iki kirmizilar olursa super valla napim yumurtlama gunum cuma basladi hala devam ediyoruz cuma pazar bugun yapcaz ama sanirsam haftasonu catladi yumurtalar agrim vardi kasiklarimda oyle bakalim 10 gun sonra belli olcak insallah adet olmam
insallah rabbim nasip eder bu ay hepimize :)ayni duygulari hissederiz hepbirlikte insallah cnm hayrola @sukruyeomay hayirli haberler verirsin umarim hamilemi yoksaAy insallaaaah adet olmazsin Allahın izniyle insallah hamis olmussundur Rabbimmm bu ay meleğini sana nasip etmiştir inşallah. @sukruyeomay nerde size haberleri var :))
insallah rabbim nasip eder bu ay hepimize :)ayni duygulari hissederiz hepbirlikte insallah cnm hayrola @sukruyeomay hayirli haberler verirsin umarim hamilemi yoksa
ayyy deme oyle canimm bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz bi bakmissin hic ummadigin anda kapini caliverirAllah rzi olsun canım bu ay bende hiç umut kalmadı nasip sirami size bırakıyorum :)) @sukruyeomay hamile kızlar :)))
canim benim aglamak yok bak hepimiz ayniyiz birbirimizi en.iyi biz anlariz guclu olup savasa devam edicez Allahin izniyle en yakin zamanda olacakÖyle halsizim öyle yorgunum ki..
Ümitsiz değişim bir gün mutlaka olacak.
Ama bu kez çok umutlanmıştım, ağladım ağladım sonra da taş gibi kesildim kaldım.
hamisler cogaliyir bizimde umutlar cogaliyorAllah rzi olsun canım bu ay bende hiç umut kalmadı nasip sirami size bırakıyorum :)) @sukruyeomay hamile kızlar :)))
ayyy deme oyle canimm bebisin ne zaman gelecegi belli olmaz bi bakmissin hic ummadigin anda kapini caliverirben her ay umutla bekliyorum bu ay insallah hamile kaliriz :) bu arada @sukruyeomay cokk sevindim rabbim saglikli dogumunu da nasip etsin
cokkk aminnnnnİnsallaaaah canım inşallahayy evet yaaa Amiiiinnn darısı basimiza insallaah
Naber cnm bi gelişme varmi test icin hala bekliyomsnİnsallaaaah canım inşallahayy evet yaaa Amiiiinnn darısı basimiza insallaah
hamisler cogaliyir bizimde umutlar cogaliyortebrikler @sukruyeomay Allah devamini getirsin bizlerde dua et
Naber cnm bi gelişme varmi test icin hala bekliyomsn
Olmazsn belki benimde hep adet sancim vardı dk başı tuvalete kosuyodm adet oldm diyeİyi olmam gerekiyo :) adet sancısı ve adet olmak üzereyim
Olmazsn belki benimde hep adet sancim vardı dk başı tuvalete kosuyodm adet oldm diye
Olmazsn inşallah Canm ya ümidini kaybetme ya olmazsn inşallahİnşallah ki olmam yanilirim gönül öyle istiyo ama olacagimi biliyorum
Iyi ol tabi :) hadi ya olmazsn belki ya :-/İyi olmam gerekiyo :) adet sancısı ve adet olmak üzereyim
Antalya liyim İzmire gelin geldim :)daha uzun bir suren var cnm bebek icin..umarim en kisa zamanda tedavisiz olur bebegin birde bisey sormak istiyorm sana 0735 yazmissin antalya ve izmir plaka kodlariyla ilgisi varmi nerde yasiyorsun
bir daha test yapsaydın keşke cnm ?İnşallah ki olmam yanilirim gönül öyle istiyo ama olacagimi biliyorum
Olmazsn inşallah Canm ya ümidini kaybetme ya olmazsn inşallah
Iyi ol tabi :) hadi ya olmazsn belki ya :-/
bir daha test yapsaydın keşke cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?