- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
persembeydi dimi :) ahh vallahi cikms aklimdan allhim su hayrli gecede dua eden butun dilleri duysn arśa kalkan elleri bos cevrmsn allahim ole kalpten yazdmki az oncekileri inan gozlerm doldu . Rabbim bizi duy.. bizi honlu kirik umudu yitirms kendini kapatms kullarndan eyleme sabir ver. Ole cok yaniyoki icim insllah dualrmiz duyulur bu aksamm surekli annem gelio akloma ne bileym ins ruyda guzl seyler gorurum su hayrli gecenin yuzu suyu hurmetineamiiinnnn aminnn cnm cumaya girdigimiz saatlerde ne guzel dua ettin.
insallahhh aaammiinnnn yarabbiimmm duy sesimizi.icabet buyur kurban oldugummm...
Canm hayr o koyde bn oraya yakin bi ilcedeyim yakiniz yani.. ama araba otobus mesafesi var hem kendi annem hem kvdem arasinda tam ortadaym :) ama iki annemde cokk duskunler.. kendi annem tabiki herseym ama kvdem ilk zamanlar sorun olsada beni kirmamaya dikkat eder cok iidir herseymde her ihtiyacima kosar saolsn bilmeyenler kendi annem sanio :)TospaAnnesi cnm sen kayinvalidenlemi kaliyorsun?
ne guzel sanslisin cnm .allah eksikliklerini vermesin .Canm hayr o koyde bn oraya yakin bi ilcedeyim yakiniz yani.. ama araba otobus mesafesi var hem kendi annem hem kvdem arasinda tam ortadaym :) ama iki annemde cokk duskunler.. kendi annem tabiki herseym ama kvdem ilk zamanlar sorun olsada beni kirmamaya dikkat eder cok iidir herseymde her ihtiyacima kosar saolsn bilmeyenler kendi annem sanio :)
Adete yakin arar bak kizim olursan uzulme hersey allahtan diye.. ya az once facede geznrken birde ne goreyjm... Esimin bi akrbasinim esi hamie.. kadin 35i geciktr 2tane var cocugu.. ayy bakalm bu sene erkenden bi suru hamis haberi aldm darisi bizlere :) son paylastigim duruma baksanane guzel sanslisin cnm .allah eksikliklerini vermesin .
ne kadarda olsa baska insanlardan bin kat iyidir kaynanalar.sonucta kendi evltlari icin iyi isterler .
benimkide surekli dualar eder.arar sorar.yakinim zaten.ben 5 yildir annemi gormedim.kynnam yanimda oldu hep.
eltiden konu komsudan hayir yok.ama kynanamin arayip kizim mutlu haberini verecenmi bu ay demesi bile yetiyor bana.
coook uzuluyorlar bana annemde kayinvalidemde.5 yildir benden cok dua ederler sagolsunlar.
Aldım canım ayın 21 ine randevu hayırlısı artık bebis yoksa da cok üzülmeyecegim ins cunku artik düzenli adet olmak istiyorum bendeCanım benim yaa biraz daha bekleyip doktora git bence böyle olmaz bekleyebilirsen bekle canim
Amaaann tanrim didimm :) yahi bu saatte ne ettin gardas sensabah yazaydn ya :) neyyse hosgeldn canm ama bu saatte kimsi olmaz sankiKizlar selam nasilsiniz? Kac gundur yogunluktan giremdimm ya ozledim sohbetinizi cok sey kacirmisim totemler tarihler falan ama hemen dahil oluyorum tabi dogum tarihim 22.10.1991 evlilik tarihim 23.08.2014 :) bu arada ben hala adet olmadim ne kirmizi kart yedim ne de bebis var sizde durumlar nasil var mı hamis haberi
ben nerdeyimKIZLAR DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
Kilim ve tohum (yas 29)
@danthe (yas 26)
S sinkar (yil 1990)
07gul07 ======15/04/1990
@Ilaymilya ======14/04/1991
@esmeray06 =====15/06/1992
Berf0o0o ===22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
TospaAnnesi ===== (yas 20)
25.03.1991 benikideKIZLAR DOGUM TARIHLERIMIZ;;;;;
Kilim ve tohum (yas 29)
@danthe (yas 26)
S sinkar (yil 1990)
07gul07 ======15/04/1990
@Ilaymilya ======14/04/1991
@esmeray06 =====15/06/1992
Berf0o0o ===22/06/1992
GURBET KUSU ===09/04/1993
