• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

istanbulda da memorial hastanesi var bi dr. arastirmasi yap ve cok iyi temiz bir hastane..bu arada ne kadarlik evlisin bebegi ne kadar suredir istiyosun
Insallah arastiricam canim 1 yil 3 aydir evliyim.3 aydir dusunuyoruz cocuk.gecen ay doktora gittim ama hic tahlil falan yapmadi yaa icime sinmedi pek doktor oyuzden.Cok rahmin yumurtaligin temiz dedi gerek yok simdilik tahlile dedi.3-4 ay daha olmazsa iyi bi doktora giderim artik diye dusunuyorum

Kizlarrrrrrrr reglime 6 gün var
Ve bu sabahtan beri sol tarafima ince ince sızlama var adet belirtisi yaaa resmen :KK42::cry::mad::KK61:
Bunalima girmek uzereyim bu 4. Kez hüsran olucak.Ve cok etkileniyorum adet olunca bikac gun yemeden icmeden kesiliyorum rabbim dayanmam icin güç kuvvet sabir ver (amin)

Ahhh br
Kizlarrrrrrrr reglime 6 gün var
Ve bu sabahtan beri sol tarafima ince ince sızlama var adet belirtisi yaaa resmen :KK42::cry::mad::KK61:
Bunalima girmek uzereyim bu 4. Kez hüsran olucak.Ve cok etkileniyorum adet olunca bikac gun yemeden icmeden kesiliyorum rabbim dayanmam icin güç kuvvet sabir ver (amin)
n Dusuktek sonra 13 defa ayni aciyi yasadm allahim cok bekletmesin dik dur bekle henuz hersey bitms deil allahin izninle bu ay olmazsa bdaki ay insllah

Insallah arastiricam canim 1 yil 3 aydir evliyim.3 aydir dusunuyoruz cocuk.gecen ay doktora gittim ama hic tahlil falan yapmadi yaa icime sinmedi pek doktor oyuzden.Cok rahmin yumurtaligin temiz dedi gerek yok simdilik tahlile dedi.3-4 ay daha olmazsa iyi bi doktora giderim artik diye dusunuyorum
cnm sen bi sene korundunmu???

rahmin yumurtaligin temiz duzgun die tahlil yapmamasi sacma olmus cnm komple butun tahlilleri yapmasi lazim hic olmazsa hormon tahlili yaptir ihmal etme cnm

rahmin yumurtaligin temiz duzgun die tahlil yapmamasi sacma olmus cnm komple butun tahlilleri yapmasi lazim hic olmazsa hormon tahlili yaptir ihmal etme cnm
1 ay oncesi kansizlik icin tam butun degerlerimin sonucu vardi onu goturdum bakti.Bi sorun yokmus ondan demekki istemedi tahlil.Ama cok beklemem 6. Ayimda tekrar bi doktora gorunmem lazim.Arastiriyorum simdiden iyi bi dr

Back