- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
canim testlerde cikmayabiliyo bi arkadasimin 1 bucuk ay olana kadar cikmamistti benimde ilk gebeligim evlendikten 7 ay sonra oldu hamile kaldm hamile kalmadan 1 ay once magnezyum ve folik asit kullandm adetim 8. gun gectikten sonra cikmisti o bile cok silikti bir hafta sonra 2014 agustos da dusuk oldu 3 ay korundum sonra 1 yil korunmadim ocagin ilk haftasida klomen kullanmaya basladim adetime 5 gun var ama ileri atabilir 5 gunde oyle beklicem 10 gun sonra belli olcak bakalim hakkimizda hayirlisieğer o zaman yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar testlerde çoktan çıkardı cnm herhalde stresten dolayı gelemedi bir türlü adetim gelsede yeni ay yeni umutlara başlasam.sen ne durumdasın adetin ne zaman cnm ? ne zamandır bebiş istiyosun ?
ayy sicacik yataginda git uyu yaaa ben evde olsam uyuyo olurdumİzmir'de hava buz ve temizliğe kalkıştım!
bende 4 tane gebelik geçirdm cnm 3 ü kimyasal 4. sü bebek yerine et parçası gibi bişey oluştuğu için 1 buçuk aylıkken kürtaj oldum . ama mesela hep adetten 5 -6 gün öncesinde testlerde çıkmıştı . mesela senin adetten 8 gün sonra çıktıysa çatlaman gecikmiştir ondan öyle çıkmıştır.ben ovu testlerinden dolayı çatlamanin gününü de biliorum zaten değerlendiremedkte çok hastaydım annemde kaldık bu yüzden . ama bu gecikmeyi anlamlandıramıyorum sırf stresten bence .bide yarın uludağa kaymaya çıkıcaz da yinede içimde kuşku ne yapacağımı bilmiyorum...seninde sonucunu sabırsızlıkla bekll,yorum inş olumlu olur cnm bnm rabbim gönlümüze göre versincanim testlerde cikmayabiliyo bi arkadasimin 1 bucuk ay olana kadar cikmamistti benimde ilk gebeligim evlendikten 7 ay sonra oldu hamile kaldm hamile kalmadan 1 ay once magnezyum ve folik asit kullandm adetim 8. gun gectikten sonra cikmisti o bile cok silikti bir hafta sonra 2014 agustos da dusuk oldu 3 ay korundum sonra 1 yil korunmadim ocagin ilk haftasida klomen kullanmaya basladim adetime 5 gun var ama ileri atabilir 5 gunde oyle beklicem 10 gun sonra belli olcak bakalim hakkimizda hayirlisi
bence uludaga gitmeden bi test daha yap nolur olmaz gerci rabbim istedikten sonra hicbirsey olmaz cunku ben antalydam canakkaleye gezmeye gitmistm sahsi aracimizla 12 saat yolda hicbisey olmamisti cok yorulmustum mezarlari gezerken yuruduk hep geri dondukten sonra ogrenmistm 1 hafta sonra dustu nasip rabbim isterse olur istemezse olmaz hamileysen de dua et allah bebegini sana nasip eder :)bende 4 tane gebelik geçirdm cnm 3 ü kimyasal 4. sü bebek yerine et parçası gibi bişey oluştuğu için 1 buçuk aylıkken kürtaj oldum . ama mesela hep adetten 5 -6 gün öncesinde testlerde çıkmıştı . mesela senin adetten 8 gün sonra çıktıysa çatlaman gecikmiştir ondan öyle çıkmıştır.ben ovu testlerinden dolayı çatlamanin gününü de biliorum zaten değerlendiremedkte çok hastaydım annemde kaldık bu yüzden . ama bu gecikmeyi anlamlandıramıyorum sırf stresten bence .bide yarın uludağa kaymaya çıkıcaz da yinede içimde kuşku ne yapacağımı bilmiyorum...seninde sonucunu sabırsızlıkla bekll,yorum inş olumlu olur cnm bnm rabbim gönlümüze göre versin
bi test daha yapayım bari içim rahat etsin doğru diyosun cnm . ya bende aslında rabbim yazdıysa hiçbişekilde düşeceğine inanmıyorum nasip kısmet meselesi yani . sen ne durumdasın belirti fln var mı cnm bide klomeni günde kaç tane içt,in çatlama iğnesi vuruldun mu ? ay ben çok meraklıyım çok soru sorarım ksr bakmıyosun dimi?bence uludaga gitmeden bi test daha yap nolur olmaz gerci rabbim istedikten sonra hicbirsey olmaz cunku ben antalydam canakkaleye gezmeye gitmistm sahsi aracimizla 12 saat yolda hicbisey olmamisti cok yorulmustum mezarlari gezerken yuruduk hep geri dondukten sonra ogrenmistm 1 hafta sonra dustu nasip rabbim isterse olur istemezse olmaz hamileysen de dua et allah bebegini sana nasip eder :)
neyin kusuruna bakim cnm sen soylebi test daha yapayım bari içim rahat etsin doğru diyosun cnm . ya bende aslında rabbim yazdıysa hiçbişekilde düşeceğine inanmıyorum nasip kısmet meselesi yani . sen ne durumdasın belirti fln var mı cnm bide klomeni günde kaç tane içt,in çatlama iğnesi vuruldun mu ? ay ben çok meraklıyım çok soru sorarım ksr bakmıyosun dimi?
