19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnş cnm yaza kadar olurda tüp bebeğe gerek kalmaz :) ne zamandan beri deniyorsunuz problem ne cnm aşılama oldun mu
Sağol kuzummmmm ama sanırım gerek kalacak eşimde sperm sorunu var canım aşılama yapamayız yeterli sperm yok 2 defa tup bebek denedik malesef ikiside negatifti inşallah bu defa hersey yolunda giderrde son olur sağ salim gelir bebişim rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah

İnş cnm bu sefer olur en kısa zamanda hepimiz anne oluruz inş

Sağol kuzummmmm daha yaza basliycaz ama şimdiden çok heyecanlandım umarım bu defa alırım bebemi rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh daha yaza çok var nasıl geçecek zaman pufff
o zmna kadar bebisin kapiyi calar bence tik tik tik abne ordamsn die

GURBET KUSU kızzzzzz nasılsın özledim seni
iyim cnm bugun biraz uykusuzum gozlerim agriyor.
arkadasimin nikahi vardi erkenden kaltim.namazdan beri ayaktayim.
gecede dualarim vardi okudum.gec uyudum.4 saatlik uykuyla oyalandim.eltim geldi.
nikahtan sonra onlarla ugrastim.bide 3uncuye hamile oldugunu soyledi biraz uzuldum.
sen nslsn doktora gittinmi?noldu gogsunde degisiklik varmi?

adet gunumu bekliyorum onun disinda yarin kahvaltiya 11 kisi falan davet ettim nasil agirlicam die dusunceler sardi aksamdan hazirliklara baslicam snrsam
11 kisimi allah yardim etsin cnm evin musaitmi?
benimde yarin iki arkadas gelicek ikide cocuk.evim kucuk dusunuyom nsl gececek diyee

11 kisimi allah yardim etsin cnm evin musaitmi?
benimde yarin iki arkadas gelicek ikide cocuk.evim kucuk dusunuyom nsl gececek diyee
sagol cnm evim 3+1 sikinti olmaz 145 m2 oldukca genis sizde buyrun gelin kahvaltiya cocuklu misafirim yok o yuzden rahatim seni dusunemiuorum cnm :)

sagol cnm evim 3+1 sikinti olmaz 145 m2 oldukca genis sizde buyrun gelin kahvaltiya cocuklu misafirim yok o yuzden rahatim seni dusunemiuorum cnm :)
saol cnm keske tanisabilseydik...
benim evim bir odali kucuk.demin eltim gitti iki cocugu var.
top atilmis gibi olmus.tencere tava kasik ne ararsan salona getirmisler cocuklar.
birazdan toparliycam cok yorgunum birazda uzgunum

saol cnm keske tanisabilseydik...
benim evim bir odali kucuk.demin eltim gitti iki cocugu var.
top atilmis gibi olmus.tencere tava kasik ne ararsan salona getirmisler cocuklar.
birazdan toparliycam cok yorgunum birazda uzgunum
Kolay gelsin ayşoomm niye üzgünsün kuzummmmm

Üzülme canim benim inşallahhhh rabbim bize de nasip edecek ben goguslerim için gittim dr dedi çok sayıda kist var ama tedavisi yok giderse kendiliğinden gider adet yaklaştığı zaman daha da büyüyorlar o yüzden bu kadar şişlik ve morarma var adetim gelince ağrı dindi biraz korkacak Bir şey yokmuş salı gününe randevu aldım tup bebek merkezinden gidecem bakalım ne diyecek anasını satayım hafta boyu hastanedeyim

Kolay gelsin ayşoomm niye üzgünsün kuzummmmm
iki eltimde hamile ...
biri 27 yasinda 6inciya hamile
digeri 22 yasinda 3uncuye hamile.bide istemiyodum kazayla oldu falan diyolar uzuluyor insan.
biz bu kadar ugrasirken neden olmuyor .uff kiskanmiyom bakamiyorlar bile ama ben ozeniyorum.
eltim diyoki ay senin bebegin olsa kim bilir nsl bakarsin.hic sevdirmezsin bile kimseye.titizim biraz.
cocuklar daginiklar heryer sakiz seker kasik tabak doldu yaa.ben boyle yaptirmam katlanamam.yoruldum...

git kusum git ihmal etme.erkenden anne olalim insallah...

Oyyyyy maşallah 6.mı ulan biz biri bile bulamazken adaletine tüküreyim dünya biliyorum kıskanmiyorsun ama illa ki insanın zoruna gidiyor adaletsiz dünya ne diyebiliriz ki rabbim bize de nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…