cnm hiç korkma için rahatlasın hormon testi falan yapar birde hsg çekıldın mı büyük ihtimalle hsg 'ye yönlendirebililr... umuarım bir sorun çıkmaz... bu işte en büyük etken moral; stres çok etkiliyor hamile kalmayı.... nice sorunlu kadınlar ve eşleri hamile olup çocuk sahibi oluyor... ama benım gibi kafasına takan sorunu olmasada hamile kalamıyor ;(mutsuz ve yoğun bi pazartesiden herkeze günaydın kızlar. dün hasta oldum ben ve çok üzüldüm bu ay çok çalışmıstık. cuma günü doktora gidecez kötü bişey söleyecek diye korkuyorum
canım bu testler ve tedavi yöntemleriyle ilgili hiç bişey yaptırmadım ve bilmiyorum bunları. sadece gebelik düşünmeden önce kontrole gittim smir testi ve idrar testi yaptırmıştı herşey normal bi sorun yok demişti. şimdi eşimle beraber gidecem bakalım ne yaptıracaklar. bende sabah akşam çocuk düşünüyorum bundan kurtulmam lazım belkide hiç düşünmesem oluverecek hemen.cnm hiç korkma için rahatlasın hormon testi falan yapar birde hsg çekıldın mı büyük ihtimalle hsg 'ye yönlendirebililr... umuarım bir sorun çıkmaz... bu işte en büyük etken moral; stres çok etkiliyor hamile kalmayı.... nice sorunlu kadınlar ve eşleri hamile olup çocuk sahibi oluyor... ama benım gibi kafasına takan sorunu olmasada hamile kalamıyor ;(
cnm o zaman adetin 3. günü git eşinle hormon testi ve eşinede sperm testi yapıcaklar... eğer bunlar temiz çıkarsa Rahim filmi için seni yönlendirecek... sana tavsiyem eğer istanbulda oturuyorsan Şişli Echomar'a git orda Cevat Bayrak hoca var; bu işin uzmanı, diğerleri hem canını çok acıtıyor hem de eski makine kullandıkları için güvenirliliği düşük biraz.... Rahim filmi çektirmeden sakın ilaç yada aşılama yapma eğer tüplerin tıkalıysa yapılan hertürlü tedavi sonuçsuz kalır... bazı doktorlar Rahim filmi çektirmeden direk ilaç verebiliyor; 6 ay sonra hamilelik gercekleşmezse rahim filmine yönlendiriyor, buda boş boşa zaman kaybı ve ümit kaybı oluyor....sana tavsiyem bütün testlerini yaptırdıktan sonra tedaviye başlaman... bol şanslarcanım bu testler ve tedavi yöntemleriyle ilgili hiç bişey yaptırmadım ve bilmiyorum bunları. sadece gebelik düşünmeden önce kontrole gittim smir testi ve idrar testi yaptırmıştı herşey normal bi sorun yok demişti. şimdi eşimle beraber gidecem bakalım ne yaptıracaklar. bende sabah akşam çocuk düşünüyorum bundan kurtulmam lazım belkide hiç düşünmesem oluverecek hemen.
