alla ala belkide sogandan tiksinceksin hadi bakalim insallah kolay gecer hamileliginyok bitanem valla sadece dün gece eşim salatalık yadi bana soğan kokusu gibi kokusu geldi hepsi o
berfin sende var mi bi degisiklik ? cnm gidip bi test yapsaydin keske?
anladm canım hayırlısı neyse o olsun diyelimİlknurum hatırlıyorum kuzum ama gerçekten çok sancim var ve adet öncesi beyaz akintim geldi süt gibi o yüzden gelir bu gün yarin
Berf0o0o canim bak totemlerimiz belkide tutmaya basladi :) ben inaniyorum tek tek hepimizin bebisi olacak
anladm canım hayırlısı neyse o olsun diyelim
gelmeye niyeti var gibi ama gelemedi bi :)Amiiin ilknurcn sen nasilsin ne durumdasin bebis geliyo mu :))
tutuyo bence bi totem daha yapalim hadi :)Tutuyo mu dersin :))) başını açtık bakalım hayirlisiyla çoğalır insallaaaah :)))
ben şu ana kadr hiçsoğan yemedim ki canım ne soğan ne sarımsak soğan türlerinide sevmiyorum zatenalla ala belkide sogandan tiksinceksin hadi bakalim insallah kolay gecer hamileligin
canım hamile takvimini nasıl yapabilirimgelmeye niyeti var gibi ama gelemedi bi :)
gelmeye niyeti var gibi ama gelemedi bi :)
Omur kagan gozun aydin cnm .darisi bizlere olsun insallah.[/QUO inşallah bitanem hepinize her namazımda her anımda dua ediyorum
tutuyo bence bi totem daha yapalim hadi :)
canım hamilelik takvimi yazıyo ya benm yorumumda cıkıyo oraya tıkla hayırlı olsun bu arada :)canım hamile takvimini nasıl yapabilirim
insallah canım ama bası donmedi ddaha doktor sezeryan günü vercek mi bakalm persembe randevum varHadi ya Allah çok sagliklili ve hayırlı bi evlat olsun insallaaaah kolayca dogurursun sancı çekince dua et bize ltfeeenn :)))
aaaa yemeklerin icinde de mi yemiyosun sen sevmedigin icin kokmusturben şu ana kadr hiçsoğan yemedim ki canım ne soğan ne sarımsak soğan türlerinide sevmiyorum zaten
kizzzz benim icin ne doguyo icine :))Berf0o0o berfin dalga gecme kiz benle.
valla bu topiktekilerin cok cabuk hamile kalicagina inaniyorum.
sadece benimki biraz zor gibi geliyor bana.
hele bide senin hamis kalman asilama yontemiyle cabuk olur cunku testlerin cok iyi ya bi sorun yok bence.
ozellikledebetul225 @SedanuR54 ve S sinkar cok stres yapiyolar diye olmuyor bence.gorun benden soylemesi.
ElifAhsen02 ve sezenorhan ikiside sanirim birer kez hamile kalmislar.devami muhakkak olur cok umutluyum.
biraz daha rahat olursaniz +guvendiginiz bir doktorla yumurta takibi yaparak hamis kalicaksiniz yaza girmeden.
buna bende inaniyorum cnm bu topige ne zaman girsem hepiniz icin hamis olucaginiz fikri uyaniyor kafamda.Berf0o0o canim bak totemlerimiz belkide tutmaya basladi :) ben inaniyorum tek tek hepimizin bebisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?