- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
tatlim iyim bende.gunu gecenler var ama pozitif haberi alamadik henuz.Bitanemmmm
kaynanamdaydm netim yok idi :) nasilsun kiz gunu gecenler ne etms liste hala ayni hicmi hamis regl olan yokbu ara da 07gul07 sana da kustum beni etiketlememissn
tatlim iyim bende.gunu gecenler var ama pozitif haberi alamadik henuz.
berfinde daha henuz hastalanmamis.ailesi tatile gelmis ona.
test yapmis 2lerdeydi en son ama dun 1.20 cikmis.bakalim hayirlisi herseyin.
ayyy sendemi valla bende ezana kadar konusurdum sacmalamak bile guzeldi yaa.Ahhhh ahhhh bir genç kızın en güzel günleri bebeğimbende çok arıyorum o günleri çoğu kez sabah ezanına kadar konuşurduk telefonda... Şimdi beş dakikaya düştü
aa dogruya siz gruptasiniz soylemistin.Can'mmm biliyomm bunlari berfikle surekli knusyoruz suandada :) whatsap grubumuza gel sende sole berfike :)
Valla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim içinsezenorhan canım senin adet baya gecikmiş normalde gecikiyor mu test yaptırmayı düşünüyor musun merak ettim de hadi bakalım inşallah bu haberleri verirsin bize
catlatma ignesi kullanmismiydin cnm?Valla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim içinsen ne durumdasin cnm ?
Yok cnm kullanmadımcatlatma ignesi kullanmismiydin cnm?
himm o zaman gecikmen normal olabilirYok cnm kullanmadım
Hadi bakalım inşallah bebiştir hakkında hayırlısı olsun canımValla çok gecikti cnm normalde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum ama 23 gün doldu artık 24. Gün yarın gelmedi bende anlamadım ama zaten çatlama gününü de degerlendiremedigimiz için çok fazla merak etmiyorum .bakalım 1 hafta daha gelmezse test yaparım bu arada 4 gün önce fln test yaptığımda bişey çıkmamıştı olsaydı mutlaka çıkardı. Valla kafamda deli sorular ilginç bi ay oldu benim içinsen ne durumdasin cnm ?
gelsin bebişler atılsın babaların papuçlarıayyy sendemi valla bende ezana kadar konusurdum sacmalamak bile guzeldi yaa.
annem derdi kizim sen ne konusuyon o kadarhic havadan sudan
(bazen ozluyorum o gunleri deyince esim gidip obur odadan ariyo beni
o kadar hosuma gidiyoki o gunlerdeki sesi ama hersey zamaninda guzel.
simdide basimi omzuna koyunca herseyi unutuyorum yetiyoboyle idare ediyoz
bebek gelince papucunu dama aticam diyorum sinir oluyoo
günaydınn cnm nasılsnıGünaydın anneliği en çok hakeden anneler günaydınlar
her zaman sizlere dua ediyorum canlarım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki her sabah ilk işe geldiğimde ilk işim kk açmak mesajlarınızı okumak dua etmek sizlere hamişliğim hakında bilgi vermek bitanem bunaltılarım tek oluyor bu aralar zaten uykuyu hiç demiyorum o daimi vardı şimdi biraz daha bastı :)cnm taze annisimmmneler hissediyorsun alistinmi
bizlere dua ediyon mu bakim hiidoguma kadar butun gelismeleri yaz .
sakin bizi birakip baska topiklere gitme.daha bizim bebislerin haberini vericez sana
iyiyim bitanecim sen nasılsın sende ne var ne yokgünaydınn cnm nasılsnı
vallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorumiyiyim bitanecim sen nasılsın sende ne var ne yok
cnm ne isi yapiyordun sen?hamilelik boyunca izin alma imkanin yokmu?her zaman sizlere dua ediyorum canlarım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki her sabah ilk işe geldiğimde ilk işim kk açmak mesajlarınızı okumak dua etmek sizlere hamişliğim hakında bilgi vermek bitanem bunaltılarım tek oluyor bu aralar zaten uykuyu hiç demiyorum o daimi vardı şimdi biraz daha bastı :)
olacak ALLAH IN İZNİYLE CANIM BENİM BU KADAR KENDİNİ ONA ODAKLAMA OLACAĞI VARSADA ÇOK ODAKLADIĞIN İÇİN OLMAZ DERLER YA SONRA ÖYLE OLMASIN CANIM BENİMvallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorumgeç döllenme olursa kaçırmayayım diye yumurtlama dönemimi hesaplıyamıyorum artık
meselede dusunmiycek olana bak sennnvallahı iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum dün gece eşim geç geldi; onu bekle ilişkiye gir daha sonra duş al derken gece 2 de uyudum 6'da uyandım; gözlerim kapanacak gibi :) bat 7 şubat hala deniyorumgeç döllenme olursa kaçırmayayım diye yumurtlama dönemimi hesaplıyamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?