• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

[QUOTE="GURBET KUSU, post: 4]:nazar::nazar: Beklenmeyen adet tarihlerimiz hanimlarrrr:KK200:
Insallah bu liste ugur getirir..:KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
@sukruyeomay = hamisimiz :anneadayı:
B bebegim-gel =( tup. )BEKLEMEDE
sezenorhan sezenorhan = 17 OCAK
M melsa9387 = 21 OCAK
hadinur hadinur = 22 OCAK
semsel semsel = 22 OCAK
Berf0o0o Berf0o0o = 23 OCAK
mavikara mavikara = 25 OCAK
yeni evli 97 yeni evli 97 = 28 OCAK
esmeray06 esmeray06 = 27 OCAK
TospaAnnesi TospaAnnesi = 29 OCAK
07gul07 07gul07 =2 SUBAT
semihalil80 semihalil80 =4 SUBAT
@tuba0735 = 4 SUBAT
S sinkar = 7 SUBAT
hijabiqueen hijabiqueen = 8 SUBAT
ElifAhsen02 ElifAhsen02 = 8 SUBAT
Hifa erva Hifa erva = 9 SUBAT
GURBET KUSU GURBET KUSU = 15 SUBAT
Kilim ve tohum Kilim ve tohum =21 SUBAT
@Ilaymilya = 21 SUBAT
betul225 betul225 =21 SUBAT
I imeraFera24 = regl olmayi beklyor..

:anneadayı::KK46::nazar::KK200::KK73::rolleyes::KK9: Insallahh bu liste hayrlara vesile olur..
kizlar insallah bu tarihlerde hamis oldugumuzu ogrenir birbirimize haber veririz.
*Onumuzdeki bu ay icin bol sans tatlislarim :KK4::nazar::KK46::KK46:
*Gelen BAT(Beklenen Adet Tarihi) yazsin ekleyelim.

canım ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü parçalar, kasımın 12 sinde düşük yaptım on gün kanamam, şiddetli sancılarım oldu senin kanaman kaç gün sürdü ?
Yaklaşık 15 gün benimde yoğun surdu. Dusukten 2 gün öncede kalp atışını duymuştum.Sende gelişim olmadı mi. Ayrıca o ağrıya nasıl dayandn ya

inşAllah canım çok fazla takmıyorum açıkçası takacak daha önemli konular var sınavlar mülakatlar kpss üniversite bunlar daha çok stres yapıyor elimden dua ve sabırdan başka bir şey gelmiyor herşeyin vakti vardır bekleyelim.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin İnşAllah.sen de hamilesin sanırım hayırlı olsun canım
yok degilim o sadece totem:KK48:kafayi yedigimin gostergeside denebilir:KK48:
cnm ne guzel iste okul imkanin varsa kafayi oraya ver ya keske benimde oyle bir sansim olsada okula devam etsem.:KK43:

Yaklaşık 15 gün benimde yoğun surdu. Dusukten 2 gün öncede kalp atışını duymuştum.Sende gelişim olmadı mi. Ayrıca o ağrıya nasıl dayandn ya
Canım ben hamile olduğumu bilemedim üstüne adet gördüm bizim ailede ırsi o yüzden bilmeden düşük yaptım. Ağrıya dayanamadım hastaneye gittim sancim için serum takdirdim. Daha sonra düşük olduğunu öğrendim. Bilmediğim için de çok üzülmedim canım

E="semihalil80, post: 44792557, member: 730102"]Canım ben hamile olduğumu bilemedim üstüne adet gördüm bizim ailede ırsi o yüzden bilmeden düşük yaptım. Ağrıya dayanamadım hastaneye gittim sancim için serum takdirdim. Daha sonra düşük olduğunu öğrendim. Bilmediğim için de çok üzülmedim canım[/QUOTE]
Anladim canım hayırlısı olsun. Emin ol hepsi de zor normalde zorunda olmasam kürtaj asla dusunmezdim. Allah inş bundan sonra hayirlisini nasip etsin. Arada rahimde falan ağrı hissediyor misin peki

Canım ben hamile olduğumu bilemedim üstüne adet gördüm bizim ailede ırsi o yüzden bilmeden düşük yaptım. Ağrıya dayanamadım hastaneye gittim sancim için serum takdirdim. Daha sonra düşük olduğunu öğrendim. Bilmediğim için de çok üzülmedim canım

E="semihalil80, post: 44792557, member: 730102"]Canım ben hamile olduğumu bilemedim üstüne adet gördüm bizim ailede ırsi o yüzden bilmeden düşük yaptım. Ağrıya dayanamadım hastaneye gittim sancim için serum takdirdim. Daha sonra düşük olduğunu öğrendim. Bilmediğim için de çok üzülmedim canım
Anladim canım hayırlısı olsun. Emin ol hepsi de zor normalde zorunda olmasam kürtaj asla dusunmezdim. Allah inş bundan sonra hayirlisini nasip etsin. Arada rahimde falan ağrı hissediyor misin peki[/QUOTE]
Canım sen neden kürtaj oldun bi buçuk aydi benimde ama kürtaj olmadım Dr temizlenmiş dedi.yanı erken olunca kurtaja gerek var mi ki. Yok ağrı olmuyor cnm

Bazılarında ihalil80, post: 44793006, member: 730102"]Anladim canım hayırlısı olsun. Emin ol hepsi de zor normalde zorunda olmasam kürtaj asla dusunmezdim. Allah inş bundan sonr
Anladim canım hayırlısı olsun. Emin ol hepsi de zor normalde zorunda olmasam kürtaj asla dusunmezdim. Allah inş bundan sonra hayirlisini nasip etsin. Arada rahimde falan ağrı hissediyor misin peki
Canım sen neden kürtaj oldun bi buçuk aydi benimde ama kürtaj olmadım Dr temizlenmiş dedi.yanı erken olunca kurtaja gerek var mi ki. Yok ağrı olmuyor cnm[/QUOTE]
Benim agrim oluyor. Bundan once kimyasal dusuk yasadim yaklasik 5 haftalikti onda jgelisim olmadigi icin kendi dustu. Ama bunda gelisim vardi cok agrim vardi dayanilmaz derecede. Bende arastirdim gelismeye basladiginda kendi dusse bile icinde parca kalabiliyormus o yuzden yapilda. Hala ara ara rahmimda agri oluyor. Dikkat etmem lazim. Sade kese olunca kendi dusuyor ona kimyasal gebelik deniliyor ve genelde müdahale gerektirmiyo

Back