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepsini korusun sağ salim ailelerine kavuşursuninşallahmalesef cnm hayirli ugurlu olsun sag salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim
aminnÇok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepsini korusun sağ salim ailelerine kavuşursuninşallah
Bence çok güzel, bunu alacağına göre fiziğin bayagı iddalı olmalıEki Görüntüle 1752632
kizlar bunu almak istiyorum nasil sizce ?yorumlarinizi bekliyorum
İzmirde misin neredesin de yaşıyorsun canım :)İzmir'de hava buz ve temizliğe kalkıştım!
İnş cnm yaza kadar olurda tüp bebeğe gerek kalmaz :) ne zamandan beri deniyorsunuz problem ne cnmKizlarrrrrr salı günü tup bebek merkezinden randevu aldım salı gideceğim bakalım ne diycek ne tedavi uygulayacak konuşacaz yaza kısmetse basliycaz inşallah
tesekkur ederim sekerim iddali demiyelim de idare eder diyelim :))Bence çok güzel, bunu alacağına göre fiziğin bayagı iddalı olmalımaşallah sana tatlımm
hadi hayirlisi olsun hakkinda umarim guzel haberler verirsn cnmKizlarrrrrr salı günü tup bebek merkezinden randevu aldım salı gideceğim bakalım ne diycek ne tedavi uygulayacak konuşacaz yaza kısmetse basliycaz inşallah
Tokat liyim canim.Merkezdeyse sıkınti yok buyuk sehir hersey elinin altinda merak etmeKızlar aranızda tokat lı olan varmıkardeşimin askerlik kağıdı geldi tokat merkez orası nasıl bir yer acaba merak ettim
Sağol kuzummmmm daha yaza basliycaz ama şimdiden çok heyecanlandım umarım bu defa alırım bebemi rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh daha yaza çok var nasıl geçecek zaman pufffhadi hayirlisi olsun hakkinda umarim guzel haberler verirsn cnm
Ayyyy inşallahhhh canımcım ya evet merkez tek oğlan ilk defa evden asker uğurluycaz rabbim sağ salim kavuştursun inşallah havalar çok sogukmuş öğle miTokat liyim canim.Merkezdeyse sıkınti yok buyuk sehir hersey elinin altinda merak etme
maş 5-6 tane yumurta gelişmiş bence bu ay hamile kalmışsındır bile yani allahın izniyle tabi cnm . takipteyim senden çok umutlandım bak şimdi güzel haberler verirsin inş :)neyin kusuruna bakim cnm sen soyleoyle sey duymim bi daha sakin belirti hicbisi yok adetime yakin goguslerim siser agri olur arada otobusteyken mide bulantm olur suan sadece goguslerm aciyo dokununca o kadar klomeni adetimin 5. gunu baslayip 5 gun gunde 2 kez sabah aksam ictim catlatma ignesine gerek yokilk aydan agir seyler yapmayalim dedi yumurtayi cogaltip buyumesini saglamakti oda oldu 5 6 tane yumurtam oldu gec catladigi icin yavas buyuduler gelecek ay tekrar gidicem adet olsamda olmasamda dr. piskolojine bagli cnm ara vermek istersen ilaci 1 ay kullanirsn 1 ay ara sonra tekrar baslariz dedi 3 ay klomen 2. yada 3. ayda istersem oyle igne vericek 4 ay surem var bu ilaclarla yoksa haziran gibi asilama sonra yine ara verilcek vucudu dinlendirmek icin hemen arka arkaya bi anda bitmicek yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?