19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

iki kirmizilar olursa super valla napim yumurtlama gunum cuma basladi hala devam ediyoruz cuma pazar bugun yapcaz ama sanirsam haftasonu catladi yumurtalar agrim vardi kasiklarimda oyle bakalim 10 gun sonra belli olcak insallah adet olmam

Ay insallaaaah adet olmazsin Allahın izniyle insallah hamis olmussundur Rabbimmm bu ay meleğini sana nasip etmiştir inşallah. @sukruyeomay nerde size haberleri var :))

Ay insallaaaah adet olmazsin Allahın izniyle insallah hamis olmussundur Rabbimmm bu ay meleğini sana nasip etmiştir inşallah. @sukruyeomay nerde size haberleri var :))
insallah rabbim nasip eder bu ay hepimize :)ayni duygulari hissederiz hepbirlikte insallah cnm hayrola @sukruyeomay hayirli haberler verirsin umarim hamilemi yoksa

Allah rzi olsun canım bu ay bende hiç umut kalmadı nasip sirami size bırakıyorum :)) @sukruyeomay hamile kızlar :)))
ayyy deme oyle canimm bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz bi bakmissin hic ummadigin anda kapini caliverir ben her ay umutla bekliyorum bu ay insallah hamile kaliriz :) bu arada @sukruyeomay cokk sevindim rabbim saglikli dogumunu da nasip etsin

Öyle halsizim öyle yorgunum ki..
Ümitsiz değişim bir gün mutlaka olacak.
Ama bu kez çok umutlanmıştım, ağladım ağladım sonra da taş gibi kesildim kaldım.
canim benim aglamak yok bak hepimiz ayniyiz birbirimizi en.iyi biz anlariz guclu olup savasa devam edicez Allahin izniyle en yakin zamanda olacak

ayyy deme oyle canimm bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz bi bakmissin hic ummadigin anda kapini caliverir ben her ay umutla bekliyorum bu ay insallah hamile kaliriz :) bu arada @sukruyeomay cokk sevindim rabbim saglikli dogumunu da nasip etsin

İnsallaaaah canım inşallah ayy evet yaaa Amiiiinnn darısı basimiza insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…