- 13 Ocak 2016
- 43
- 451
- 8
- 27
Hosbuldum :)evet cnm bilmedigin merak ettigin herseyi sorabilirsin bu arada aramiza hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum :)evet cnm bilmedigin merak ettigin herseyi sorabilirsin bu arada aramiza hosgeldin
Insallah arastiricam canim 1 yil 3 aydir evliyim.3 aydir dusunuyoruz cocuk.gecen ay doktora gittim ama hic tahlil falan yapmadi yaa icime sinmedi pek doktor oyuzden.Cok rahmin yumurtaligin temiz dedi gerek yok simdilik tahlile dedi.3-4 ay daha olmazsa iyi bi doktora giderim artik diye dusunuyorumistanbulda da memorial hastanesi var bi dr. arastirmasi yap ve cok iyi temiz bir hastane..bu arada ne kadarlik evlisin bebegi ne kadar suredir istiyosun
Kuzum sanmıyorum artık çünkü çok Ağrım varHadi bakalım inşallah bebişe isarettir
Ben varken kuzum size düşmez malumunuz ben 29ayy allahim yasli hissettim kendimi
n Dusuktek sonra 13 defa ayni aciyi yasadm allahim cok bekletmesin dik dur bekle henuz hersey bitms deil allahin izninle bu ay olmazsa bdaki ay insllahKizlarrrrrrrr reglime 6 gün var
Ve bu sabahtan beri sol tarafima ince ince sızlama var adet belirtisi yaaa resmen
Bunalima girmek uzereyim bu 4. Kez hüsran olucak.Ve cok etkileniyorum adet olunca bikac gun yemeden icmeden kesiliyorum rabbim dayanmam icin güç kuvvet sabir ver (amin)
Aaaa sunada bak tas gbi hatunsun :) 40/45 yasinda olanlar brn orta yasliyim diolar bunlara bak hele :)Ben varken kuzum size düşmez malumunuz ben 29
insallah canim dua etmekten baska care yok ki ..Ahhh br
n Dusuktek sonra 13 defa ayni aciyi yasadm allahim cok bekletmesin dik dur bekle henuz hersey bitms deil allahin izninle bu ay olmazsa bdaki ay insllah
Sağolasınnnnn kuzum. Taşın bir içi var bir de dışı :))Aaaa sunada bak tas gbi hatunsun :) 40/45 yasinda olanlar brn orta yasliyim diolar bunlara bak hele :)
Canim fotograftaki senmisin barbie bebek gibisin masallah sari sac renkli gozSağolasınnnnn kuzum. Taşın bir içi var bir de dışı :))
valla yazilara bakilirsa icin daha bi taze duruyoooo hemde piril piril kalbin varSağolasınnnnn kuzum. Taşın bir içi var bir de dışı :))
cnm sen bi sene korundunmu???Insallah arastiricam canim 1 yil 3 aydir evliyim.3 aydir dusunuyoruz cocuk.gecen ay doktora gittim ama hic tahlil falan yapmadi yaa icime sinmedi pek doktor oyuzden.Cok rahmin yumurtaligin temiz dedi gerek yok simdilik tahlile dedi.3-4 ay daha olmazsa iyi bi doktora giderim artik diye dusunuyorum
agrilim koylum benim tamam topigimizin buyugu sen olabilirsin ama en ideal yastasin.Ben varken kuzum size düşmez malumunuz ben 29
Evet canim korundum ilk 1 yilcnm sen bi sene korundunmu???
rahmin yumurtaligin temiz duzgun die tahlil yapmamasi sacma olmus cnm komple butun tahlilleri yapmasi lazim hic olmazsa hormon tahlili yaptir ihmal etme cnmInsallah arastiricam canim 1 yil 3 aydir evliyim.3 aydir dusunuyoruz cocuk.gecen ay doktora gittim ama hic tahlil falan yapmadi yaa icime sinmedi pek doktor oyuzden.Cok rahmin yumurtaligin temiz dedi gerek yok simdilik tahlile dedi.3-4 ay daha olmazsa iyi bi doktora giderim artik diye dusunuyorum
ayyy canim bisi yok aramizda genciz genc masallah bizeBen varken kuzum size düşmez malumunuz ben 29
1 ay oncesi kansizlik icin tam butun degerlerimin sonucu vardi onu goturdum bakti.Bi sorun yokmus ondan demekki istemedi tahlil.Ama cok beklemem 6. Ayimda tekrar bi doktora gorunmem lazim.Arastiriyorum simdiden iyi bi drrahmin yumurtaligin temiz duzgun die tahlil yapmamasi sacma olmus cnm komple butun tahlilleri yapmasi lazim hic olmazsa hormon tahlili yaptir ihmal etme cnm
Hoşgeldinnn09.06.1991 ben de :)