• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Psikolojikman çöküntülerde yim ben kızlar çok yoruldum artık hayatımda hersey çok şükür yolunda ama artık hiçbişey mutlu etmiyor beni dile kolay 2 yıl oldu bebis isteyeli artık ne yaptım da rabbim evlat hasreti ile siniyor beni diye düşünüyorum.aslında herseye karşı çok güçlü bir insanım hatta herkesede konuşmalarımla güç veren bir insanim ama artık güçlü olamıyorum benim gibi olan var mı acaba ?

Psikolojikman çöküntülerde yim ben kızlar çok yoruldum artık hayatımda hersey çok şükür yolunda ama artık hiçbişey mutlu etmiyor beni dile kolay 2 yıl oldu bebis isteyeli artık ne yaptım da rabbim evlat hasreti ile siniyor beni diye düşünüyorum.aslında herseye karşı çok güçlü bir insanım hatta herkesede konuşmalarımla güç veren bir insanim ama artık güçlü olamıyorum benim gibi olan var mı acaba ?
Canım bende 2 yıldır istitorum iki yıl içinde iki gebeliğim sonlandı. Suan 6 aydır korunnöuyoruz yani kürtaj olalı 6 ay oldu ama hala yok. Düşünsene 5 10 15 yıl bu hasreti çekenler var bebeği olup sağlık sorunu olanlar var Allah böyle şeylerle sınamasın. Yolun başınsayız genciz güzeliz elbette olacak ama sabır. Bak diyosun hersey yolunda ama bebek yok mutlu değilim demekki şuan hayırlı zaman değil belki şuan olsa Allah korusun huzurun olmayacak ya da ne bilim baska bir sıkıntı Allah en hayırlı zamanda verecek inşaallah büz umudu kesmeyelim yeter ki :-)

Çok da vakit kaybetmek istemiyorum bunun ikinci çocuğu hatta belki üçüncüyü yapması da var.. Haşimato var bende inşallah etkilemez. Ergenlikte de pko hastasıydım ama son 5 yıldır hiçbi belirtisi yok muayenede de kist filan çıkmadı, iyileşmiş dediler.. İnşallah öyledir
Canım tsh ın kaç peki şuanda bendede haşimato var malesef. Bi yükseliyor nçbi düşüyor şu sıralar bi dengesiz oldu

Canım tsh ın kaç peki şuanda bendede haşimato var malesef. Bi yükseliyor nçbi düşüyor şu sıralar bi dengesiz oldu
2 hafta önce 0.51 geldi. Düzenli ilacımı kullanıyorum ve 2 ayda bir de ayarlanıyor ilacım. Çeyrek miktar düşürdü doktor en son ilacı. Herhalde 1 civarlarına çıkaracak tshımı

Canım benim eşin ve sen doktora gittinizmi bence çok stres yapma biraz rahat ol 2 sene orta bir süreç insan illa ki istiyor biliyorum ama çok takma lütfen bende hiç bir şeyden zevk almıyorum hiç bir şey beni mutlu etmiyor cokkkkkk özlüyorum bebeğimi inşallah Rabbim nasip eder hepimize dile kolay 6 sene oldu 2 defa tup bebek yaptırdım ama yine nasip etmedi kurban olduğum vardır bir hayır diyorum artık alıştığım için mi bilmiyorum ama zamana bıraktım isyan etmiyorum rabbim büyük elbette bize de nasip edecek inşallahhhh lütfen fazla stres yapma birşey değişmiyor çünkü sadece daha kötü oluyor herşey

2 hafta önce 0.51 geldi. Düzenli ilacımı kullanıyorum ve 2 ayda bir de ayarlanıyor ilacım. Çeyrek miktar düşürdü doktor en son ilacı. Herhalde 1 civarlarına çıkaracak tshımı
Benimde suan 3.26 yirmi,gün önce 1.80di ama doktor suan iyi dedi. Ondan önceki ayda bi anda yediye cıktı nasıl oldu anlamadım bende düzenli baktırıyorum ama stresten filan etkileniyor sanırım

Canlar geldim. Bugün çk sıkıldım. Beta hcg. Yine 0.1
yine olmadi kızlar.
Eşim öyle umutluydu ki.
Bana okulda aglayıp uzulme akşam beraber aglariz dedı.

Canım bende 2 yıldır istitorum iki yıl içinde iki gebeliğim sonlandı. Suan 6 aydır korunnöuyoruz yani kürtaj olalı 6 ay oldu ama hala yok. Düşünsene 5 10 15 yıl bu hasreti çekenler var bebeği olup sağlık sorunu olanlar var Allah böyle şeylerle sınamasın. Yolun başınsayız genciz güzeliz elbette olacak ama sabır. Bak diyosun hersey yolunda ama bebek yok mutlu değilim demekki şuan hayırlı zaman değil belki şuan olsa Allah korusun huzurun olmayacak ya da ne bilim baska bir sıkıntı Allah en hayırlı zamanda verecek inşaallah büz umudu kesmeyelim yeter ki :-)
Bende böyle düşünüyorum hep zaten cnm halimize şükürler olsun hiçbir problemimiz yok elbet bir gün olucak ama işte insanın bazen tükendiği anlar oluyor. Bu arada bende 2 yıl içerisinde 4 gebelik geçirdim 3 ü kimyasal 4. Bebek yerine başka bişey oluştuğu için 6 haftalikken kürtaj oldum kurtajdan sonra 3 ay korundum. 4 aydır da korunmuyorum.ve inat gibi 4 aydır çatlama günlerini kaçırıyorum.ama dediğimiz gibi rabbim hayırlı zamanda nasip etsin tüm isteyenlere inş cnm sen neden kürtaj oldun ?

yine olmadi kızlar.
Eşim öyle umutluydu ki.
Kıyamam size olucak inş dualar ve aminler boşa değil. Birgün yerini bulucak ...

