- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
valla benm aklım hep sende cnm hep olumlu gibi geliyor inşş öyledirEğer akşama kadar olmazsam sabah test yapayım canım hiç ihtimal vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benm aklım hep sende cnm hep olumlu gibi geliyor inşş öyledirEğer akşama kadar olmazsam sabah test yapayım canım hiç ihtimal vermedim
Sabaha kadr olmazsan test yaparsn cnm olursanda bu ay kısmet değilmiş dicez bende 3 aydr tüp bebek icin ugrasyrm geçici menopaz soktu iğneler uyuyamiyorm hiç geceleri olsn ama her aciya razym sonu hayrli olcaksaKeşke olmasam da hamile olmuş olsam keşke yanilsam vallahi
valla benm aklım hep sende cnm hep olumlu gibi geliyor inşş öyledir
Sabaha kadr olmazsan test yaparsn cnm olursanda bu ay kısmet değilmiş dicez bende 3 aydr tüp bebek icin ugrasyrm geçici menopaz soktu iğneler uyuyamiyorm hiç geceleri olsn ama her aciya razym sonu hayrli olcaksa
Öyle deme canım ben kaç gün gecikince yaptm blysn adet olcak gibiydim surekli adet olcam diye beklyodmÜmidini kaybettim gerçekten gece sancidan agladim sancimi biliyorum artık ne diyim ki
ben adet tarihini yanlış hesaplamışım tatlım 20 sin de adet olucam işte adetin 2. günü doktora gidicem bakalım inş önümüzdeki aylara nasipse bol bol meryem suresi okuyorum çok faydası varmış cnm sende duydunmu bilmiyorum duymadıysan mutlaka sende oku cnmCanimm benim yaa Allah razı olsun ağzın bal yesin inşallah sen de durumlar nasıl? Nasıl gidiyo :)
aa 4 ay mi???daha cook yenisin cnm.tibben 1 yil olmamasi normal kabul ediliyor.4 aylık evliyim henüz, 3 aydır deniyoruz
HOSGELDIN CNMCANLARIM BEN GELDİMMM
HOŞ GÖRDÜM BİTANEM HAMİŞİM:)HOSGELDIN CNM
bende yeni geldim.nslsin????
hemserimsin o zmn antalyada nerde yasiyordunAntalya liyim İzmire gelin geldim :)
bunu nsl anliyorsun cnm.hangi testle ogrendin ???Canım tsh ın kaç peki şuanda bendede haşimato var malesef. Bi yükseliyor nçbi düşüyor şu sıralar bi dengesiz oldu
ayyy ne guzel rabbim saglikli bir sekilde dogumunuda nasip etsin cnm verdigin tavsiyelet icin sagol :)Selam kizlar 19 yasndaym 3 aylk evliyim ve hic stres yapmadm hamileligi ve 2 ayimda hamile kaldim suan 9 haftalk olucaz insallah. Ben size belirtilerimi anlatmak istedim. Adetime yakn zamanda kasiklarimda batmalar oluyodu heleki sol tarafta ve çok sık idrara gidiyordum bazen yetisemiyordum afedersiniz damla damla kaciriyordum kaynanam hep üsüttn ondan derdi ama kalin giyindim hep üsütmedim biliyordum ve adet günüm geldi dayanamadm idrar testi yaptm ikinci cizgi silik ckti ve esim uyuyodu cok uykusu vardi herhal gececiydi fazla tepkisi olmadi sonradan oldu :) ve ertesi gün kan testi yaptrp netlestirdik suanda ne zor günler geciriyorum ben bile şaşrdm çünkü yemek yemek yok yatamiyorum yatsam midem bulaniyo kalksam basm dönüyo anlıcagnz zorrrr geciyo. Insallah allah sizlerede en yakn zamanda nasip ederse benve hic stres yapmassanz olur derim ben ilk ay stres yapym olmadi ama sonra stress yapmadm oldu şükr.rabbim sizlerede nasip etsin insallah
hosgeldin yeni annemiz :) bende burdaym canimlarr napiyosunuz bakimCANLARIM BEN GELDİMMM
Rica ederim canm kendinize iyi bakn üşütmeyin allaha emanet olun insallah :)ayyy ne guzel rabbim saglikli bir sekilde dogumunuda nasip etsin cnm verdigin tavsiyelet icin sagol :)
iyiym canım benim seni sormalı inşallah hayırlısıyla sizlerde bu ay içinde mutlu haberlerinizi bizlerle paylaşırsınızhosgeldin yeni annemiz :) bende burdaym canimlarr napiyosunuz bakim
sagol tatlim asil sen dikkat et kendine ve bebisine haberlerini bekliyoruz yine gelismeleri anlatirsin :)Rica ederim canm kendinize iyi bakn üşütmeyin allaha emanet olun insallah :)
bende iyiyim cok sukur insallah cnm normal adetime 9 gun var ama ileri atarsa 14 gun var daha gelecek ay ogrenicez olup olmadigini rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize bu arada nasil ogrendin hamile oldugunuiyiym canım benim seni sormalı inşallah hayırlısıyla sizlerde bu ay içinde mutlu haberlerinizi bizlerle paylaşırsınız
Öyle deme canım ben kaç gün gecikince yaptm blysn adet olcak gibiydim surekli adet olcam diye beklyodm