- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
evet ya bncede internetten alicam umarim gorseldeki gibi gelir yoksa buyuk hayal kirikligi olacakÇok modern artık böyleleri daha iyi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya bncede internetten alicam umarim gorseldeki gibi gelir yoksa buyuk hayal kirikligi olacakÇok modern artık böyleleri daha iyi oluyor
İnsaalah ikimiz içinde canım tüm bekleyenler içinde öyle olur ama adetime 5 gün önce dayanamadım yaptım negatifi gördüm gene ondan yapmıyorum adetimi bekliyorumayyy belkide bebis geliyodur cnm vok heycanli yaa bende 10 gun sonra ogrenicem insallah adet olmam
İnsaalah güvenilir bir sitey se çoğunlukla aynı geliyor insaalah gönlüne göre olurevet ya bncede internetten alicam umarim gorseldeki gibi gelir yoksa buyuk hayal kirikligi olacak
canim adetten once testte vikmiyo adetin 1 2 gun gecsede cikmiyo anca adetin 7 8 gunlerinde cikiyo bnce pazartesi olmazsan git kan ver :)İnsaalah ikimiz içinde canım tüm bekleyenler içinde öyle olur ama adetime 5 gün önce dayanamadım yaptım negatifi gördüm gene ondan yapmıyorum adetimi bekliyorum
insallah cnm cok sagol yorumn icin :)İnsaalah güvenilir bir sitey se çoğunlukla aynı geliyor insaalah gönlüne göre olur
Saglik ocagina gideyim pazartesi insaalah Bakalım nasipcanim adetten once testte vikmiyo adetin 1 2 gun gecsede cikmiyo anca adetin 7 8 gunlerinde cikiyo bnce pazartesi olmazsan git kan ver :)
Yok cnm koyu kırmızı
ben hala adet olmadım cnm ama test te yaptım onda da çıkmadı kafamda deli sorular var acaba stres ten mi gelmedi? sen ne yaptın testlere başladın mı baki,m :)[QUOTE="GURBET KUSU, post: 4] Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
@sukruyeomay = hamisimiz
@bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan = 17 OCAK
@melsa9387 = 21 OCAK
@hadinur = 22 OCAK
@semsel = 22 OCAK
Berf0o0o = 23 OCAK
@mavikara = 25 OCAK
@yeni evli 97 = 28 OCAK
@esmeray06 = 27 OCAK
@SedanuR54 = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
@semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
@ElifAhsen02 = 8 SUBAT
@Hifa erva = 9 SUBAT
@GURBET KUSU = 15 SUBAT
@Kilim ve tohum =21 SUBAT
Ilayumut = 21 SUBAT
@betul225 =21 SUBAT
@imeraFera24 = regl olmayi beklyor..
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.
habersiz birakma biziSaglik ocagina gideyim pazartesi insaalah Bakalım nasip
ayyyy ciddimisin ya hayatimda hic gormedim o sogugu en fazla -4
kac gun gecti cnmben hala adet olmadım cnm ama test te yaptım onda da çıkmadı kafamda deli sorular var acaba stres ten mi gelmedi? sen ne yaptın testlere başladın mı baki,m :)
canim avucdolusudua biraz siteye girmeme karari almis kendini toparlayacakmis arkadaslardan biri yazmistiBerf0o0o nerelerdesin cnm aklım sende ?
6 gün geçti cnm ama bu ay çok ilginç oldu bende tam ne olduğuynu anlayamadum ayın 1 ve 2 si çatlama günümde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum yani en geç 17 -18 i gibi adet olmam lazım ama mesela çatlamadan bi 6 gn sonra yani ayın 8 inde kanamam geldi hem lekelenme gibi wc de biraz daha yoğun ama adet gibi değil ve hayatta normalde çatlamadan 6 gün sonra öyle bişey olmaz. acaba o adet miydi diye düşünmeye başladımkac gun gecti cnm
kıyamam ya o kendini iyi hissedecekse tabiki girmesin toparlasın biraz kendinicanim avucdolusudua biraz siteye girmeme karari almis kendini toparlayacakmis arkadaslardan biri yazmisti
canim hamile olabilirsn yerlesme kanamasi olabliyo bazi kadinlarda yumrtlamadan 6 gun sonra diyosun bana hamilemissin gibi geldi kan testi ver pazartesi kesin sonuc alirsin eger cikmazsa da stres yaptiysan gelmemis olabilir stres cok onemli benim bi ara 15 gun ileri atmisti kafama ck taktiim icin hayirlusi olsun insallah gobis degil bebistir6 gün geçti cnm ama bu ay çok ilginç oldu bende tam ne olduğuynu anlayamadum ayın 1 ve 2 si çatlama günümde çatlamadan 16 gün sonra adet olurum yani en geç 17 -18 i gibi adet olmam lazım ama mesela çatlamadan bi 6 gn sonra yani ayın 8 inde kanamam geldi hem lekelenme gibi wc de biraz daha yoğun ama adet gibi değil ve hayatta normalde çatlamadan 6 gün sonra öyle bişey olmaz. acaba o adet miydi diye düşünmeye başladım
malesef cnm hayirli ugurlu olsun sag salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbimKızlar aranızda tokat lı olan varmı kardeşimin askerlik kağıdı geldi tokat merkez orası nasıl bir yer acaba merak ettim
eğer o zaman yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar testlerde çoktan çıkardı cnm herhalde stresten dolayı gelemedi bir türlü adetim gelsede yeni ay yeni umutlara başlasam.sen ne durumdasın adetin ne zaman cnm ? ne zamandır bebiş istiyosun ?canim hamile olabilirsn yerlesme kanamasi olabliyo bazi kadinlarda yumrtlamadan 6 gun sonra diyosun bana hamilemissin gibi geldi kan testi ver pazartesi kesin sonuc alirsin eger cikmazsa da stres yaptiysan gelmemis olabilir stres cok onemli benim bi ara 15 gun ileri atmisti kafama ck taktiim icin hayirlusi olsun insallah gobis degil bebistir