- 13 Ocak 2016
- 43
- 451
- 8
- 27
Valla napalim evlatlarını olsun diye dua ediyrzhosgeldin cnm valla bu ay olurmu die dusunceler arasinda sanrm bogulmak uzereyim sen nasilsin nerlerdeydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla napalim evlatlarını olsun diye dua ediyrzhosgeldin cnm valla bu ay olurmu die dusunceler arasinda sanrm bogulmak uzereyim sen nasilsin nerlerdeydin
mrb cnm nslsin ?
ins. en kisa zamanda rabbim nasip ederValla napalim evlatlarını olsun diye dua ediyrz
dun biraz erken uyudum basim agriyordu takilamadim buraya.hosgeldin cnm valla bu ay olurmu die dusunceler arasinda sanrm bogulmak uzereyim sen nasilsin nerlerdeydin
daha belirti icin cok erkenmis cnm.degerlendirdinmi son gunlerini.???Aminn inşallah kızlar buradan da soriyim arda midem bulaniyo bu aralar belim ve bacakların agriyo adetime 11 gün var
Geçmiş olsun tatlimdun biraz erken uyudum basim agriyordu takilamadim buraya.
bugunde boynum tutulmus ne yapacagimi sasirmisim.sag omzumu oynatamiyorum.
ayyy kiyamam gecmis olsun gel masaj yapayim sanadun biraz erken uyudum basim agriyordu takilamadim buraya.
bugunde boynum tutulmus ne yapacagimi sasirmisim.sag omzumu oynatamiyorum.
Değerlendirdiği derkendaha belirti icin cok erkenmis cnm.degerlendirdinmi son gunlerini.???
Yas kac ne kadardir evlisin?
19 yaşındayim 3 aylık evliyimdaha belirti icin cok erkenmis cnm.degerlendirdinmi son gunlerini.???
Yas kac ne kadardir evlisin?
bu kadar belirti olmamasi gerekiyo bebek varsa bile suan 3 haftalikttir bisey hissedilmez cnm adetine 11 gun daha varmis bu soyledigin seyler adet belirtinde olabilir 11 gun gecince hasta olmazsan test yaparsin cnm birde yumurtlama gunun de olabilirAminn inşallah kızlar buradan da soriyim arda midem bulaniyo bu aralar belim ve bacakların agriyo adetime 11 gün var
daha cooookkk yenisin .simdiden bebekmi bekliyon cnm.19 yaşındayim 3 aylık evliyim
19 yasindasin daha cok yeni evliligin rabbim mutlulugunuzu daim etsin cnm bebk icinde acele etmeyin cnm zamanla olur19 yaşındayim 3 aylık evliyim
AHH NE IYI OLUR...ayyy kiyamam gecmis olsun gel masaj yapayim sana
Canm yumurtlama surecin. Henuz bitmstr belkide dvamda edebilr. Yani daha dollenme olcak falan ozaman 1hafta surui adetinde var bence cok takiosn sen daha 3aylksn kuzzumm sen erken baslamssn belrtilere takilmayi :) umarm bebis habercisudr ama dr.lar bole dio adetten sonra yavas yavas baslarms belrtiler. Hata gogus agrisi kasik batmasi vs. Bunlar adet onceki olan seylrr zaten hamileyken bile cogu kadinda regl yaklasinca normal adettrki gbi belrtiler oluo . Dicem su ki hamislik belrtilerine bence coookk erken.. umarimmm canmm umarimmmm vardr allahm aratmasin.Aminn inşallah kızlar buradan da soriyim arda midem bulaniyo bu aralar belim ve bacakların agriyo adetime 11 gün var
19 yasindasin daha cok yeni evliligin rabbim mutlulugunuzu daim etsin cnm bebk icinde acele etmeyin cnm zamanla olur19 yaşındayim 3 aylık evliyim
Ya zaten yumurtlama günüm bu günler ama yumurtlamadan böyle şeyler oluymubu kadar belirti olmamasi gerekiyo bebek varsa bile suan 3 haftalikttir bisey hissedilmez cnm adetine 11 gun daha varmis bu soyledigin seyler adet belirtinde olabilir 11 gun gecince hasta olmazsan test yaparsin cnm birde yumurtlama gunun de olabilir
Ben değil kaynannam ısrarcı canım ya19 yasindasin daha cok yeni evliligin rabbim mutlulugunuzu daim etsin cnm bebk icinde acele etmeyin cnm zamanla olur