Canım benim eşin ve sen doktora gittinizmi bence çok stres yapma biraz rahat ol 2 sene orta bir süreç insan illa ki istiyor biliyorum ama çok takma lütfen bende hiç bir şeyden zevk almıyorum hiç bir şey beni mutlu etmiyor cokkkkkk özlüyorum bebeğimi inşallah Rabbim nasip eder hepimize dile kolay 6 sene oldu 2 defa tup bebek yaptırdım ama yine nasip etmedi kurban olduğum vardır bir hayır diyorum artık alıştığım için mi bilmiyorum ama zamana bıraktım isyan etmiyorum rabbim büyük elbette bize de nasip edecek inşallahhhh lütfen fazla stres yapma birşey değişmiyor çünkü sadece daha kötü oluyor herşey
Evet doktora gittik cnm bakilmayan bişey kalmadı zaten gebelik oluşuyor 4 kez gebelik yaşadım .3 ü kimyasal gebelik 4. Gebeliğimde bebek yerine başka bişey olustu ve kürtaj la alındı.kromozomlarimiza kadar bakilabilecek herseye bakıldı bir problem yok çok şükür. Zaten dusuklerden dolayı korunma süreçleri fln derken geçti bu kadar zaman. İnş rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş . Sizin sorununuz nedir cnm ?

ElifAhsen02 ElifAhsen02 cnm doktor sana iğne vurdumu? Bana vurmadı 5 yumurtam var biri 20mm diğerleri 19-16mm arası... Bu aşamada iğne vuramam dedi gün aşırı ilişki önerdi ;)

Kizlar slm buraya yazmak istedim cunku size yasadiklarimi anlatirsam destek olacagimi dusundum.oncelikle rabbim burada kim bebek istiyorsa biran once kucagini doldursun.sizi cok iyi anliyorum ben evlendim ve 9 ay sonra esim askere gitti hic korunmadim ama olmadi bu arada dojtora gittim bana polikistik overin var dedi ama engel degil hamile kalmana dedi ama ben agrilarimdan biliyordum benden dolayi cocugum olmuyordu.asiri kafaya takiyordum neyse uzatmayim esim kisa donem askerlik yapti ben bu surede 3 ay boyunca sogan suyu kuru yaptim 15 gunluk sonra arkadaslar e vitamini takviyesi yaptim kendime 1 kapsul ari poleni ve bal yedim hergun bide mesir macunu kullandim.arkadaslar bunu ne olur mutlaka yapin 41 gun boyunca meryem suresi okudum ve tilavet secdesi yaptim.ve esim askerden gelir gelmez hamile kaldim.ne olur kafaya takmayin unutun hamile kalmak istediginizi rahat olun bakin goreceksiniz rabbim sizinde kucaginizi dolduracak inanin sakin umidinizi yitirmeyin milletin sorularini takmayin.benim bu yaptiklarimi yapin 15 yil boyunca cocugu olmayan ablamiz vardi soyledim onun kucagida doldu bide bol bol kirmizi erik yiyin yaz geldiginde.hepinizin rabbim yardimcisi olsun.

yine olmadi kızlar.
Eşim öyle umutluydu ki.
Bizim umutlar bir dahaki aylara kaldı cnm canının sıkkınlığını çok iyi anlıyorum inş en kisa surede evlat özlemimiz diner. Sen ne zamandır bebis istiyosun ?

Bende böyle düşünüyorum hep zaten cnm halimize şükürler olsun hiçbir problemimiz yok elbet bir gün olucak ama işte insanın bazen tükendiği anlar oluyor. Bu arada bende 2 yıl içerisinde 4 gebelik geçirdim 3 ü kimyasal 4. Bebek yerine başka bişey oluştuğu için 6 haftalikken kürtaj oldum kurtajdan sonra 3 ay korundum. 4 aydır da korunmuyorum.ve inat gibi 4 aydır çatlama günlerini kaçırıyorum.ama dediğimiz gibi rabbim hayırlı zamanda nasip etsin tüm isteyenlere inş cnm sen neden kürtaj oldun ?
insaallah en yakin zamanda saglikli sihhatli gebelikler yasariz hepimiz benimkide ilki bes haftalikken kendiliginden dustu digeride 10 haftalikken kalp atisi durdu malesef :( genetik testlerde bisey cikmadi ama bende kan pihtilasmasi cikti o yuzden gebelik boyunca igne kullanmam gerekecek

ElifAhsen02 ElifAhsen02 cnm doktor sana iğne vurdumu? Bana vurmadı 5 yumurtam var biri 20mm diğerleri 19-16mm arası... Bu aşamada iğne vuramam dedi gün aşırı ilişki önerdi ;)
canim benimde biri 19 biri 20 iki tane.yumurtam varmis igne yapti iste 36saat sonra degerlendirin dedi bakalim nasip artik insaallah beraber veririz guzel haberi :-)

Back