- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 34
keske yakin olabilseydik evde elma yada kekik yagin varsa cok az sur ovala iyi gelir :)AHH NE IYI OLUR...
krem surdum ovuyorum ama fayda etmiyor.ne zor ya.
rabbim herseyden once saglikla imtihan etmesin.en zoru bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keske yakin olabilseydik evde elma yada kekik yagin varsa cok az sur ovala iyi gelir :)AHH NE IYI OLUR...
krem surdum ovuyorum ama fayda etmiyor.ne zor ya.
rabbim herseyden once saglikla imtihan etmesin.en zoru bu.
97 liyim ekim ayı tatlimCanm 97 limisin ?? Hangi ay
Bendede oluo ole bugunlerde sanrm var bublar olabbilio yumoslarin inssallahhh bu ay bebis olur :)Ya zaten yumurtlama günüm bu günler ama yumurtlamadan böyle şeyler oluymu
burdamisin kiz gizli gizli begenip geciyonnahaber guzellikCanm 97 limisin ?? Hangi ay
Amin tatlim amin çok istiyrz bende ama çocuk evin nesesiC
Canm yumurtlama surecin. Henuz bitmstr belkide dvamda edebilr. Yani daha dollenme olcak falan ozaman 1hafta surui adetinde var bence cok takiosn sen daha 3aylksn kuzzumm sen erken baslamssn belrtilere takilmayi :) umarm bebis habercisudr ama dr.lar bole dio adetten sonra yavas yavas baslarms belrtiler. Hata gogus agrisi kasik batmasi vs. Bunlar adet onceki olan seylrr zaten hamileyken bile cogu kadinda regl yaklasinca normal adettrki gbi belrtiler oluo . Dicem su ki hamislik belrtilerine bence coookk erken.. umarimmm canmm umarimmmm vardr allahm aratmasin.
Yaaaa kızlar gerçekten öylemi dusunuysn :/ :)daha cooookkk yenisin .simdiden bebekmi bekliyon cnm.
evliliyin tadini cikar.3 ay ne ki??
masallah napcakmis erkenden oldurup yasin kucuk ve evliligini yasa ilk once esine alis ne bilim birlikte vakit gecirin benim bi abla olarak tavsiyem bide kendini ezdirme ben istedigim zaman olur de gec cok takilma kayinvalide sozlerine bak ben 25 yasindaym ve hala cocugum yok bu konuda kendini uzme eger kendin istiyorsan da biraz daha bekle derim cnm zamani gelince rabbim nasip eder:)Ben değil kaynannam ısrarcı canım ya
Bende 95 ekim 28 ama bn da 20yasndaym henuz ekim gelmedi sende 18oluosun bence tatlismmm97 liyim ekim ayı tatlim
Amin inşallah senin regli tarihin ne zmanBendede oluo ole bugunlerde sanrm var bublar olabbilio yumoslarin inssallahhh bu ay bebis olur :)
AYaAaaa 19 19 18 degilllll sedanurBende 95 ekim 28 ama bn da 20yasndaym henuz ekim gelmedi sende 18oluosun bence tatlismmm
nmuomYaaaa kızlar gerçekten öylemi dusunuysn :/ :)
kesinlikle katiliyorum gez dolas eglen acele etme kuzucumYaaaa kızlar gerçekten öylemi dusunuysn :/ :)
ee cnm sende pek buyuk sayilmazsin.erkenden takarsan olacagi varsada olmaz benim gibi.Amin tatlim amin çok istiyrz bende ama çocuk evin nesesi
Amin abla inşallah hayırlısı diyelim ya inşallah takmiycam kafamamasallah napcakmis erkenden oldurup yasin kucuk ve evliligini yasa ilk once esine alis ne bilim birlikte vakit gecirin benim bi abla olarak tavsiyem bide kendini ezdirme ben istedigim zaman olur de gec cok takilma kayinvalide sozlerine bak ben 25 yasindaym ve hala cocugum yok bu konuda kendini uzme eger kendin istiyorsan da biraz daha bekle derim cnm zamani gelince rabbim nasip eder:)
Aynen kesin bende öyle diycemee cnm sende pek buyuk sayilmazsin.erkenden takarsan olacagi varsada olmaz benim gibi.
senin yasitlarin okuyor.bekle bi evliliginin 100 gunu bile dolmamis.tadini cikar.gez toz eglen.
benim kizkardesim senin yasinda suan evliligi dusunmuyor bile.eskidendi erken evlilik diyor.
ben 17 de evlendim hersey icimde kaldi.suan23 olcam. pekte buyuk sayilmam ama simdiki aklim olsa
ilk senelerde bu kadar takmazdim.oluruna birakirdim.hem ilk seneler psikolojik olarak olmuyordu belki de benimki.
Lannn Burdayimmm) yeni gelinle ugrasiok yasinu buyutyo baksana ayseee :)burdamisin kiz gizli gizli begenip geciyonnahaber guzellik
sen benim kardesim yasindasin cnm seni dusunmesem samimi konusmam benim kardesim suan unide okuyo 96 dogumlu zamanla olur hersey ama ilk olarak yeni evlisin esini mutlu et yapmadiginiz seyleri yapin birlikte keyif almaya bakin :) bebek olunca keske zamaninda soyle yapsaydim demeyin en azindan yaz sonuna kadar kafana takma guzelim :)Amin abla inşallah hayırlısı diyelim ya inşallah takmiycam kafama
hep 20 yasina gelene kadar yas buyuturuz nasil istiyosa oyle desin bebito 1 yasin lafi olmaz aramizda cnm :)Lannn Burdayimmm) yeni gelinle ugrasiok yasinu buyutyo baksana ayseee :)
Tamam abla tamam susutum ben iyiki varsiniz :)sen benim kardesim yasindasin cnm seni dusunmesem samimi konusmam benim kardesim suan unide okuyo 96 dogumlu zamanla olur hersey ama ilk olarak yeni evlisin esini mutlu et yapmadiginiz seyleri yapin birlikte keyif almaya bakin :) bebek olunca keske zamaninda soyle yapsaydim demeyin en azindan yaz sonuna kadar kafana takma guzelim :)