How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Amin tatl
C

Canm yumurtlama surecin. Henuz bitmstr belkide dvamda edebilr. Yani daha dollenme olcak falan ozaman 1hafta surui adetinde var bence cok takiosn sen daha 3aylksn kuzzumm sen erken baslamssn belrtilere takilmayi :) umarm bebis habercisudr ama dr.lar bole dio adetten sonra yavas yavas baslarms belrtiler. Hata gogus agrisi kasik batmasi vs. Bunlar adet onceki olan seylrr zaten hamileyken bile cogu kadinda regl yaklasinca normal adettrki gbi belrtiler oluo . Dicem su ki hamislik belrtilerine bence coookk erken.. umarimmm canmm umarimmmm vardr allahm aratmasin.
Amin tatlim amin çok istiyrz bende ama çocuk evin nesesi

Ben değil kaynannam ısrarcı canım ya :KK43:
masallah napcakmis erkenden oldurup yasin kucuk ve evliligini yasa ilk once esine alis ne bilim birlikte vakit gecirin benim bi abla olarak tavsiyem bide kendini ezdirme ben istedigim zaman olur de gec cok takilma kayinvalide sozlerine bak ben 25 yasindaym ve hala cocugum yok bu konuda kendini uzme eger kendin istiyorsan da biraz daha bekle derim cnm zamani gelince rabbim nasip eder:)

Kızlar çatlatma iğnesinin fiyatı ne kadar ? Ve doktor vurduğunda ayrıyetten para alıyormu ?? Bilgi verirseniz sevinirim ;)

Amin tatlim amin çok istiyrz bende ama çocuk evin nesesi
ee cnm sende pek buyuk sayilmazsin.erkenden takarsan olacagi varsada olmaz benim gibi.
senin yasitlarin okuyor.bekle bi evliliginin 100 gunu bile dolmamis.tadini cikar.gez toz eglen.
benim kizkardesim senin yasinda suan evliligi dusunmuyor bile.eskidendi erken evlilik diyor.
ben 17 de evlendim hersey icimde kaldi.suan 23 olcam. pekte buyuk sayilmam ama simdiki aklim olsa
ilk senelerde bu kadar takmazdim.oluruna birakirdim.hem ilk seneler psikolojik olarak olmuyordu belki de benimki.

masallah napcakmis erkenden oldurup yasin kucuk ve evliligini yasa ilk once esine alis ne bilim birlikte vakit gecirin benim bi abla olarak tavsiyem bide kendini ezdirme ben istedigim zaman olur de gec cok takilma kayinvalide sozlerine bak ben 25 yasindaym ve hala cocugum yok bu konuda kendini uzme eger kendin istiyorsan da biraz daha bekle derim cnm zamani gelince rabbim nasip eder:)
Amin abla inşallah hayırlısı diyelim ya inşallah takmiycam kafama

ee cnm sende pek buyuk sayilmazsin.erkenden takarsan olacagi varsada olmaz benim gibi.
senin yasitlarin okuyor.bekle bi evliliginin 100 gunu bile dolmamis.tadini cikar.gez toz eglen.
benim kizkardesim senin yasinda suan evliligi dusunmuyor bile.eskidendi erken evlilik diyor.
ben 17 de evlendim hersey icimde kaldi.suan23 olcam. pekte buyuk sayilmam ama simdiki aklim olsa
ilk senelerde bu kadar takmazdim.oluruna birakirdim.hem ilk seneler psikolojik olarak olmuyordu belki de benimki.
Aynen kesin bende öyle diycem ;)

Amin abla inşallah hayırlısı diyelim ya inşallah takmiycam kafama
sen benim kardesim yasindasin cnm seni dusunmesem samimi konusmam benim kardesim suan unide okuyo 96 dogumlu zamanla olur hersey ama ilk olarak yeni evlisin esini mutlu et yapmadiginiz seyleri yapin birlikte keyif almaya bakin :) bebek olunca keske zamaninda soyle yapsaydim demeyin en azindan yaz sonuna kadar kafana takma guzelim :)

sen benim kardesim yasindasin cnm seni dusunmesem samimi konusmam benim kardesim suan unide okuyo 96 dogumlu zamanla olur hersey ama ilk olarak yeni evlisin esini mutlu et yapmadiginiz seyleri yapin birlikte keyif almaya bakin :) bebek olunca keske zamaninda soyle yapsaydim demeyin en azindan yaz sonuna kadar kafana takma guzelim :)
Tamam abla tamam susutum ben iyiki varsiniz :)

Back