farkettim canim benimde ablam var senin gibiydi trombosiliti nerdeyse yok denilcek kadar azdi donemlerinde hastanelik olurdu bayilirdi o yuzden dalagini aldilar simdi duzeldi cok sukur o ameliyattan sonra da trombosilitleri cok yukseldigi icin dr. haftada bir aspirn demisti o yuzd3n tavsiye ettm cnm hastalara acil sifalar versin rabbime sukurler olsun iyiyiz :)trombositim yüksek canım. doktora sordum da asprini gerek yok dedi hsg çekildikten sonra sancılarımda belirgin azalma oldu. ben ilaç içmeden duramayan zaman zaman acillik olan öğüren böğüren halimden sonra bu halime çok şükür diyorum.
doktorum bu ay bana takıldı bak kilim ve tohum hanım 4 yumurtanız var birini tutturun artık dedi güldü, şansınız çok arttı inşallah olur dedi. ama olmadı kuzum. 3 gündür kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.vallahi cnm hiç bilmiyorum kaç mm ' de çatladığını doktora gittiğimde 20 mm yumurtam vardı çatlamamıştı... şimdi o yuurtam büyük ihtimalle çatlamıştır.... inş biri tutar... beş yumurtadan biri tutmazsa kendimi şansız bedevi gibi hissedecegım... hersey kısmet tabıkı
ablana da çok geçmiş olsun kuzum yazık çok çekmiş.farkettim canim benimde ablam var senin gibiydi trombosiliti nerdeyse yok denilcek kadar azdi donemlerinde hastanelik olurdu bayilirdi o yuzden dalagini aldilar simdi duzeldi cok sukur o ameliyattan sonra da trombosilitleri cok yukseldigi icin dr. haftada bir aspirn demisti o yuzd3n tavsiye ettm cnm hastalara acil sifalar versin rabbime sukurler olsun iyiyiz :)
biz ne kadar uğraşsak boş güzelimmmm..... sıpalar hiç beklemediğimiz bir anda bize ceeeee yapıcaklar bak gördoktorum bu ay bana takıldı bak kilim ve tohum hanım 4 yumurtanız var birini tutturun artık dedi güldü, şansınız çok arttı inşallah olur dedi. ama olmadı kuzum. 3 gündür kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
mucizelerle dolu şu hayat!hepimiz ayniyiz cnm.bir cok anlayissiz insanla karsilasiyoruz.
hayallerimizi baskasinda gormek sahit olmak gercekten cok zor.
ama napalim bu da bizim sinavimiz.bunuda atlaticaz insallah.umudunu hic kaybetme.
25 yillik komsumuz vardi.annemle birlikte evlenmis dusun.suan tam 45 yasinda.esi hic tedavi gormesine musade etmemis.
3 yil once dogal yolla hic farkinda olmadan hamile oldugunu ogrenmisti.SIMDI 3 yasinda kizi.
ALLAH'IM NELERE KADIRDIR.RABBIM BIZEDE BUYUKTUR.insallah hikeyemizin sonu guzel olacak...
ben henüz doktora yumurta takibi için hiç gitmedim bu ay adetim gelirse gitmeyi düşünüyorum ne zaman gitmem gerekirdoktorum bu ay bana takıldı bak kilim ve tohum hanım 4 yumurtanız var birini tutturun artık dedi güldü, şansınız çok arttı inşallah olur dedi. ama olmadı kuzum. 3 gündür kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
adetin 3. günü git canım doktor hormon rutinlerine bakar sonra bir hafta sonra görüşelim der ve iki günde bir çağırırı sonra ilşki için zaman öneririr sonra da adet gününüzde yeniden görüşelim der.ben henüz doktora yumurta takibi için hiç gitmedim bu ay adetim gelirse gitmeyi düşünüyorum ne zaman gitmem gerekir
canim benim gibi adet goruyosun 2 sinde gormem lazim benimde.. daha yumurtlama donemin yeni baslamistir arada belirsiz bi sekilde benimde gelir o akintinin ne oldugunu dr bile bilmiyo kadinlarn bazisinda yasaniyomus o kadarini biliyorum sen yinede dikkat et insallah hamilesindir :)O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
doktora gidip geldikçe olmayan her ay daha büyük hayal kırıklığı yaşadığımız kesin.biz ne kadar uğraşsak boş güzelimmmm..... sıpalar hiç beklemediğimiz bir anda bize ceeeee yapıcaklar bak görben bir sene doktora gitmeyecegım kendi halime bırakacagım... sadece bu ay adet olursam kist varmı yok mu diye kontrole giderim o kadar
sagol cnm allah daha kotusunu yasatmasin bizede baskalarinada zor bir donemdi sukur iyiyiz hepimiz :)ablana da çok geçmiş olsun kuzum yazık çok çekmiş.
aynen öyle kuzum beklentimiz artıyor tabi bir sorun varsa gidelmesi gerekiyor... ama sebebsiz inferliteyse çok fazla doktor doktor gezmenın bir anlamı yok akışına bırakmak lazım.... sonuçta heray hamile olma şansımız var... çok şükğr sorunumuz yokdoktora gidip geldikçe olmayan her ay daha büyük hayal kırıklığı yaşadığımız kesin.
tamam canım teşekkür ederim bilgiler içinadetin 3. günü git canım doktor hormon rutinlerine bakar sonra bir hafta sonra görüşelim der ve iki günde bir çağırırı sonra ilşki için zaman öneririr sonra da adet gününüzde yeniden görüşelim der.
Kim soledi :) 8ayligim benTospaAnnesi kiz cevapla tusuna basinca biraz bekle sonra yazina basla.
"s" nerde durmus cumlenin diger yarisi nerde kalmis.9 ay annen karninda nsl durdun sen
Doktor senin burdaki adini nasi biliodoktorum bu ay bana takıldı bak kilim ve tohum hanım 4 yumurtanız var birini tutturun artık dedi güldü, şansınız çok arttı inşallah olur dedi. ama olmadı kuzum. 3 gündür kötüydüm ama şimdi daha iyiyim.
benim Bat a da Allah kerim yaz canım :)Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr
Insallah bu liste ugur getirir..
Omur kagan = hamisimiz
@bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
@sezenorhan = 17 OCAK
@melsa9387 = 21 OCAK
Kilim ve tohum = 21 OCAK
@hadinur = 22 OCAK
@semsel = 22 OCAK
Berf0o0o = 23 OCAK
@mavikara = 25 OCAK
@yeni evli 97 = 28 OCAK
@esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 =2 SUBAT
@semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
@hijabiqueen = 8 SUBAT
@ElifAhsen02 = 8 SUBAT
@Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU = 15 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
@betul225 =21 SUBAT
Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.
yaz kuzum yaz nasıl olsa ne zaman olacağı belli değil ağlasam mı gülsem mi şuanYazarimm bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?