- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbulda da günesli ve sert havasi vargunaydin kizlarr :)) antalyada hava buzzoralar nasil?
bu yil soguk olmadi hic gecen hafta firtina hortum vardi bugun ve yarin gunes var ama 7 derece olcak ilk kez soguyacak istanbula kar yagiyodur burda gram kar yokIstanbulda da günesli ve sert havasi var
Günaydın canım izmirde hava kuru soğuk donuyoruzzzgunaydin kizlarr :)) antalyada hava buzzoralar nasil?
ayyy burasi gibi bu arada napiyosun nasilsinGünaydın canım izmirde hava kuru soğuk donuyoruzzz
tahmin edebiliyorum cnm eksilerde mi soyle bakim biErzurumu söylememe gerek yok herhalde
adet gunumu bekliyorum onun disinda yarin kahvaltiya 11 kisi falan davet ettim nasil agirlicam die dusunceler sardi aksamdan hazirliklara baslicam snrsamNeler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günler
senin nasil geciyo gunlerin nasilsinNeler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günler
Maşaallah kolay gelsin Benim adetim bu gün 5.gün geçti her ay aksıyor diye testte yapmadım bekliyorum bendeadet gunumu bekliyorum onun disinda yarin kahvaltiya 11 kisi falan davet ettim nasil agirlicam die dusunceler sardi aksamdan hazirliklara baslicam snrsam
kac.gun ileri atiyoMaşaallah kolay gelsin Benim adetim bu gün 5.gün geçti her ay aksıyor diye testte yapmadım bekliyorum bende
Müthiş çok güzelEki Görüntüle 1752632
kizlar bunu almak istiyorum nasil sizce ?yorumlarinizi bekliyorum
abiye elbise almaktansa boyle bisey daha rahat olur die dusundum arkadasmin nisani icin tesekkur ederim cnm sagolMüthiş çok güzel
Normalde 1 2 gün onuda psikolojik eskiden hiç yapmazdı ben Taktikca geçiyorkac.gun ileri atiyo
Çok modern artık böyleleri daha iyi oluyorabiye elbise almaktansa boyle bisey daha rahat olur die dusundum arkadasmin nisani icin tesekkur ederim cnm sagol
ayyy belkide bebis geliyodur cnm vok heycanli yaa bende 10 gun sonra ogrenicem insallah adet olmamNormalde 1 2 gün onuda psikolojik eskiden hiç yapmazdı ben Taktikca geçiyor