• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bi aksilik olmaz insallah haftasonu da iki gun yap bosuna bi gun kacirma bugun yapma imkanin varsa bugun yap yarin yapma pazar yap
cnm dün ilişki olduğu için buğün olmıyacak cumartesi ve pazar sabahı ilişki düşünüyorum ;) hersey kısmet bakalım artık ;)

Ayşemmmm hastalandım sonra malum kötü haber negatifi gördüm toparlanamadım. Aynı gün bir arkadaşım gebe olduğunu söyledi ve B daha benim düşünüp düşünmediğimi sordu. Hırpalıyor bu sorular beni galiba.
hepimiz ayniyiz cnm.bir cok anlayissiz insanla karsilasiyoruz.
hayallerimizi baskasinda gormek sahit olmak gercekten cok zor.
ama napalim bu da bizim sinavimiz.bunuda atlaticaz insallah.umudunu hic kaybetme.
25 yillik komsumuz vardi.annemle birlikte evlenmis dusun.suan tam 45 yasinda.esi hic tedavi gormesine musade etmemis.
3 yil once dogal yolla hic farkinda olmadan hamile oldugunu ogrenmisti.SIMDI 3 yasinda kizi.
ALLAH'IM NELERE KADIRDIR.RABBIM BIZEDE BUYUKTUR.insallah hikeyemizin sonu guzel olacak...

canım ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü parçalar, kasımın 12 sinde düşük yaptım on gün kanamam, şiddetli sancılarım oldu senin kanaman kaç gün sürdü ?
cnm muhakkak sogan suyunu 15 gun ic .icin temizlensin.
rahat ol.bir kez olduysa ikincide olur ve insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin.

Kızlar size birsey soracagım şimdi benım beş tane yumurtam var diyelim ki ikisi çatladı, ben adetimi ilk çatlayan yumurtanın gününemi göre olacagım, yoksa son çatlayan yumurta gününemi göre olacagım ? kafamda deli sorular? bu çatlama olayı hep benı yanıltıyor? birde ben dün akşam ilişkiye girdim, şimdi cumartesi ve pazarda ilişki olsun diyorum... iki gün üst üste umarım bir problem olmaz; hafta içi fazla yoruluyorum bazen günleri atlıyabılıyorum... birde olursa pazar gününden sonra salı ve perşemde olur herhalde :KK66: güya kendimi rahat bırakacaktım ama hala hesap kitapla uğrasıyorum :KK200::KK49:
insan rahat edemiyo valla bende hep kendime kiziyorum "belirti aramiycam
gun hesaplamiycam" diyorum ama nafilee gelde soz gecir su yuregee...
UMUT FAKIRIN EKMEGIDIR...

cnm muhakkak sogan suyunu 15 gun ic .icin temizlensin.
rahat ol.bir kez olduysa ikincide olur ve insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin.
amin sağol canım benim.korunurken soğan suyunu uyguladım kistim vardı.doktora gittim kan testi yaptırmıştım düşükten parça kalmamış temizlenmiş dedi.ahh bi rahat olabilsem kafa hep stresli :).bütün kontrolleri yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı adetim de düzenli eşim de sağlıklı.doktorum hiç yumurta takibi falan yapalım demedi.kistim de adette parçalanır dedi gerçektende öyle oldu.doğru düzgün bilgi vermiyorlar kistin nedenini cinsini falan da söylemiyorlar hep netten araştırdıklarımla bilgi sahibi oluyorum doktor değiştircem mart ayına kadar olmazsa

amin sağol canım benim.korunurken soğan suyunu uyguladım kistim vardı.doktora gittim kan testi yaptırmıştım düşükten parça kalmamış temizlenmiş dedi.ahh bi rahat olabilsem kafa hep stresli :).bütün kontrolleri yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı adetim de düzenli eşim de sağlıklı.doktorum hiç yumurta takibi falan yapalım demedi.kistim de adette parçalanır dedi gerçektende öyle oldu.doğru düzgün bilgi vermiyorlar kistin nedenini cinsini falan da söylemiyorlar hep netten araştırdıklarımla bilgi sahibi oluyorum doktor değiştircem mart ayına kadar olmazsa
haklisin cnm kafamizdan atamiyoruz.
dogru kistler adette dokuluyor onu dusunme.
doktora guvenmen cok onemli.seni telkin etmiyorsa degistirmen lazim.
yasin kac cnm? nerde tedavi goruyorsun?kac yildir ugrasiyordun?