TospaAnnesi ===== (yas 20)
Kuzucum valla bana aşık olduğunda güzeldim şimdi yaşlandık :)) ama her gün sevgimiz gelişerek ilerliyor. Çok şükür. Allah herkese geçim versin.Lan sana maslah ne guzel kadinsin kocan cok sansli vesselam :)
gunaydin tatliskomm iyiyiz sukur sen nasilsingünaydınlar canlarım bugün nasılsınız
gunaydin cnm allah acil sifalar versinGünaydın kuzular, ben yine eşime bir şeyler yapıyorum hasta cancağzım
gunaydin kuzum benimde aksam bebekli misafirlerim vardi 3 aydir gorusmemistik 1 bucuk yasinda adi yigithan bana teyze die sarilip opuyo allahim cok guzl bi sey hamile olmayi sana bana butun isteyenlere nasip etsin allahim bu gunde dualarimizi geri cevirmesin istihareye bende inaniyorum anneanem benim icin yatmisti evlenmeden once yesil gordugunu soylemisti hakkimda hayirliymis ki allaha sukur mutluyuz bende senin gibi ruyalara ve istihareye inaniyorum boyle bisey var birde hamile olmadan once 3 arkadasim gormustu ruyasinda umarim seninde cikar ruyalarin bebisin tez zamanda gelirGünaydın kızlar kusura bakmayın akşamkı sohbetlerinize dahil olamadım sabah 6 'da kalkmak zorunda olduğum için erkenden uyuyorumbende elimden geldiğince salavat çekiyorum, namazlarımı aksatmıyorum ve hergün yasin okuyorum... keske daha fazla şey yapabilsem ama çalıştığım için elimden bu kadar geliyor... Anne olmak isteyen tüm kadınlar dualarımdan eksik olmuyor... Rabbim hayırlısını nasip etsin... bu arada ben istiare namazını çok sevdiğim bir hocama eşimle evlenmeden önce rica etmiştim bu evlilik benım için hayırlı mı değil mi diye.... hocam, benı beyaz bir kıyafetin içinde kucagımda beyaz tenlı bir erkek bebekle gördü.... annemde benım için istihare namazı kılmıs tabıkı haberim yoktu... annem ise çimenlerin üzüerine oturmusum kucagımda beyaz kıyafetlı bir erkek çocugu var o şekılde görmüş.... 3 ay önce çok sevdiğimiz bir aile dostumuz rüyasında eşini görmüş ( eşi 1 sene önce vefat etmişti).... demişki kalkın duymadınızmı Ali'nin ( Ali eşimin ismi) bir oğlu oldu bir hayırlı olsuna gidelim demiş.... yane ben bu tür rüyalara istiare namazına çok inanırım ve çoğuda çıkıyor bende haftasonu kendim istihare namazı kılmayı düşünüyorum... ilk defa kılacagım bakalım ne olacak
inş canım Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin dualrını kabul etsin.... evet benımde yiğenlerım ve eşimin yüğenleri var hepside maşallah boy boy yaşları birbirine çok yakın... onlara çok düşkünüm... birde kendi çocuğum olsa kım bılır nasıl olurumgunaydin kuzum benimde aksam bebekli misafirlerim vardi 3 aydir gorusmemistik 1 bucuk yasinda adi yigithan bana teyze die sarilip opuyo allahim cok guzl bi sey hamile olmayi sana bana butun isteyenlere nasip etsin allahim bu gunde dualarimizi geri cevirmesin istihareye bende inaniyorum anneanem benim icin yatmisti evlenmeden once yesil gordugunu soylemisti hakkimda hayirliymis ki allaha sukur mutluyuz bende senin gibi ruyalara ve istihareye inaniyorum boyle bisey var birde hamile olmadan once 3 arkadasim gormustu ruyasinda umarim seninde cikar ruyalarin bebisin tez zamanda gelir
aminn insallah caniminş canım Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine hepimizin dualrını kabul etsin.... evet benımde yiğenlerım ve eşimin yüğenleri var hepside maşallah boy boy yaşları birbirine çok yakın... onlara çok düşkünüm... birde kendi çocuğum olsa kım bılır nasıl olurumRabbım bu duyguyu hepimize yaşatsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?