7 AY OLDU BAŞLAYALI ŞİMDİ İZİN HAKKIM DAHA YOK ASALETİM TAMAMALANMAYANA KADAR DA YOK BİDE BEN İZİNLERİ DOĞUM SONRASINA BIRAKMAYI İSTİYORUM SONRALARI DAHA ÇOK LAZIM OLUYOR ŞİMDİ KARNIMDA NEREYE GİTSEM BENLE GELİYOR BEBEĞİM AMA DOĞUM SONRASI ÖYLE DEĞİL Kİ O BAŞKA YERDE NE YAPIYOR TELAŞINA KAPILMAK İSTEMİYORUM BİTANEM

BİRGÜN ARAYLA YAP CANIM BENİM İNŞALLAH TUTUNACAK BEBİŞİN SANA

ADETİNE 5 GÜN FALAN KALADA İLİŞKİ YAŞAMA O ZAMANLARDA KENDİNİDE SICAK TUT VE BOL BOL VİTAMİN AL MEYVE FİLAN CANIM

hifa evra cnm ben seni listeye cagirmayi unuttum.
dun tekrar basladik salavat okumaya.ilk kisiye okuduk.
yazayimmi seni?gunluk 250 salavat okuyabilirsen.

Bitanemmmm

kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yok bu ara da 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissn
ayyy bebisim kusme yaa dun isten cikarjen yaptim biraz aceleye gelince unutmusum simdi etiketliyim nerdesin @SedanuR54

meselede dusunmiycek olana bak sennnesin nsl sana demiyor otur oturdugun yerde bu ay
ayrica niye hemen dus aliyon cnm biraz durman gerekir oylece ayaklari bir yere dayayip
yarım saat bekledım bebişim ayagımı havaya dikip artık gittiği kadar sperm gitmiştir herhalde artık havada soğuk çok üşüyorum biraz zorlanıyorum... aslında en iyisi sabah duş almak ama ben erken kalktım için benım için çok zor oluyor... yaz olsada neyse de şimdi kış üşütürüm diye korkuyorum düşünmekten ziyade artık rutine bağladık alıştım, gün aşırı ilişkiye girmediğim zaman kendimde eksiklik hissediyorum

İYİYİM BİTANEM ÇALIŞIYORUM SEN NASILSIN NE YAPIYORSUN
napim canim ise geldim gece surekli kalkip su ictim bide afedersin wc cok kalktim bu belirtilerin hepsi hastaligim geliyo demek snirim bu ay da tutmadi persembeyi bekliyorum bakalim artik hayirlisi

napim canim ise geldim gece surekli kalkip su ictim bide afedersin wc cok kalktim bu belirtilerin hepsi hastaligim geliyo demek snirim bu ay da tutmadi persembeyi bekliyorum bakalim artik hayirlisi
cnm üzülme gebelik belirtiside adet belirtiside aynı... umudunu kaybetme inş hamilesindir

günaydın fıstık bende uykusuzum ama yine iyiyim çalısıyorum sen napıyorsun
iyi cnm napim bugun erken uyudum ben saat 11 di ama gece cok kalktim 2 kez su icmeye afedersin de 2 kez wc kalktim regl yolda geliyo snirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…