19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Adetime daha 9 günüm var. Bu sabah tam bel boşluğuma bi sancı girdi hala devam ediyor. Kaloriferli mekanda olmama rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum. Ne ki bunlar kızlar?
inşallah hamişsinidir onların belirtisidir canım benim kendini sıcak tut vitamin eksikliğinden oluyor çoğu zaman canım ananas al ye iyi gelir

En iyisini yaparsın cnm kafayı rahatlatmak önemli olan zaten belki de tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin geliverir göbüşüne bak benm bebis yok ama adetim de bir türlü gelemedi hep kafaya taktığımdan dolayı.ay inş bi an önce adet olur yeni ay yeni umutlara başlarım .sende muayneden sonra mutlaka haberdar et cnm

Ben geldim canlarım doktor ile konuştum herseyi sordum önceki tedavileri anlattım adamın kazıklanmıssın demediği kaldı ama ben zaten biliyordum kaziklandığımı

S.a canlar herşeyi hamilelige yormayin biraz rahat olmaya calsn cnku stres olmsuz etkliyoms ben artk düşünmemeye çalışıyorum dua edyrm hep elimden baska birşey gelmiyor
Evet Can'ım tam da dediğin gibi her şeyi gebelik belirtisi sanmak gibi bir hastalığa tutulduk. Bu ay kendime söz verdim. Yaşayacağım tek belirti adet gecikmesi olsun dedim. Diğerlerini düşünüp kurmaktan kendime konsantre olamadım. Hayattan zevk alamadım. Eşimle mecburi münasebetler dışında bir şey yaşamadım. Ben istiyorum olsun diye de çabalıyorum. Olursa ne ala! Bu ay da ilaç kullanıyorum klomen ama kendimi mutlaka olacak diye kaptırmamakta kararlıyım. Allahım dualarımızı geri çevirme.

Amin cnm . Bende dediğin gibi çok takmicam artk ama tüp bebek tedavisine baslicam heycanlnrm doğal olarak bu klomen ilaci yumurtalklrmi cogaltymus

Vallahi bn bu ay hic bi belrti yok brn soktadaym galba adetim duzensizlesecek cunki normalde benm adete yakn gogslerm acirdi oda yk ramazandada bole olmstu 2ay duzensizdi :-(

hg cnm ee simdi ne olcakmis neler yapilacak anlatsana
Hoşbuldum canımcım ya ben bu aralar evden çok çıkıyorum sıkılmıyorun ama bende huy haline gelirse vay halime canım önceki tedavileri yapmadın var sayıyorum dedi çünkü hiçbiri doğru uygulanmamış ilk başta rahim filmi çekilecek dedi sorun olmazsa filmden 1 ay sonra tedaviye başlanabilir sorun varsa histeroskopi yapılacak histeroskopi yapılırsa en az iki ay beklenecek rahim dinlensin diye yani Nisan mayis aylarında başlarız bunları uygulariz 2 ay dinleniriz sonra en heyecanlı ve korkutucu sürece gireriz rabbim hayırlısınınasip etsin inşallahhhhh hepimize valla hasretim kuzucuğuma inşallah bu son olur onları alırım kucağıma rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın dilerim en kısa zamanda kavusuruz evlatlarımıza

Adetime daha 9 günüm var. Bu sabah tam bel boşluğuma bi sancı girdi hala devam ediyor. Kaloriferli mekanda olmama rağmen ayaklarımı ısıtamıyorum. Ne ki bunlar kızlar?
ahhh o isinamama problemi bendede var cnm yaa.
kansizliktan diyorlar ama olcturmedim hic...

aminn cnm insallah olucak aytenim insallahhhh...
bak bi tuhaflik var senin eski gittigin merkezde.yumurta rezervine bile bailmamisti degilmi?
bu isi sadece ticarete doken insanlar var dikkatli olmak lazim.tavsiye edilen hastaneleri bulmaliyiz.

hadi bakalim hayirlisi olsn en kisa zamanda kavusurz bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…