cnm daha çok yenısın ilk deneyimin unutma bir seneye kadar normal... burdaki çogu arkadas ve ben en az bir seneden beri bekliyoruz... hemen umutsuzluğa kapılma... inş çok fazla beklemeyiz hepimiz hamiş kalırızHerr gün dua edip umutla beklemek, sanki o ordaymıs gibi davranıp kötü sonuca gelmek cok zormus kızlarağlıycam resmen
evet kuzum yok her ay yumurtluyorum ama doktor uyaralım fazlasıyla dedi. Doktor ne derse onu yapıyoruz.senın yumurtlama problemın yok ki niye o kadar fazla verdi.... bu doktorları anlamak zor neyse bir bildikleri vardır herhalde
canım eger benı soracaksan ben çok genç yasta evlendim sayılmaz 24 yaşında evlendim ve şu anda 26 yaşındayım 1,5 yıldır bebiş için uğrasıyorum... benımkısı sebebsiz inferliteSende mi genç yaşta evlenenlerdensin canım :))
tamm cnm gunleri unutmaya caliscam nasil yapacaksam zaten hemen test yapmicam gunler gecsin baya biheycan yapma bide bu aralar kendinide sıcak tut kendini günlere takılı bırakma bide unutmaya çalış öyle daha iyi oluyor
masallah cnm cok erken evlenmissin esinle daha onceden tanisiyomuydunuzKızlarr 96 dogumluyum been :) suan süphem var bugun kesinlesecek inşallah :))
ayyy sorma çok şaşırıyorum ilk geceden hamiş kalanlara.... ama dezavantajıda çok düşünsene kocanla sadece ilk ay ilişkiye giriyorsun sonra hamilesin diye giremiyorsun, birbirinize vakit ayıramıyorsunuz hayatınızın odak noktası evlendiğiniz ilk aylardan beri sadece bebek oluyorKızlar ilk evlendiği gün hamis kalanlar vaar :)) nerde bizde o şanss :)) pes etmek yok yinede tabi
hadi bakalim cnm hayirlisi yeni ay yeni umutlar basladi senin icin kist olusturmuyosa cokta sorun degil klomen kullanman gerci kistlerde kalici olmuuorkızlar sabah doktora gittim yine her şey çok normal. Yine klomen verdi. günde dört dedi! çok gibi geldi ama tekrarladım. evet dört dedi uyaralım vucudunuz sağlam zaten çatlatıyor dedi.
canm yasin cok kucuk daha ve bence erkenden kendini yipratma evleneli ne kadar olduHerr gün dua edip umutla beklemek, sanki o ordaymıs gibi davranıp kötü sonuca gelmek cok zormus kızlarağlıycam resmen
geçen ay oluşturmadı kuzum.hadi bakalim cnm hayirlisi yeni ay yeni umutlar basladi senin icin kist olusturmuyosa cokta sorun degil klomen kullanman gerci kistlerde kalici olmuuor
1 hafta geçsin ALLAHIN izniyle inşallah tutmuştur bebişim :)tamm cnm gunleri unutmaya caliscam nasil yapacaksam zaten hemen test yapmicam gunler gecsin baya bi
cok iyi cnm benim 5 6 yumurta ve kist olusturdu bakalim adet gunum 1 hafta gecsin nasil ne durumdaym bakalm insallah olmamgeçen ay oluşturmadı kuzum.
Evleneli 7 ay oldu canım ama çook istiyorum :)) 4 yıllık bi ilişkimiz vardı eşimle 16 yaşımdan beri tanıyordumcanm yasin cok kucuk daha ve bence erkenden kendini yipratma evleneli ne kadar oldu
canım bana mı sordun ben erken aşık olup geç evlendimSende mi genç yaşta evlenenlerdensin canım :))
insallah allahin izniyle rabbim uygun gorduyse olur1 hafta geçsin ALLAHIN izniyle inşallah tutmuştur bebişim :)
İNŞALLAH CANIM BENİMinsallah allahin izniyle rabbim uygun gorduyse olure
masallah cok erken yasta tanismissin evlenmissin birde cocuk istiyorsun cesaretine hayran kaldim suan 20 yasindasin ve bence acele etme hamile kalmak icinEvleneli 7 ay oldu canım ama çook istiyorum :)) 4 yıllık bi ilişkimiz vardı eşimle 16 yaşımdan beri tanıyordum
Öyle oldu canım nasipte varmıs ne diyelim :))masallah cok erken yasta tanismissin evlenmissin birde cocuk istiyorsun cesaretine hayran kaldim suan 20 yasindasin ve bence acele etme hamile kalmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?