19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

farkettim canim benimde ablam var senin gibiydi trombosiliti nerdeyse yok denilcek kadar azdi donemlerinde hastanelik olurdu bayilirdi o yuzden dalagini aldilar simdi duzeldi cok sukur o ameliyattan sonra da trombosilitleri cok yukseldigi icin dr. haftada bir aspirn demisti o yuzd3n tavsiye ettm cnm hastalara acil sifalar versin rabbime sukurler olsun iyiyiz :)

doktorum bu ay bana takıldı bak kilim ve tohum hanım 4 yumurtanız var birini tutturun artık dedi güldü, şansınız çok arttı inşallah olur dedi. ama olmadı kuzum. 3 gündür kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.

ablana da çok geçmiş olsun kuzum yazık çok çekmiş.

biz ne kadar uğraşsak boş güzelimmmm..... sıpalar hiç beklemediğimiz bir anda bize ceeeee yapıcaklar bak gör ben bir sene doktora gitmeyecegım kendi halime bırakacagım... sadece bu ay adet olursam kist varmı yok mu diye kontrole giderim o kadar

mucizelerle dolu şu hayat!

ben henüz doktora yumurta takibi için hiç gitmedim bu ay adetim gelirse gitmeyi düşünüyorum ne zaman gitmem gerekir

ben henüz doktora yumurta takibi için hiç gitmedim bu ay adetim gelirse gitmeyi düşünüyorum ne zaman gitmem gerekir
adetin 3. günü git canım doktor hormon rutinlerine bakar sonra bir hafta sonra görüşelim der ve iki günde bir çağırırı sonra ilşki için zaman öneririr sonra da adet gününüzde yeniden görüşelim der.

O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
canim benim gibi adet goruyosun 2 sinde gormem lazim benimde.. daha yumurtlama donemin yeni baslamistir arada belirsiz bi sekilde benimde gelir o akintinin ne oldugunu dr bile bilmiyo kadinlarn bazisinda yasaniyomus o kadarini biliyorum sen yinede dikkat et insallah hamilesindir :)

doktora gidip geldikçe olmayan her ay daha büyük hayal kırıklığı yaşadığımız kesin.

doktora gidip geldikçe olmayan her ay daha büyük hayal kırıklığı yaşadığımız kesin.
aynen öyle kuzum beklentimiz artıyor tabi bir sorun varsa gidelmesi gerekiyor... ama sebebsiz inferliteyse çok fazla doktor doktor gezmenın bir anlamı yok akışına bırakmak lazım.... sonuçta heray hamile olma şansımız var... çok şükğr sorunumuz yok

VALLAH CANIM BENİM ARTIK NEYİ NEYE YORACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ O KADAR HORMUNLU ÜRÜNLER YİYİP İÇİYORUZ ONDAN ZATEN ARTIK BU HASTALIKLAR BU HAMİLE KALAMAMLAR OLMUŞ YOKSA ESKİNİN İNSANLARI HEP SAĞLIKLI BESLENDİĞİ İÇİN EVLENDİKLERİ İLK GECEDE HAMİŞ KALIYORLARDI NERDE O GÜNLER

Doktor senin burdaki adini nasi bilio odami uye Yoksam adini solememk icin mi ole dedn

benim Bat a da Allah kerim yaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…