How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Aynen kesin bende öyle diycem :KK66:
Ahhh dogru soyluolar esine bi alis ama ben esimle eewlendimde 5seneyi gecmsti tanidgmmm amaa ole deigisk huylari ciktiki .. ama bencede fazla kafana takma korunuom de yeniyim ben de canm vallah bak kendmi buyuk gordumden deik ama ben yapi olarakda kendini ezdrmeyen biriym seni bilmiom banada herkes sordu taa bastan beri olmuo kisirm bendedm milleti azarladim.. :KK12:Ben zaten uzuluyom bde onlarimi cekcem:KK12::KK12: Dimi ama

Aynen kesin bende öyle diycem :KK66:
Ahhh dogru soyluolar esine bi alis ama ben esimle eewlendimde 5seneyi gecmsti tanidgmmm amaa ole deigisk huylari ciktiki .. ama bencede fazla kafana takma korunuom de yeniyim ben de canm vallah bak kendmi buyuk gordumden deik ama ben yapi olarakda kendini ezdrmeyen biriym seni bilmiom banada herkes sordu taa bastan beri olmuo kisirm bendedm milleti azarladim.. :KK12:Ben zaten uzuluyom bde onlarimi cekcem:KK12::KK12: Dimi ama

ha agzini opim kiz kimseye kendinizi ezdirmeyin soran sordugu gibi kalir yasim genc dusunmuyoz o kadar basit ben bile hala bunu diyorum 25 yas bitti ama gencim bebek icin diyom :KK73:

Ben 6 aylik evliyken henuz 18 e yeni basmistim.
kynnamin "bebek yokmu daha ve neden bu kadar sancin oluyor adetliyken" demesiyle yola koyulup jinekologa gittim.
annemide goturdum kendimle .o zaman daha fransaya gelmemistim.vize islemlerimle ugrasiyordum.
doktora dedimki hem adet sancim oluyo hemde vitamin falan verin bebek istiyorum.kadin bana korunma hapi yazdi.
git sen kendin daha cocuksun ne cocugu yaa acele etme dedi.esim cok kizdi bana .deseydin size ne diye.ama doktor hakliydi yani millete soyleyemedigim lafi doktor soyledi diyerek kendimi savunuyordum.
anne doktor abla dediki sen kendin cocuksun :KK70::KK70: kaynananam soka girdi:KK53: koruncakmissin oylemi:KK17:dedi.

kynnamin "bebek yokmu daha ve neden bu kadar sancin oluyor adetliyken" demesiyle yola koyulup jinekologa gittim.
annemide goturdum kendimle .o zaman daha fransaya gelmemistim.vize islemlerimle ugrasiyordum.
doktora dedimki hem adet sancim oluyo hemde vitamin falan verin bebek istiyorum.kadin bana korunma hapi yazdi.
git sen kendin daha cocuksun ne cocugu yaa acele etme dedi.esim cok kizdi bana .deseydin size ne dedi.ama doktor hakliydi yani millete soyleyemedigim lafi doktor soyledi diyerek kendimi savunuyordum.
anne doktor abla dediki sen kendin cocuksun :KK70::KK70: kaynananam soka girdi:KK53: koruncakmissin oylemi:KK17:dedi.
haa soyle yaaa bak dr. bile soylemis daha erken die okurkende guldum sana " anne dr abla dediki sen cocukmussun " ne guzelde soylemissin lafi ya valla tebrik ettim seni suan

git sen kendin daha cocuksun ne cocugu yaa acele etme dedi.esim cok kizdi bana .deseydin size ne dedi.ama doktor hakliydi yani millete soyleyemedigim lafi doktor soyledi diyerek kendimi savunuyordum.
Ayyy koptuum :) yemin ederim anne doktor abla dediki ha:-):-):-) Canm vallahi allah buyuk ne diim kiz kismette varsa :KK53: El getirir yel getrr sel gtrr:21: Biz istemesek nolucak gelecegi varsa nasibi varsa millet korunurkende kalio.. canmm benceeee yeni evli 97 yeni evli 97 hiicc uzulme oluruna birak ben ilk ay korunmadm amaan olurmusmu dedm kalmisim hemde ilk geceden ama dusuk oldu eee ozman buzaman istyom :KK57: Ne oldu benim istedim gibimiymis :cool::cool:

Bazen soranlara "25 olmadan istemiyorum" diyorum.
aa niyeki diyolar.diyorum ki simdikiler 25 te evleniyor.ben niye erkenden yipranayim.
yasitlarim halaa okula gidiyor valla.evliyim demeye bile cekiniyom.acele ediyoz bence yaaa .

Bazen soranlara "25 olmadan istemiyorum" diyorum.
aa niyeki diyolar.diyorum ki simdikiler 25 te evleniyor.ben niye erkenden yipranayim.
yasitlarim halaa okula gidiyor valla.evliyim demeye bile cekiniyom.acele ediyoz bence yaaa .
haklisin canim hic takma kafana cevabinda gayet guzel yani zamanla hepimizin tek tek olucak bebisleri :)

Ayyy koptuum :) yemin ederim anne doktor abla dediki ha:-):-):-) Canm vallahi allah buyuk ne diim kiz kismette varsa :KK53: El getirir yel getrr sel gtrr:21: Biz istemesek nolucak gelecegi varsa nasibi varsa millet korunurkende kalio.. canmm benceeee yeni evli 97 yeni evli 97 hiicc uzulme oluruna birak ben ilk ay korunmadm amaan olurmusmu dedm kalmisim hemde ilk geceden ama dusuk oldu eee ozman buzaman istyom :KK57: Ne oldu benim istedim gibimiymis :cool::cool:
aaa :/

ee ne diyim kuzum yaa 6 kez adet oldum 7incide yine ayni seyi demesin diye cikip doktora gittim.
her ay niye sancin oluyo diyordu.
bir kez odamdan duydum.akrabasina dediki "herkes ayda bir adet gorur benim gelin 2 hafta temiz 2 hafta adetli":KK62:
daha ilk seneden psikolojime yerlestirmeseylermis belkide simdi vardi.ne bu acele.insan biraz destek olur.
sanki onlar hic genc olmamis gibiler.ben kendimi teselli ediyom daha gencim ya diyom.donup diyoki eltilerinin
2 ser tane vardi senin yasindayken.ee niye kiyasliyorsunuz ki allah veriyor benim elimdemi.
elimde olan seyleri kalkip yaparim.ama hasa allahin verdiginide sanki eltiler kendi yapiyo gibi soyluyolar:KK11:

Back