- 13 Ocak 2016
- 43
- 451
- 8
- 27
Dimi :)hep 20 yasina gelene kadar yas buyuturuz nasil istiyosa oyle desin bebito 1 yasin lafi olmaz aramizda cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi :)hep 20 yasina gelene kadar yas buyuturuz nasil istiyosa oyle desin bebito 1 yasin lafi olmaz aramizda cnm :)
Ahhh dogru soyluolar esine bi alis ama ben esimle eewlendimde 5seneyi gecmsti tanidgmmm amaa ole deigisk huylari ciktiki .. ama bencede fazla kafana takma korunuom de yeniyim ben de canm vallah bak kendmi buyuk gordumden deik ama ben yapi olarakda kendini ezdrmeyen biriym seni bilmiom banada herkes sordu taa bastan beri olmuo kisirm bendedm milleti azarladim.. Ben zaten uzuluyom bde onlarimi cekcem Dimi amaAynen kesin bende öyle diycem
evet bebegim sen istedigin yasi soyle nasilsa 1 2 yil sonrada bi yas kucultmeye basliyosun :)Dimi :)
Ahhh dogru soyluolar esine bi alis ama ben esimle eewlendimde 5seneyi gecmsti tanidgmmm amaa ole deigisk huylari ciktiki .. ama bencede fazla kafana takma korunuom de yeniyim ben de canm vallah bak kendmi buyuk gordumden deik ama ben yapi olarakda kendini ezdrmeyen biriym seni bilmiom banada herkes sordu taa bastan beri olmuo kisirm bendedm milleti azarladim.. Ben zaten uzuluyom bde onlarimi cekcem Dimi amaAynen kesin bende öyle diycem
ha agzini opim kiz kimseye kendinizi ezdirmeyin soran sordugu gibi kalir yasim genc dusunmuyoz o kadar basit ben bile hala bunu diyorum 25 yas bitti ama gencim bebek icin diyomAhhh dogru soyluolar esine bi alis ama ben esimle eewlendimde 5seneyi gecmsti tanidgmmm amaa ole deigisk huylari ciktiki .. ama bencede fazla kafana takma korunuom de yeniyim ben de canm vallah bak kendmi buyuk gordumden deik ama ben yapi olarakda kendini ezdrmeyen biriym seni bilmiom banada herkes sordu taa bastan beri olmuo kisirm bendedm milleti azarladim.. Ben zaten uzuluyom bde onlarimi cekcem Dimi ama
Ben de 1 yas ileri atiom :))) sakaaa yaptiimmmm yaa olesine takildimhep 20 yasina gelene kadar yas buyuturuz nasil istiyosa oyle desin bebito 1 yasin lafi olmaz aramizda cnm :)
susma bebegim konus tabiki ama bebegi takma kafana baska bir sorunun olursa ozelden de yazabilirsn :)Tamam abla tamam susutum ben iyiki varsiniz :)
haa soyle yaaa bak dr. bile soylemis daha erken die okurkende guldum sana " anne dr abla dediki sen cocukmussun " ne guzelde soylemissin lafi ya valla tebrik ettim seni suanBen 6 aylik evliyken henuz 18 e yeni basmistim.
kynnamin "bebek yokmu daha ve neden bu kadar sancin oluyor adetliyken" demesiyle yola koyulup jinekologa gittim.
annemide goturdum kendimle .o zaman daha fransaya gelmemistim.vize islemlerimle ugrasiyordum.
doktora dedimki hem adet sancim oluyo hemde vitamin falan verin bebek istiyorum.kadin bana korunma hapi yazdi.
git sen kendin daha cocuksun ne cocugu yaa acele etme dedi.esim cok kizdi bana .deseydin size ne dedi.ama doktor hakliydi yani millete soyleyemedigim lafi doktor soyledi diyerek kendimi savunuyordum.
anne doktor abla dediki sen kendin cocuksun kaynananam soka girdi koruncakmissin oylemidedi.
ivett sakaymis ne guzel tamam herkes istedi yasi soylesin ben daha 18 lik citirimAma ozaman
Ben de 1 yas ileri atiom :))) sakaaa yaptiimmmm yaa olesine takildim
Ayyy koptuum :) yemin ederim anne doktor abla dediki ha Canm vallahi allah buyuk ne diim kiz kismette varsa El getirir yel getrr sel gtrr Biz istemesek nolucak gelecegi varsa nasibi varsa millet korunurkende kalio.. canmm benceeee yeni evli 97 hiicc uzulme oluruna birak ben ilk ay korunmadm amaan olurmusmu dedm kalmisim hemde ilk geceden ama dusuk oldu eee ozman buzaman istyom Ne oldu benim istedim gibimiymisBen 6 aylik evliyken henuz 18 e yeni basmistim.
kynnamin "bebek yokmu daha ve neden bu kadar sancin oluyor adetliyken" demesiyle yola koyulup jinekologa gittim.
annemide goturdum kendimle .o zaman daha fransaya gelmemistim.vize islemlerimle ugrasiyordum.
doktora dedimki hem adet sancim oluyo hemde vitamin falan verin bebek istiyorum.kadin bana korunma hapi yazdi.
git sen kendin daha cocuksun ne cocugu yaa acele etme dedi.esim cok kizdi bana .deseydin size ne dedi.ama doktor hakliydi yani millete soyleyemedigim lafi doktor soyledi diyerek kendimi savunuyordum.
anne doktor abla dediki sen kendin cocuksun kaynananam soka girdi koruncakmissin oylemidedi.
haklisin canim hic takma kafana cevabinda gayet guzel yani zamanla hepimizin tek tek olucak bebisleri :)Bazen soranlara "25 olmadan istemiyorum" diyorum.
aa niyeki diyolar.diyorum ki simdikiler 25 te evleniyor.ben niye erkenden yipranayim.
yasitlarim halaa okula gidiyor valla.evliyim demeye bile cekiniyom.acele ediyoz bence yaaa .
Sorarım Tabi :) o zaman ben buranın en kuciguyumsusma bebegim konus tabiki ama bebegi takma kafana baska bir sorunun olursa ozelden de yazabilirsn :)
aaa :/Ayyy koptuum :) yemin ederim anne doktor abla dediki ha Canm vallahi allah buyuk ne diim kiz kismette varsa El getirir yel getrr sel gtrr Biz istemesek nolucak gelecegi varsa nasibi varsa millet korunurkende kalio.. canmm benceeee yeni evli 97 hiicc uzulme oluruna birak ben ilk ay korunmadm amaan olurmusmu dedm kalmisim hemde ilk geceden ama dusuk oldu eee ozman buzaman istyom Ne oldu benim istedim gibimiymis
evet cnm bilmedigin merak ettigin herseyi sorabilirsin bu arada aramiza hosgeldinSorarim
Sorarım Tabi :) o zaman ben buranın en kuciguyum
vallah canmaaa :/
ee ne diyim kuzum yaa 6 kez adet oldum 7incide yine ayni seyi demesin diye cikip doktora gittim.Ayyy koptuum :) yemin ederim anne doktor abla dediki ha Canm vallahi allah buyuk ne diim kiz kismette varsa El getirir yel getrr sel gtrr Biz istemesek nolucak gelecegi varsa nasibi varsa millet korunurkende kalio.. canmm benceeee yeni evli 97 hiicc uzulme oluruna birak ben ilk ay korunmadm amaan olurmusmu dedm kalmisim hemde ilk geceden ama dusuk oldu eee ozman buzaman istyom Ne oldu benim istedim gibimiymis