• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar gunadydinn yardim edin
Az once esime kahvalti hazirlamaya kalktim.Ilk bi idrara ciktim normal.aradan bikac dk sonra mideyi bozmustum bidaha girdim bu sefer idrarimi yaparken kan geldi bayag sıvı açık kirmizi tonlarinda.Adet kanamasi gbi koyu yogun degil ama cok korkuyrm kimin basina geldi boyle bisi

Kizlar gunadydinn yardim edin
Az once esime kahvalti hazirlamaya kalktim.Ilk bi idrara ciktim normal.aradan bikac dk sonra mideyi bozmustum bidaha girdim bu sefer idrarimi yaparken kan geldi bayag sıvı açık kirmizi tonlarinda.Adet kanamasi gbi koyu yogun degil ama cok korkuyrm kimin basina geldi boyle bisi
cnm bir kez benımde başıma gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu... gecikmeden doktora git idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırıyor, kalsan bile bebeğin içerde mikrop alıyor ve aynı enfeksiyon bebeğede bulaşıyor; bana doktorum ciddi antibiyotikler yazmıştı, o ay korunun demişti; sonra antibiyotikler bende mantar enfeksiyonu yaptı; o ayda korunmak zorunda kaldık... yane iki ayım boşa geçmişti :( inş sende idrar yolu enfeksiyonu değildir :(

cnm bir kez benımde başıma gelmişti, idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu... gecikmeden doktora git idrar yolu enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırıyor, kalsan bile bebeğin içerde mikrop alıyor ve aynı enfeksiyon bebeğede bulaşıyor; bana doktorum ciddi antibiyotikler yazmıştı, o ay korunun demişti; sonra antibiyotikler bende mantar enfeksiyonu yaptı; o ayda korunmak zorunda kaldık... yane iki ayım boşa geçmişti :KK43: inş sende idrar yolu enfeksiyonu değildir :KK43:
Idrar yolu enfeksiyonum vardi bu ay zaten bene antibiyotik le agri sanci kismini gecirdim.cok hafif arada yanmam oluyo ama karnabahar kürü yapuyorum suan rahatim aslinda.Sancisiz belirtisiz de olabiliyomu idrar yolu enfeksiyonu.

Idrar yolu enfeksiyonum vardi bu ay zaten bene antibiyotik le agri sanci kismini gecirdim.cok hafif arada yanmam oluyo ama karnabahar kürü yapuyorum suan rahatim aslinda.Sancisiz belirtisiz de olabiliyomu idrar yolu enfeksiyonu.
cnmm, benım hiç ağrım yada sancım olmadı sadece idrar yaparken çok hafif bir yanma ve bir iki damlada kan geliyordu ilk basta dikkate almadım; benı çok rahatsız etmiyordu, en son ateşim bayağı cıktı eşim benı acile götürdü , idrar testi yaptılar ve mikrop bayağı bir yüksek çıktı, antibiyotik yazdı doktorum ve bol bol su iç dedi, 15 gün sonra kontrole çağırdığında idrar yolu enfeksiyonum geçmişti... bu sefer mantar yolu enfeksiyonu başladı kullandığım antibiyotiklerden dolayı .... onuda atlattım... çok zor birsey bu idrar ve mantar yolu enfeksiyonu... :(

Hayir canim ama adetim bugun 3 gun gecikti.bu bi adet olabilirmi ya pat diye sivi gelmesi ilginc.ben oyle adet olmam ki koyu renkli gelir ilk baslarda bikac saate sivilasir
istersen bir doktora git canım benim sonra üzülme diye

Back