19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir

bu arada hayırlı olsun canım sen kaç yaşındasın kaç aydır denedin tedavi falan oldun mu ?
saol canım benim 91 doğumluyum canım martta 25 e girecem 3 yıldır tedavi görüyordum sonunda iyi sonuçlandı GÜZEL ALLAHIM nasibimi verdi inşallah en yakın zamanda sizlerinde nasibi olur

O benim de aklıma geldi ama 33 günde bir adet gördüğümden erkendir diye düşündüm.. İnşallah inşallah hamileyimdir
canım benimde adetim 35 günde hatta 45 günde bazende 25 günde bir oluyordu doktorda düzensiz demiyordu bünye ile alakalı diyor inş. o hamişliğin belirtisidir. bide canım bende test yapmadan bir hafta önce tvlte çıkınca kendimi kuruladığım zaman baktım biraz kan gibi pembemsi gelmişti bende hiç öyle bişey düşünmedim sonra işte hamiş olduğumu öğrendim:)

Omur kagan yok benim ya 32 ya 33 gündür.. 25 e de düşmez 45 e de çıkmaz.. Ama pco var bende işte.. Bu da öyle rahimde kist filan yok defalarca bakıldı, sadece açlık insülinim biraz yüksekmiş. Kafam karıştı o yüzden pco var mı yok mu ben de

sağolasın kuzum bu ay ilaçla rahmimi daha da kalınlaştırdı doktor o sebeple sanırım ben de ilk defa oldu kuzum. doktor bana zaman zaman olabilir ama sürekli olur ise rahimde polip olabilir araştırılması gerekir dedi.

gecmis olsun canim haftada bir kan sulandirmak icin aspirin ic pihtilasmayj azaltir daha rahat gecirirsin donemini
trombositim yüksek canım. doktora sordum da asprini gerek yok dedi hsg çekildikten sonra sancılarımda belirgin azalma oldu. ben ilaç içmeden duramayan zaman zaman acillik olan öğüren böğüren halimden sonra bu halime çok şükür diyorum.

ALLAH sağlık sıhhat versin canım benim inşallah hiçbir şeyin yoktur ve inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın

polip ne tatlım bana doktorum öyle bir ihtimalden bahsetmedi.... sadece rahmin fazla kalınlışıyor dedi o kadar

polip ne tatlım bana doktorum öyle bir ihtimalden bahsetmedi.... sadece rahmin fazla kalınlışıyor dedi o kadar
polip rahimde olmaması gerekn bir et parçası erken düşüklerden tut da kansere varıncaya kadar sıkıntılar yaşatabiliyor. ama seninki öyle değildir doktorun normal demişse normaldir kuzum.

son yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra adet gerçekleşir canım. sen o hafta iki günde bir ilişkiye girerek şansı arttırırsın. iki gün üst üste perm sayısını azaltır. ama öyle istiyorsan öyle yap güzelim. yumurtaların genelde kaç cm de çatlıyorsa o boyuta yetişen çatlar diğerleri dökülü. mesela benim 26mm de çatlar. ideali 18/21mm arasırdır. ama herkesin vücudu apayrı

polip rahimde olmaması gerekn bir et parçası erken düşüklerden tut da kansere varıncaya kadar sıkıntılar yaşatabiliyor. ama seninki öyle değildir doktorun normal demişse normaldir kuzum.
vallahi bebişim 13 yaşımdan beri tövbe Bismillah sanki düşük yapıyormuşum gibi et parçası geliyor iki günüm zehir oluyor biz kadınların ne bitmez bilmeyen çilemiz var

aminn canim cok sagol dualarin icin seninde sag salim dogumun nasip olsun insallah

Kızlar hiç aranızda adetinden 5 gün önce test yapıp negatifi gören ama hamile olduğunu öğrenen var mi benim adetim 3 gün gecikti ama test yapmak istemiyorum korkuyorum
kuzuzm idrar testi yap bak negatifse bekle. pozitifse zaten allaaaaaaaaaaaaaah allaaaahhhhhhhhhhh.

vallahi bebişim 13 yaşımdan beri tövbe Bismillah sanki düşük yapıyormuşum gibi et parçası geliyor iki günüm zehir oluyor biz kadınların ne bitmez bilmeyen çilemiz var
eşim bana öyle der; bunca çile çekiyorsunuz yine de iş güç uğraşıyorsunuz bir de üstüne erkekleri çekiyorsunuz vallahi kadın olmak çok zor der.

vallahi cnm hiç bilmiyorum kaç mm ' de çatladığını doktora gittiğimde 20 mm yumurtam vardı çatlamamıştı... şimdi o yuurtam büyük ihtimalle çatlamıştır.... inş biri tutar... beş yumurtadan biri tutmazsa kendimi şansız bedevi gibi hissedecegım... hersey kısmet tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…