• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

insaallah en yakin zamanda saglikli sihhatli gebelikler yasariz hepimiz benimkide ilki bes haftalikken kendiliginden dustu digeride 10 haftalikken kalp atisi durdu malesef :KK43: genetik testlerde bisey cikmadi ama bende kan pihtilasmasi cikti o yuzden gebelik boyunca igne kullanmam gerekecek
Bak çok şükür seninde önemli bir problemin yokmuş cnm ama gebelik kayıpları gerçekten çok üzücü insan düşündükçe daha da üzülüyor o yüzden geçmişi geride bırakıp geleceğe umutla bakicaz inş bol bol meryem Suresi okumak lazım çok faydası varmış cnm bilgin olsun .bu arada benimde kan pıhtılaşma si bir tane gen de var di sadece o yüzden corasprin içiyorum günde 1 tane ama doktorum yani bu gen yoldan birini çevirip te baksanız onda bile çıkar gebelik kayıplarının nedeni olamaz dedi ama yinede önlem için içmemi söyledi içiyorum bakalım inş kötü günler geride kalmış plsun rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin ins

canim benimde biri 19 biri 20 iki tane.yumurtam varmis igne yapti iste 36saat sonra degerlendirin dedi bakalim nasip artik insaallah beraber veririz guzel haberi :-)
İnş cnm geçen ayda benim 21/18,5mm iki tane yumurtam vardı vurmadı doktorum... Bu ayda ilaç fazla etkisini gösterdi herhalde 5 yumurta oluşunca kesinlikle vuramam dedi... Anlamadım ben iki kez vurmadı , bakalım bu seferde olmazsa doktorumu değiştirecegım vallahi... :( hep kendi haline bırakalom doğal olsun diyor :( biraz fazla idealist ;)

Bak çok şükür seninde önemli bir problemin yokmuş cnm ama gebelik kayıpları gerçekten çok üzücü insan düşündükçe daha da üzülüyor o yüzden geçmişi geride bırakıp geleceğe umutla bakicaz inş bol bol meryem Suresi okumak lazım çok faydası varmış cnm bilgin olsun .bu arada benimde kan pıhtılaşma si bir tane gen de var di sadece o yüzden corasprin içiyorum günde 1 tane ama doktorum yani bu gen yoldan birini çevirip te baksanız onda bile çıkar gebelik kayıplarının nedeni olamaz dedi ama yinede önlem için içmemi söyledi içiyorum bakalım inş kötü günler geride kalmış plsun rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin ins
Aynen canım heves yarıda kalıyor daha bi zor oluyor. Bendede bir tanesinde cıktı ve genetik doktoru aynı seyi söyledi ama kadındoğumcu riske atamayız iğne kullanman lazım dedi gebelik öncesi asprin gebeliktede iğne kullacakmışım valla bende riske atamam artık ne gerekiyorsakullanırım dedim bakalım artık hayırlısını

Benimde suan 3.26 yirmi,gün önce 1.80di ama doktor suan iyi dedi. Ondan önceki ayda bi anda yediye cıktı nasıl oldu anlamadım bende düzenli baktırıyorum ama stresten filan etkileniyor sanırım
Gebelik için herhalde 1-2 arasında olması gerekiyormuş

Aynen canım heves yarıda kalıyor daha bi zor oluyor. Bendede bir tanesinde cıktı ve genetik doktoru aynı seyi söyledi ama kadındoğumcu riske atamayız iğne kullanman lazım dedi gebelik öncesi asprin gebeliktede iğne kullacakmışım valla bende riske atamam artık ne gerekiyorsakullanırım dedim bakalım artık hayırlısını
Aynen canım sağlıklı olsunlar da ne gerekiyorsa yaparız..

Evet doktora gittik cnm bakilmayan bişey kalmadı zaten gebelik oluşuyor 4 kez gebelik yaşadım .3 ü kimyasal gebelik 4. Gebeliğimde bebek yerine başka bişey olustu ve kürtaj la alındı.kromozomlarimiza kadar bakilabilecek herseye bakıldı bir problem yok çok şükür. Zaten dusuklerden dolayı korunma süreçleri fln derken geçti bu kadar zaman. İnş rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş . Sizin sorununuz nedir cnm ?
Problem olmamasına sevindim bence sen de çok takma kafana biraz akışına bırak stres biliyorsun en büyük etken sen en azından normal yöntemle hamile kalabiliyorsun ama bizde malesef tıbben imkansız çünkü eşimde sperm problemi var yok denecek kadar az çıkıyor ameliyat gerekiyor tüp bebek yaptırabilmek için canım lütfen kendine stres yapma

Canlar geldim. Bugün çk sıkıldım. Beta hcg. Yine 0.1
yine olmadi kızlar.
Eşim öyle umutluydu ki.
Bana okulda aglayıp uzulme akşam beraber aglariz dedı.
Bu da geçecek canım benim üzülme demiyecem çünkü dile kolay üzülme demek ama yüreğe kolay değil agla canım benim ama hemen toparlamaya çalış olur mu güzelim

Kilim ve tohum Kilim ve tohum senden çok cokkk umutluydum nasip gerçekten Allahım çok aratmasin canım öğretmenim ağlayıp üzülme dicem ama vallahi insanın elinde değil :KK43:

Öyle halsizim öyle yorgunum ki..
Ümitsiz değişim bir gün mutlaka olacak.
Ama bu kez çok umutlanmıştım, ağladım ağladım sonra da taş gibi kesildim kaldım.

Çok sukur kuzum bol sancılı güne merhaba dedik :) kırmızılar gelmek üzere bekliyorum artık. Sen napiosun canım yumurtlama zamanın geçti mi ?
iki kirmizilar olursa super valla napim yumurtlama gunum cuma basladi hala devam ediyoruz cuma pazar bugun yapcaz ama sanirsam haftasonu catladi yumurtalar agrim vardi kasiklarimda oyle bakalim 10 gun sonra belli olcak insallah adet olmam

4 aylık evliyim henüz, 3 aydır deniyoruz
daha uzun bir suren var cnm bebek icin..umarim en kisa zamanda tedavisiz olur bebegin birde bisey sormak istiyorm sana 0735 yazmissin antalya ve izmir plaka kodlariyla ilgisi varmi nerde yasiyorsun

Back