- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnım ağrıyor kızlar.Günaydın kızlar hayırlı cumalarımız olsun nasılsınız
ayy insallah bu cuma gununde rabbim hepimizin duasini kabul eylesin acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah hepimizin bebisleri olur cnm sen nasilsinGöbişine bebiş dolsun o Zaman.
ayaklarına sıcak su filan köy canım daha iyi oluyorKarnım ağrıyor kızlar.
ben oyle kac defa test yaptm cikmadi adetimin 1 ile 5 gunleri arasinda yaptm yine cikmadi adetimin 7. gunu gectikten 8. gunde cikti adetimin 1. gunu bile kan verseydim cikacakmis idrar testleri yaniltiyo bi kan ver cnmKızlar hiç aranızda adetinden 5 gün önce test yapıp negatifi gören ama hamile olduğunu öğrenen var mi benim adetim 3 gün gecikti ama test yapmak istemiyorum korkuyorum
gecmis olsun canim haftada bir kan sulandirmak icin aspirin ic pihtilasmayj azaltir daha rahat gecirirsin doneminiSabah sabah tatsız yazacağım af buyurun ama adet oldum ya dün bu gün afedersiniz et parçaları döküldü. Kan pıhtılaşıyor hariç kızlar. Böyle olan var mı?
sagol cnm bu cuma gununde dualarin labul olsun insallah hamilesindir :)Günaydın kızlar hayırlı cumalarımız olsun nasılsınız
aminnn insallahhayırlı cumalarımız olsun kızlar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin
canım, benım adetlerim bildiğim bileli et parçası dökülüyor gibi oluyor ikinci ve üçüncü günü özellikle.... doktora söyledim önemli birsey değil dedi... Rahmin fazla kalınlaşıyor demek ki dedi... bünye meselesi cnmSabah sabah tatsız yazacağım af buyurun ama adet oldum ya dün bu gün afedersiniz et parçaları döküldü. Kan pıhtılaşıyor hariç kızlar. Böyle olan var mı?
ALLAH sanada nasip eder canım benimAy senin o mercimek taneni yeriz öperiz, hayırlı cumalar canımmmmm
inşallah canım benim güzel ALLAHIM sizlerede nasip eder inşallahaman dikkat et kendine durumuna bakilirsa bulantilarin erken baslamis 3. aya kadar devam edebiliyomus insallah devam etmez cnm
aminn insallah ilk once hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin dua et olurmuinşallah canım benim güzel ALLAHIM sizlerede nasip eder inşallah
Daha hiç bişeye baslanmadi cnm sadce kistler için iğne oldum senin eşinden testler istedilermi bide özelde miyaptrcnevet adetin ilk gunu gel dedi .igne ilac yazar .2inci gunu hemsireyi ayarlariz ve yumurta takibine baslar
insallah hayirli guzel sonuc aliriz.cnm peki senin adetin baslamadanmi igneye basliycan?yumurta takibi yapiliyormu?
adet olmadanda yumurta olusurmu acabaallahim yardim etsin bizlere.
karmakarisik oldum suan ama 2 yumurtan gelistiyse ve ikisi catliyosa ayni zamanlarda catlar ikisi tutarsa ikiz gebelik olur die dusunuyorum birde 2 gun ard ardina ypmanda bi sakinca yok sadece sperm sayisi dusuyo 2. yaptigin zaman daha az gebe kalma sansin olacak kcuukte olsa sans var gunleri kacirma yap derim zaten sonrasi gun asiri gibi yapmis olacaksin sali persembe yaparsanKızlar size birsey soracagım şimdi benım beş tane yumurtam var diyelim ki ikisi çatladı, ben adetimi ilk çatlayan yumurtanın gününemi göre olacagım, yoksa son çatlayan yumurta gününemi göre olacagım ? kafamda deli sorular? bu çatlama olayı hep benı yanıltıyor? birde ben dün akşam ilişkiye girdim, şimdi cumartesi ve pazarda ilişki olsun diyorum... iki gün üst üste umarım bir problem olmaz; hafta içi fazla yoruluyorum bazen günleri atlıyabılıyorum... birde olursa pazar gününden sonra salı ve perşemde olur herhalde güya kendimi rahat bırakacaktım ama hala hesap kitapla uğrasıyorum
cnm benımde kafam karmakarısık 5 yumurtam var sonuçta ve hepsi farklı büyüklükte beş tanesi çatlamazda iki yada üç tanesi çatlasa farklı zamanlarda çatlar sonuçta büyüklükleri farklı... ya ben hafta sonu iki gün ilşki olmasını istemem yumurtlama günüm ya cumartesi yada pazar adetimin 16 ve 17. günleri oluyor; diğer zamanlar ihtimal daha azalacak; geç döllenme olursa onu bilemem; her ihtimale karsı zaten pazardan sonra ; salı ve perşembede ilişki olucak bir aksilik olmazsa inşkarmakarisik oldum suan ama 2 yumurtan gelistiyse ve ikisi catliyosa ayni zamanlarda catlar ikisi tutarsa ikiz gebelik olur die dusunuyorum birde 2 gun ard ardina ypmanda bi sakinca yok sadece sperm sayisi dusuyo 2. yaptigin zaman daha az gebe kalma sansin olacak kcuukte olsa sans var gunleri kacirma yap derim zaten sonrasi gun asiri gibi yapmis olacaksin sali persembe yaparsan
Kan testi yaptırmak zor geliyor bekleyeyim bari sürekli negatif duymak artık Saglik ocagina gitmeye utanıyorumben oyle kac defa test yaptm cikmadi adetimin 1 ile 5 gunleri arasinda yaptm yine cikmadi adetimin 7. gunu gectikten 8. gunde cikti adetimin 1. gunu bile kan verseydim cikacakmis idrar testleri yaniltiyo bi kan ver cnm
bi aksilik olmaz insallah haftasonu da iki gun yap bosuna bi gun kacirma bugun yapma imkanin varsa bugun yap yarin yapma pazar yapcnm benımde kafam karmakarısık 5 yumurtam var sonuçta ve hepsi farklı büyüklükte beş tanesi çatlamazda iki yada üç tanesi çatlasa farklı zamanlarda çatlar sonuçta büyüklükleri farklı... ya ben hafta sonu iki gün ilşki olmasını istemem yumurtlama günüm ya cumartesi yada pazar adetimin 16 ve 17. günleri oluyor; diğer zamanlar ihtimal daha azalacak; geç döllenme olursa onu bilemem; her ihtimale karsı zaten pazardan sonra ; salı ve perşembede ilişki olucak bir aksilik olmazsa inş