O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdiryerleşme kanaması olabılır cnm bazı kadınlarda olabılıyor... bebek rahme yerleşmeye çalışırken damarlar hafif zarar görebiliyor buda bir iki damla kana yol açabılıyor... inş yerleşme kanamasıdır... inş hamilesindir cnm ,)
biz en iyi ihtimali düşünelim...O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
saol canım benim 91 doğumluyum canım martta 25 e girecem 3 yıldır tedavi görüyordum sonunda iyi sonuçlandı GÜZEL ALLAHIM nasibimi verdi inşallah en yakın zamanda sizlerinde nasibi olurbu arada hayırlı olsun canım sen kaç yaşındasın kaç aydır denedin tedavi falan oldun mu ?
canım benimde adetim 35 günde hatta 45 günde bazende 25 günde bir oluyordu doktorda düzensiz demiyordu bünye ile alakalı diyor inş. o hamişliğin belirtisidir. bide canım bende test yapmadan bir hafta önce tvlte çıkınca kendimi kuruladığım zaman baktım biraz kan gibi pembemsi gelmişti bende hiç öyle bişey düşünmedim sonra işte hamiş olduğumu öğrendim:)O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
İnsaalah canım öyle yapayımhaftasonu gecsin cnm adet olmazsan 6 veya 7 gunde tekrar test yap hayirlisi olsun hakkinda
inşaallah canım güzel haberlerini alalımO benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
sağolasın kuzum bu ay ilaçla rahmimi daha da kalınlaştırdı doktor o sebeple sanırım ben de ilk defa oldu kuzum. doktor bana zaman zaman olabilir ama sürekli olur ise rahimde polip olabilir araştırılması gerekir dedi.canım, benım adetlerim bildiğim bileli et parçası dökülüyor gibi oluyor ikinci ve üçüncü günü özellikle.... doktora söyledim önemli birsey değil dedi... Rahmin fazla kalınlaşıyor demek ki dedi... bünye meselesi cnm
trombositim yüksek canım. doktora sordum da asprini gerek yok dedi hsg çekildikten sonra sancılarımda belirgin azalma oldu. ben ilaç içmeden duramayan zaman zaman acillik olan öğüren böğüren halimden sonra bu halime çok şükür diyorum.gecmis olsun canim haftada bir kan sulandirmak icin aspirin ic pihtilasmayj azaltir daha rahat gecirirsin donemini
ALLAH sağlık sıhhat versin canım benim inşallah hiçbir şeyin yoktur ve inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsınOmur kagan yok benim ya 32 ya 33 gündür.. 25 e de düşmez 45 e de çıkmaz.. Ama pco var bende işte.. Bu da öyle rahimde kist filan yok defalarca bakıldı, sadece açlık insülinim biraz yüksekmiş. Kafam karıştı o yüzden pco var mı yok mu ben de
polip ne tatlım bana doktorum öyle bir ihtimalden bahsetmedi.... sadece rahmin fazla kalınlışıyor dedi o kadarsağolasın kuzum bu ay ilaçla rahmimi daha da kalınlaştırdı doktor o sebeple sanırım ben de ilk defa oldu kuzum. doktor bana zaman zaman olabilir ama sürekli olur ise rahimde polip olabilir araştırılması gerekir dedi.
sağolasın kuzum koyarımmm.ayaklarına sıcak su filan köy canım daha iyi oluyor
polip rahimde olmaması gerekn bir et parçası erken düşüklerden tut da kansere varıncaya kadar sıkıntılar yaşatabiliyor. ama seninki öyle değildir doktorun normal demişse normaldir kuzum.polip ne tatlım bana doktorum öyle bir ihtimalden bahsetmedi.... sadece rahmin fazla kalınlışıyor dedi o kadar
amin inşallah, isteyen herkese.ALLAH sanada nasip eder canım benim
son yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra adet gerçekleşir canım. sen o hafta iki günde bir ilişkiye girerek şansı arttırırsın. iki gün üst üste perm sayısını azaltır. ama öyle istiyorsan öyle yap güzelim. yumurtaların genelde kaç cm de çatlıyorsa o boyuta yetişen çatlar diğerleri dökülü. mesela benim 26mm de çatlar. ideali 18/21mm arasırdır. ama herkesin vücudu apayrıKızlar size birsey soracagım şimdi benım beş tane yumurtam var diyelim ki ikisi çatladı, ben adetimi ilk çatlayan yumurtanın gününemi göre olacagım, yoksa son çatlayan yumurta gününemi göre olacagım ? kafamda deli sorular? bu çatlama olayı hep benı yanıltıyor? birde ben dün akşam ilişkiye girdim, şimdi cumartesi ve pazarda ilişki olsun diyorum... iki gün üst üste umarım bir problem olmaz; hafta içi fazla yoruluyorum bazen günleri atlıyabılıyorum... birde olursa pazar gününden sonra salı ve perşemde olur herhaldegüya kendimi rahat bırakacaktım ama hala hesap kitapla uğrasıyorum
vallahi bebişim 13 yaşımdan beri tövbe Bismillah sanki düşük yapıyormuşum gibi et parçası geliyorpolip rahimde olmaması gerekn bir et parçası erken düşüklerden tut da kansere varıncaya kadar sıkıntılar yaşatabiliyor. ama seninki öyle değildir doktorun normal demişse normaldir kuzum.
aminn canim cok sagol dualarin icin seninde sag salim dogumun nasip olsun insallahcanım benim inanki her an dua ediyorum sizler için YÜCE RABBİM inşallah en yakın zamanda nasip eder ve kısmetinin yazar ve göbüşlerinize yerleştirir bu cuma gününün hürmetine ALLAH hiç bir kulunu boş kucakla bırakmasın her anneye sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin günüllerinden geçeni hayırlı değilse bile hayra yolsun.
kuzuzm idrar testi yap bak negatifse bekle. pozitifse zaten allaaaaaaaaaaaaaah allaaaahhhhhhhhhhh.Kızlar hiç aranızda adetinden 5 gün önce test yapıp negatifi gören ama hamile olduğunu öğrenen var mi benim adetim 3 gün gecikti ama test yapmak istemiyorum korkuyorum
eşim bana öyle der; bunca çile çekiyorsunuz yine de iş güç uğraşıyorsunuz bir de üstüne erkekleri çekiyorsunuz vallahi kadın olmak çok zor der.vallahi bebişim 13 yaşımdan beri tövbe Bismillah sanki düşük yapıyormuşum gibi et parçası geliyoriki günüm zehir oluyor biz kadınların ne bitmez bilmeyen çilemiz var
vallahi cnm hiç bilmiyorum kaç mm ' de çatladığını doktora gittiğimde 20 mm yumurtam vardı çatlamamıştı... şimdi o yuurtam büyük ihtimalle çatlamıştır.... inş biri tutar... beş yumurtadan biri tutmazsa kendimi şansız bedevi gibi hissedecegım... hersey kısmet tabıkıson yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra adet gerçekleşir canım. sen o hafta iki günde bir ilişkiye girerek şansı arttırırsın. iki gün üst üste perm sayısını azaltır. ama öyle istiyorsan öyle yap güzelim. yumurtaların genelde kaç cm de çatlıyorsa o boyuta yetişen çatlar diğerleri dökülü. mesela benim 26mm de çatlar. ideali 18/21mm arasırdır. ama herkesin vücudu apayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?