19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ben son zamanlarda saçma sapan yersiz ağlıyorum çizgifilme bile ağlayabiliyorum sizede oluyo mu

Kizlar regliyken uygulanabilecek kür biliyormusunuz iltihap temizlemek icin

Kızlar, benim doktorum diyor ki;
iltihabı en güzel limon temizler. Ama sakın ha çekirdeğini kullanmayınız. Yoksa zerre kadar faide göremezsiniz. İltihabı yok eder ve dağılmasını önler.

Doktorunun sözü bitti.

Ben o doktora inanıyorum ya her nedense :) eşim dönünce konussun bi

allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek
salati tefriciye canm iste

Allah dualarımızı kabul etsin..

Kızlar tüp bebek için çok iyi düşünün. Çünkü; Tüp bebek merkezlerinin çoğu dış mihraklı olup başkasının sipermi ile döllendirme yapıyor muş.
neslimizi bozmak için. Hatta almanya da bir firma para ile sperm topluyor.

Hazret-i Allâh her şeyin şifâsını vermiş. Duâ ediverin de ehli insaf bir doktora muayene olmak nasîb olsun.

GDO lu ve muhtelif hormonlu yiyecekler ile bilhassa müslüman olan türkleri kısırlaştırmak için piyasaya sürdüler. Arkasından tüp bebek merkezleri ni açtılar. Arkasından başkasının sipermi ile hamile bırakıp neslimizi bozmak için kolları sıvadılar. Bir taş ile iki kuş.

Çoook iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…