canımm maelesef istanbulda oturmuyorum. alanyada yaşıyorum. alanyada bu konularda başarılı çok fazla doktor yok malesef. 1 tane var onada randevu anca 3 ay sonrasına veriyolar. bende başkasına aldım cuma gününe ama adetim bitiyo o zaman. adetim bitince anlamıyolar mı sorun olup olmadığını. yani gidersem boşuna mı gitmiş olacam şimdicnm o zaman adetin 3. günü git eşinle hormon testi ve eşinede sperm testi yapıcaklar... eğer bunlar temiz çıkarsa Rahim filmi için seni yönlendirecek... sana tavsiyem eğer istanbulda oturuyorsan Şişli Echomar'a git orda Cevat Bayrak hoca var; bu işin uzmanı, diğerleri hem canını çok acıtıyor hem de eski makine kullandıkları için güvenirliliği düşük biraz.... Rahim filmi çektirmeden sakın ilaç yada aşılama yapma eğer tüplerin tıkalıysa yapılan hertürlü tedavi sonuçsuz kalır... bazı doktorlar Rahim filmi çektirmeden direk ilaç verebiliyor; 6 ay sonra hamilelik gercekleşmezse rahim filmine yönlendiriyor, buda boş boşa zaman kaybı ve ümit kaybı oluyor....sana tavsiyem bütün testlerini yaptırdıktan sonra tedaviye başlaman... bol şanslar
EWET CANIM BENİM AĞIR İŞ YAPMA HATTA BU ARALAR HİÇ İŞ YAPMA HERŞEY BELLİ OLSUN İŞ HER ZAMAN HAL OLURayy insallah seninde mi bel agrin oldu yaa merak ettim belim cok agridi kac gundur bi is yapinca daha cok agriyo
cnm hormon testini adetin 3. günü yada en geç 5.günü yapıyorlar, diğer günler yanıltıcı oluyor... randevunu ona göre almaya çalış sana tavsiyem bu ay bekle, adetlerin düzenliyse 3. günü ne zamana geliyorsa o zamana almaya çalış randevunu.... şimdi git istersen en azından eşin sperm testi yaptırır... sperm testi için de en az 3 günlük cinsel perhiz gerekiyor ... sen de hormon testini öbür ay yaparsın...canımm maelesef istanbulda oturmuyorum. alanyada yaşıyorum. alanyada bu konularda başarılı çok fazla doktor yok malesef. 1 tane var onada randevu anca 3 ay sonrasına veriyolar. bende başkasına aldım cuma gününe ama adetim bitiyo o zaman. adetim bitince anlamıyolar mı sorun olup olmadığını. yani gidersem boşuna mı gitmiş olacam şimdi
himm tamm canim sagol dusundugun icin bakalim heycanla bekliyorum adet gunumu :)EWET CANIM BENİM AĞIR İŞ YAPMA HATTA BU ARALAR HİÇ İŞ YAPMA HERŞEY BELLİ OLSUN İŞ HER ZAMAN HAL OLUR
heycan yapma bide bu aralar kendinide sıcak tut kendini günlere takılı bırakma bide unutmaya çalış öyle daha iyi oluyorhimm tamm canim sagol dusundugun icin bakalim heycanla bekliyorum adet gunumu :)
dört fazla değil mı yaaa ben günde iki tane femara kullandım beş yumoşum oldukızlar sabah doktora gittim yine her şey çok normal. Yine klomen verdi. günde dört dedi! çok gibi geldi ama tekrarladım. evet dört dedi uyaralım vucudunuz sağlam zaten çatlatıyor dedi.
evet fazla bence de. ama doktora bir kez daha sordum evet dört deneyelim çarşamba bakalım dedi iki gün dört için ona göre değerlendirelim dedi.dört fazla değil mı yaaa ben günde iki tane femara kullandım beş yumoşum oldu
ilk gün çok kötü oluyor insan canım. ama diğer ay umutlanmak için toparlanmak şart!Herr gün dua edip umutla beklemek, sanki o ordaymıs gibi davranıp kötü sonuca gelmek cok zormus kızlarağlıycam resmen
çok klomen çok yumoş! kız ben yaşlıyım ya ondan zaarAbooo cok deilmi ya
amin inşallah!ilk deneyim ilk ay.. Rabbim sonraki aylarda nasip etsin inşallah hepimize
senın yumurtlama problemın yok ki niye o kadar fazla verdi.... bu doktorları anlamak zor neyse bir bildikleri vardır herhaldeevet fazla bence de. ama doktora bir kez daha sordum evet dört deneyelim çarşamba bakalım dedi iki gün dört için ona göre değerlendirelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?