• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

sagol tatlim asil sen dikkat et kendine ve bebisine haberlerini bekliyoruz yine gelismeleri anlatirsin :)
Tabiki canm önemli bir gelisme olursa veyada güzel haberleri paylasıcam sizlere insallah. Öncelikle insallah en yakn zamanda kendime gelirim dua edin sizde :)

Selam kizlar 19 yasndaym 3 aylk evliyim ve hic stres yapmadm hamileligi ve 2 ayimda hamile kaldim suan 9 haftalk olucaz insallah. Ben size belirtilerimi anlatmak istedim. Adetime yakn zamanda kasiklarimda batmalar oluyodu heleki sol tarafta ve çok sık idrara gidiyordum bazen yetisemiyordum afedersiniz damla damla kaciriyordum:KK43: kaynanam hep üsüttn ondan derdi ama kalin giyindim hep üsütmedim biliyordum ve adet günüm geldi dayanamadm idrar testi yaptm ikinci cizgi silik ckti ve esim uyuyodu cok uykusu vardi herhal gececiydi fazla tepkisi olmadi sonradan oldu :) ve ertesi gün kan testi yaptrp netlestirdik suanda ne zor günler geciriyorum ben bile şaşrdm çünkü yemek yemek yok yatamiyorum yatsam midem bulaniyo kalksam basm dönüyo anlıcagnz zorrrr geciyo. Insallah allah sizlerede en yakn zamanda nasip ederse benve hic stres yapmassanz olur derim ben ilk ay stres yapym olmadi ama sonra stress yapmadm oldu şükr.rabbim sizlerede nasip etsin insallah :anneadayı:

Canım benim Allahım sana bagislasin inşallah çok sevindim gerçekten Rabbim sana şifa versin bir an once sagliklica kucağına alırsın inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirlisindan sağlıklısından versin bize de inşallah :-* ♥♥♥❤❤❤❤❤♥♥♥

bende iyiyim cok sukur insallah cnm normal adetime 9 gun var ama ileri atarsa 14 gun var daha gelecek ay ogrenicez olup olmadigini rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize bu arada nasil ogrendin hamile oldugunu
berfinim git bak dedi bende onu kıramadım dün gece gittim baktım kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler bende o esnada eşime diyodum zaten negatif çıkacak herzamn ki gibi bekledik eşim hatta gitti baktı sonuca bana dediğinde beb bile inanmadım:anneadayı:

ben adet tarihini yanlış hesaplamışım tatlım 20 sin de adet olucam işte adetin 2. günü doktora gidicem bakalım inş önümüzdeki aylara nasipse bol bol meryem suresi okuyorum çok faydası varmış cnm sende duydunmu bilmiyorum duymadıysan mutlaka sende oku cnm

Ayy inşallah adet olmazsin da hamilesindirrr insallaaaah. Doktora gidince haber ver. Evet canım biliyorum okuyorum da her gün Meryem suresinin ilk yaprağını oku dediler ben de okudum şuan uzerimde tasiyorum bir kaç sureyi

Canım benim Allahım sana bagislasin inşallah çok sevindim gerçekten Rabbim sana şifa versin bir an once sagliklica kucağına alırsın inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese hayirlisindan sağlıklısından versin bize de inşallah :-* ♥♥♥❤❤❤❤❤♥♥♥
Insallah canm insallah rabbim kucaklarinizi doldursun insallah en yakn zamanda böyle boy boy cocuklariniz olur insallah rabim nasip ederse niye olmasn dimi. Insallah sizlerinde böyle güzel haberlerini alrz en yakn zamanda :)

berfinim git bak dedi bende onu kıramadım dün gece gittim baktım kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler bende o esnada eşime diyodum zaten negatif çıkacak herzamn ki gibi bekledik eşim hatta gitti baktı sonuca bana dediğinde beb bile inanmadım:anneadayı:

Canimm benimm yaa kurban olduğum Allahım duani kabul eyledi çok sukur mucizeni verdi Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin insallaaah bizim için çok dua ediyosun biliyorum Rabbim sevabini buyutsun inşallah :KK200:

Ayy inşallah adet olmazsin da hamilesindirrr insallaaaah. Doktora gidince haber ver. Evet canım biliyorum okuyorum da her gün Meryem suresinin ilk yaprağını oku dediler ben de okudum şuan uzerimde tasiyorum bir kaç sureyi
berfin sende var mi bi degisiklik ? cnm gidip bi test yapsaydin keske?o_O

ayyy ne guzel berfinin kalbi temizmis ne guz3l oldu rabbim guzunu guldurmus daha fazla arattirmamis icime doguyo herkez 1 er arayla hamile kalicak :KK200::anneadayı:hep birlikte hamileligimizi anlatiriz insllah bisey hissediyomushn belirti varmi:KK17::eek:

Canimm benimm yaa kurban olduğum Allahım duani kabul eyledi çok sukur mucizeni verdi Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin insallaaah bizim için çok dua ediyosun biliyorum Rabbim sevabini buyutsun inşallah :KK200:
ALLAH en yakın zamanda sizlerede nasip edr bitanem benim

Kilim ve tohum Kilim ve tohum cnm hic uzulup moralini bozma.
biliyorum zor bi surec ama bak sirayla guzel haberler geliyor.
insallah bizimde olucak.onumuzdeki aya bakalim.yumurta takibine giderek dene bakalim.

kizlar fazla umitlenmeyin.her belirtiyi takmayin.asiri vucudunuzu dinlemeyin.
olacagi varsa olur diyin ve esinizle munasebetinizi sadece bebis icin yapmayin.onlarada yazik.

ayyy ne guzel berfinin kalbi temizmis ne guz3l oldu rabbim guzunu guldurmus daha fazla arattirmamis icime doguyo herkez 1 er arayla hamile kalicak :KK200::anneadayı:hep birlikte hamileligimizi anlatiriz insllah bisey hissediyomushn belirti varmi:KK17::eek:
yok bitanem valla sadece dün gece eşim salatalık yadi bana soğan kokusu gibi kokusu geldi hepsi o

Back