haklisin cnm kafamizdan atamiyoruz.
dogru kistler adette dokuluyor onu dusunme.
doktora guvenmen cok onemli.seni telkin etmiyorsa degistirmen lazim.
yasin kac cnm? nerde tedavi goruyorsun?kac yildir ugrasiyordun?
yaşım 21 canım 1.5 senelik evliyim eylül ayında korunmayı bıraktım ekimde hamile kaldım kasımda düşük yaptım kromozom anomalisinden dolayı.daha önce kist için doktora gittiğimde henüz korunuyorken içim rahat etsin diye hormon testi yaptırmıştım dr sağlıklısın dedi eşime de sperm testi yaptırdım o da sağlıklı çok şükür.folik asit kullanıyorum şu an.dr düşükten sonra korun demedi 2 ay adet gördüm işte bu 3. ayım inşAllah tutar bu ay.osmaniyeliyim canım ben ilçede özel bi hastaneye gidiyorum.mart ayında merkez özel hastaneye gidicem

aminn insallah ilk once hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin dua et olurmu :KK200::anneadayı:
canım benim inanki her an dua ediyorum sizler için YÜCE RABBİM inşallah en yakın zamanda nasip eder ve kısmetinin yazar ve göbüşlerinize yerleştirir bu cuma gününün hürmetine ALLAH hiç bir kulunu boş kucakla bırakmasın her anneye sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günüllerinden geçeni hayırlı değilse bile hayra yolsun.

canım benim inanki her an dua ediyorum sizler için YÜCE RABBİM inşallah en yakın zamanda nasip eder ve kısmetinin yazar ve göbüşlerinize yerleştirir bu cuma gününün hürmetine ALLAH hiç bir kulunu boş kucakla bırakmasın her anneye sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günüllerinden geçeni hayırlı değilse bile hayra yolsun.
Amin canımm İnşAllahhhhh

üzülmeyin hiç birşey için elbet zamanı var deyip mutlu olmak varken neden üzüyoruz ki kendimizi
aynen canım bende o şekil kendimi rahatlatıyorum sabır ediyorum ama işte hani millet dediğimiz illet varya onlar insanın canını sıkıyorlar :)).bide çocuk yapmak için ilişki olunca kafadan atamıyorsun ister istemez stresli oluyorsun

aynen canım bende o şekil kendimi rahatlatıyorum sabır ediyorum ama işte hani millet dediğimiz illet varya onlar insanın canını sıkıyorlar :)).bide çocuk yapmak için ilişki olunca kafadan atamıyorsun ister istemez stresli oluyorsun
bende doktora gittiğimde doktor ilişki esnasında sakın bebek düşüncesine girme diyordu ama ne yapsan aklımda gidemiyordu her ne zaman o an olsa direk çocuk aklıma geliyordu :)

yaşım 21 canım 1.5 senelik evliyim eylül ayında korunmayı bıraktım ekimde hamile kaldım kasımda düşük yaptım kromozom anomalisinden dolayı.daha önce kist için doktora gittiğimde henüz korunuyorken içim rahat etsin diye hormon testi yaptırmıştım dr sağlıklısın dedi eşime de sperm testi yaptırdım o da sağlıklı çok şükür.folik asit kullanıyorum şu an.dr düşükten sonra korun demedi 2 ay adet gördüm işte bu 3. ayım inşAllah tutar bu ay.osmaniyeliyim canım ben ilçede özel bi hastaneye gidiyorum.mart ayında merkez özel hastaneye gidicem
daha cook yenisin .insallah olur rahat ol eltim 1 oglu vardi.2inciyi dusurdu.kurtaj oldu.
cok uzuluyordu.tam kafadan cikardi artik.8 ay sonunda hamile kaldi.kizi oldu.
bak sen hemen korunmayi birakinca hamile kalmissin devami gelicektir insallah.:KK9:

daha cook yenisin .insallah olur rahat ol eltim 1 oglu vardi.2inciyi dusurdu.kurtaj oldu.
cok uzuluyordu.tam kafadan cikardi artik.8 ay sonunda hamile kaldi.kizi oldu.
bak sen hemen korunmayi birakinca hamile kalmissin devami gelicektir insallah.:KK9:
inşAllah canım çok fazla takmıyorum açıkçası takacak daha önemli konular var sınavlar mülakatlar kpss üniversite bunlar daha çok stres yapıyor elimden dua ve sabırdan başka bir şey gelmiyor herşeyin vakti vardır bekleyelim.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin İnşAllah.sen de hamilesin sanırım hayırlı olsun canım

Arkadaşlar bişey soracağım. Benim adet tarihime daha zaman var 4 Şubat. Adetin 9-17 günleri arasını değerlendirdim. Bugün pembe bi akıntım oldu. Bu ne demek olabilir, adet değil çünkü.

Arkadaşlar bişey soracağım. Benim adet tarihime daha zaman var 4 Şubat. Adetin 9-17 günleri arasını değerlendirdim. Bugün pembe bi akıntım oldu. Bu ne demek olabilir, adet değil çünkü.
yerleşme kanaması olabılır cnm bazı kadınlarda olabılıyor... bebek rahme yerleşmeye çalışırken damarlar hafif zarar görebiliyor buda bir iki damla kana yol açabılıyor... inş yerleşme kanamasıdır... inş hamilesindir cnm ,)

Back