aminn insallah caniminş canım Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin dualrını kabul etsin.... evet benımde yiğenlerım ve eşimin yüğenleri var hepside maşallah boy boy yaşları birbirine çok yakın... onlara çok düşkünüm... birde kendi çocuğum olsa kım bılır nasıl olurumRabbım bu duyguyu hepimize yaşatsın inş
Sağol canımmmmmgunaydin cnm allah acil sifalar versin
gunaydin bebitomm hicbisi kacirmadin pek bisi konusmadik yetistinGunaydin Canlaaarçok şey kacirdim galiba
Gunaydin Canlaaarçok şey kacirdim galiba
günaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusundaGunaydin Canlaaarçok şey kacirdim galiba
bu ay kacinci ignen olucak surekli yaptirmanda cok iyi degil bizde bugun baslicaz calismalara dr. cuma baslayin yumurtlaman yakin demisti hadi hepbirliktegünaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusunda
Kuzum daha yeni bttiyse Regl 10. Günü falan gitsene yumurtlamanı takip eder doktor. Yumoşların kendiliğinden çatlıyorsa çok da müdahele etme.günaydın cnm nasılsın ?? benım regl dün bitti buğün çalışmalara başlıyacagız ınş ... salı günüde doktora gidecegım çatlatma iğnesi için ama tam emın değilim gitmesemmı acaba kendi haline mı bıraksam... bazen kendime çok müdahale ediyormusum gibime geliyor... olacagı varsada olmıyacakmıs gibi geliyor ben müdahale ettiğim zaman... o yüzden biraz kararsızım iğne vurulup vurulmamak konusunda
Kuzum bu gün nasılsın? Ağrı sancı? Akıntı?Gunaydin Canlaaarçok şey kacirdim galiba
canım ben hiç iğne vurulmadım ilk defe bu ay vurulmayı düşünüyorumbu ay kacinci ignen olucak surekli yaptirmanda cok iyi degil bizde bugun baslicaz calismalara dr. cuma baslayin yumurtlaman yakin demisti hadi hepbirlikte
Günaydın hoşgeldinnnnnGünaydın kuzucuklarrrrr ben geldim
canım ben 8 ocakta regl oldum benım reglim biraz uzun dürüyor 1 hafta kadar salı gunune kadar adetimin 12. günü oluyor normal herhalde gitmem ... yumutalarım kendiliğinden çatlıyor bir sıkıntı yok... bakalım belkıde doktora gitmemKuzum daha yeni bttiyse Regl 10. Günü falan gitsene yumurtlamanı takip eder doktor. Yumoşların kendiliğinden çatlıyorsa çok da müdahele etme.
himm durumlarimiz ayni bu ay hap kullandim gelecek ay belki igneye baslariz dedi kesin deil benim dusuk sonrasi 1 bucuk yildir olmadigi icin acele ediyoruzcanım ben hiç iğne vurulmadım ilk defe bu ay vurulmayı düşünüyorumdoktorum bana femara verdi adetin beşinci günü başla beş gün günde iki tane iç dedi... Sana iğne falan yok 3 ay kendi hal,ne bırak dedi... gecen ay ıkı yumurta oluşmuştu ama doktorum iğneye gerek duymadı sonrada adet oldum zaten... ama bu ay ilk defa vurulmayı düşünüyorum
gunaydin cnmcimm hosgeldinGünaydın kuzucuklarrrrr ben geldim
dün test yaptım bu ayda olmadıcnm simdiden takarsan olacagi varsada gecikir
diyim ben sana daha coook yenisin rahat ol .
simdiki aklim olsa ben ilk senelerde hic bu kadar takmazdim.belki suan olmustu bile.
gerci hersey nasip kismet insallah sen bizim kadar beklemezsin.bir kac ay kafandan at bakalim.
hem doktora gitsen bile ayni seyi soyluyorlar "ilk sene normaldir olmayisi"
merhaba benimde 2 kürtajım var biri içimde öldü diğeri boş gebelik yaşadım 1,5 yıl geçti 4 aydırda olmuyor bu ay doktora gitmeli miyim acaba artıkhimm durumlarimiz ayni bu ay hap kullandim gelecek ay belki igneye baslariz dedi kesin deil benim dusuk sonrasi 1 bucuk yildir olmadigi icin acele ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?