19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kiz daha dun konustuk ne dedik olumszluk yok bundan sonrasi icin olumsuz bisi soleme sakin valla doveriz he sagol cnm destegin icin
Bu ay cok dua ediyorm.. tabiki belkode yetersiz.. amaa.. insllah allahim duyar sesimi bna ve isteyennherkese dualrimizi kabul buyurur..

Kızlar ben 16 yıl denedim. İlk başlarda ne eşimde ne de bende sorun vardı. Senelerce çatlatma iğnesi yaptırdım. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. O iğneler tedaviler yüzünden zamanla yumurta rezervlerim tükenmiş.Bana hiç yumurtam kalmadığı halde türkiye'de tüp bebek tedavisi uyguladılar. Maddi boyutlarından bahsetmiyorum bile. Sonuç ne oldu anne olmamı imkansız hale getirdiler. Bende Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırarak anne oldum. Allah'a şükür o tek sefer de tuttu. Hala yaşınız genç, sağlıklısınız yumurtalarınız varken tüp bebek yaptırın derim ben. Ama iyice araştırın benim düştüğüm duruma düşmeyin kızlar. Türkiye artık ticarethane olmuş.

merhaba benimde 2 kürtajım var biri içimde öldü diğeri boş gebelik yaşadım 1,5 yıl geçti 4 aydırda olmuyor bu ay doktora gitmeli miyim acaba artık
cnm kurtaj sonrasi en az 6 ay beklenmeli diye biliyorum.
hatta eltimin kurtajdan 8 ay sonra normal yolla tekrar gebeligi oldu.

ayyy ne guzel emeklerinin sonunda hayat sana bi mucize vermis allah saglikli uzun omurler versin sana ve ailene ben arastirdim uzunca sure tabi sizinkinin yaninda cekirdek kabugunu doldurmaz ama dr. bu konuda tecrubeli olmasa yumurta gelistirme ve catlatmayi tedavisini en fazla 3 ay kullaniriz sonra olmazsa bir kez asilama ve 6 ayda olmazsa tup bebek yapariz demezdi die dusunuyorum igneyi ve asilamayi cok kez yaptirmakda zararli tabiki cok buyuk seyler yasamissiniz allah daha kotu seylerle sinamasin hicbirimizi

S sinkar 07gul07 kizlar bende yarin calismalara basliyom.sizde bugunmu basliyonuz?
evet canim benim sabah yapmam lazimdj ama misafirlerim gec gidince uykusuz kaldim aksama calismalar baslicak sag yumurtaligimda hafif agrilar hissediyorum dr. dogru soylemis snirm yumurtlamam bugun yada iki uc gun icinde olcak

S sinkar 07gul07 kizlar bende yarin calismalara basliyom.sizde bugunmu basliyonuz?
evet canim benim sabah yapmam lazimdj ama misafirlerim gec gidince uykusuz kaldim aksama calismalar baslicak sag yumurtaligimda hafif agrilar hissediyorum dr. dogru soylemis snirm yumurtlamam bugun yada iki uc gun icinde olcak

cnm kurtaj sonrasi en az 6 ay beklenmeli diye biliyorum.
hatta eltimin kurtajdan 8 ay sonra normal yolla tekrar gebeligi oldu.
Kurtajim olalı 1.5 yıl geçti 4 aydır da olmuyor Kızlar nasıl vakit geçiriyorsunuz nasıl umudumuzu kaynatmıyorsunuz yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Kurtajim olalı 1.5 yıl geçti 4 aydır da olmuyor Kızlar nasıl vakit geçiriyorsunuz nasıl umudumuzu kaynatmıyorsunuz yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
ayni zamanlarda hamile kalmisiz o zmn biz seninle 2014 agustos da dusuk yapmistim 3 ay korunduk 1 yildir istiyoruz allahaa sukurler olsun saglikliyiz ve umutsuz olacak bir konu yok yasimiz da genc olur rabbim nasip eder hayirlisiyla sana tavsiyem iyi bir dr. bul bu gebeliklerin neden sonlandigina bu sekilde olduguna bakilsin bebek icinde 1 bucuk sene ara vermissin tam zamani cunku daha once dusuk yapip yada kurtaj olunca sansimiz herkese gore daha fazla en azindan hamile kalabiliyoruz saglikli olmasi icinde bir dr. yardimi gerekli burdan yazisarak zaman geciriyoruz bebegim olmuyo die hayata kusmenin anlami yok insallah bir gun bir mucize olucak ve supriz yapicak bebeklerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…