• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

saol cnm keske tanisabilseydik...
benim evim bir odali kucuk.demin eltim gitti iki cocugu var.
top atilmis gibi olmus.tencere tava kasik ne ararsan salona getirmisler cocuklar.
birazdan toparliycam cok yorgunum birazda uzgunum:KK16:
huzurun yerinde olsunda onemli degil evin buyuk kucuk oldugu eltin neden dagitmasuna izin veriuo hadi izin verdi insan olan toplar cnm kusura bakmada biz boyle gorduk boyle biliriz sende musade etme birazcik bu konuda sert ol bence

Hayırlı akşamlar kızlar, 32-33 günde bir adet görüyorum 9.-20.günler arası ilişkide yumurtlama dönemini tutturmuş muyumdur? Akıntım olduğu günler de değerlendirdim.. Ama şehir dışına çıkacağımdan başka değerlendirebileceğim gün yok çok merak ediyorum tutmuş mudur, biz 4,5 aylık evliyiz ama yumurtlama döneminde bu ya ilk yada ikinci birlikte oluşumuz.. Genelde denk gelmemişti

Hayırlı akşamlar kızlar, 32-33 günde bir adet görüyorum 9.-20.günler arası ilişkide yumurtlama dönemini tutturmuş muyumdur? Akıntım olduğu günler de değerlendirdim.. Ama şehir dışına çıkacağımdan başka değerlendirebileceğim gün yok çok merak ediyorum tutmuş mudur, biz 4,5 aylık evliyiz ama yumurtlama döneminde bu ya ilk yada ikinci birlikte oluşumuz.. Genelde denk gelmemişti
Cnm merak etme ilişki aran yeterli en son 20. Gün beraber olduysan, spermin ömrüde zaten 2-3 gün... Adetin 23.gününe kadar değerlendirmiş oldun...23. Güne kadar çoktan yumurtlamışımdır ve inş tutmuştur ;)

Kızlar yarın 2 torba havuç alacam 1 hafta yeter hergün 1 brdak sıkacam eşime içirecem spermler için çok iyiymiş hareketliliği arttırıyor :KK68:yaza kadar elim üzerinde olacak sürekli birşeyler yedirip içirecem :KK70:pazartesi de çarşıya gidecem keçi boynuzu alacam kaynatıp içirecem Abooooo alacak birsürü şey var ceviz fındık kuru incir kuru üzüm aklıma ne gelirse alcam hele bir yemesin :KK67:nasıl amaaaa:KK70::KK70:

Kızlar yarın 2 torba havuç alacam 1 hafta yeter hergün 1 brdak sıkacam eşime içirecem spermler için çok iyiymiş hareketliliği arttırıyor :KK68:yaza kadar elim üzerinde olacak sürekli birşeyler yedirip içirecem :KK70:pazartesi de çarşıya gidecem keçi boynuzu alacam kaynatıp içirecem Abooooo alacak birsürü şey var ceviz fındık kuru incir kuru üzüm aklıma ne gelirse alcam hele bir yemesin :KK67:nasıl amaaaa:KK70::KK70:
Maşallah ya bende mi alsam

Abooooo herkescikler gitmiş bende gideyim barii:KK17::KK66:herkesciklere iyi geceler tatlı rüyalar :KK36:

Hanımlar günaydın. Dün sızıp kalmışım halim kalmadı valla cam sil perde çıkar yıksa tak, vitrininin içini boşalt yıka durula kurula yerleştir. Toz al, eşyaları çek altını al sil süpür balkonları yıka dantelleri yıksa as topla ütüle yerleştir. Dün baygın gibi yatmışım.

O kadar güzel mamalar saydın ki iştahlandım.

Tutmuştur canımmmmm inşallahhhhhhhhhh. Zaten idealde 17, 18,19. Günler yumurtluyorsundur. Spermlerde sorun yoksa maksimum 72 saat yaşıyorlar. Ama geneli 48 saat Yaşar. Sen son münasebet tarihine iki gün daha ekle yani.

Hanımlar günaydın. Dün sızıp kalmışım halim kalmadı valla cam sil perde çıkar yıksa tak, vitrininin içini boşalt yıka durula kurula yerleştir. Toz al, eşyaları çek altını al sil süpür balkonları yıka dantelleri yıksa as topla ütüle yerleştir. Dün baygın gibi yatmışım.
Maşallah bugün de aynısını ben yapicam birazdan basliycam

Back