• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

merhaba benimde 2 kürtajım var biri içimde öldü diğeri boş gebelik yaşadım 1,5 yıl geçti 4 aydırda olmuyor bu ay doktora gitmeli miyim acaba artık
evet kesinlikle gitmelisin bu gebeliklerin neden boyle oldugu arastirilmali iyi bir hastane bul ve git canim geciktirme

iyiyim canım benim benim bugün adet olmam gerekiyordu ama daha olmadım testte unuttum sabah yapacaktım şimdi alacam yarın sabah aç karınla yaparım artık sen nasılsın canikom:KK52:

iyiyim canım benim benim bugün adet olmam gerekiyordu ama daha olmadım testte unuttum sabah yapacaktım şimdi alacam yarın sabah aç karınla yaparım artık sen nasılsın canikom:KK52:
ayyy cok sevindim canim insallah hamilesindir yaa totemlerimiz tutmaya basladimi dersin :anneadayı::KK200::KK19:napim isteyim oturmaca calismalara baslicaz bugun den itibaren her an yumurtam catlayabilirmis bakalim hayirlisi olsun:cool:

Kizlar selam nasilsiniz? Kac gundur yogunluktan giremdimm ya ozledim sohbetinizi cok sey kacirmisim totemler tarihler falan ama hemen dahil oluyorum tabi dogum tarihim 22.10.1991 evlilik tarihim 23.08.2014 :) bu arada ben hala adet olmadim ne kirmizi kart yedim ne de bebis var sizde durumlar nasil var mı hamis haberi
mrb cnm supersin yetistin bize.totemide hemen uygulamissin.
tarihlere bakilirsa sende 1 bucuk yillik evlisin .daha yeni sayilir cnm.daha fazla beklemezsin insallah.

Günaydın kızlar kusura bakmayın akşamkı sohbetlerinize dahil olamadım sabah 6 'da kalkmak zorunda olduğum için erkenden uyuyorum :KK66: bende elimden geldiğince salavat çekiyorum, namazlarımı aksatmıyorum ve hergün yasin okuyorum... keske daha fazla şey yapabilsem ama çalıştığım için elimden bu kadar geliyor... Anne olmak isteyen tüm kadınlar dualarımdan eksik olmuyor... Rabbim hayırlısını nasip etsin... bu arada ben istiare namazını çok sevdiğim bir hocama eşimle evlenmeden önce rica etmiştim bu evlilik benım için hayırlı mı değil mi diye.... hocam, benı beyaz bir kıyafetin içinde kucagımda beyaz tenlı bir erkek bebekle gördü.... annemde benım için istihare namazı kılmıs tabıkı haberim yoktu... annem ise çimenlerin üzüerine oturmusum kucagımda beyaz kıyafetlı bir erkek çocugu var o şekılde görmüş.... 3 ay önce çok sevdiğimiz bir aile dostumuz rüyasında eşini görmüş ( eşi 1 sene önce vefat etmişti).... demişki kalkın duymadınızmı Ali'nin ( Ali eşimin ismi) bir oğlu oldu bir hayırlı olsuna gidelim demiş.... yane ben bu tür rüyalara istiare namazına çok inanırım ve çoğuda çıkıyor bende haftasonu kendim istihare namazı kılmayı düşünüyorum... ilk defa kılacagım bakalım ne olacak :KK66:
bende inanirim fakat etkilenirim cikan sonuctan diye hic cesaret edemedim.
ama insallah kilicam bu hafta.rabbim hakkimizda hayirli seyleri gostersin insallah.

Kızlar, eğer bir sene korunmasız olarak ilişkiye girip bebek sahibi olamıyorsanız o zaman %90 ihtimalle bir sorun var demektir. Tabi % 10 hala normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz anlamına geliyor bu. Bana kalırsa aşılama yöntemiyle kendinizi yormayın çok işe yarar bir yöntem değil o canlarım. Senerce uğraşıp sonrasında bebek sahibi olunca artık doktor kadar bilgi sahibi oluyorsunuz.

bende inanirim fakat etkilenirim cikan sonuctan diye hic cesaret edemedim.
ama insallah kilicam bu hafta.rabbim hakkimizda hayirli seyleri gostersin insallah.
ay lac defa uyandm dun gece hatrladikrm guzel ama uyanmadan oncemi sonrami bilmiom hayr olsun insallahh bu sabah suya okudugumu ictik esim abdest aldi dua okudu.. allahimmm duysun bizi ins.. bu ay hamisler cogalcak gibi :) benm dun az bugun fazla bi mide bulantm var galba yumurtlama oldunu bttimi bilmiom ama allah kerim..

Kızlar, eğer bir sene korunmasız olarak ilişkiye girip bebek sahibi olamıyorsanız o zaman %90 ihtimalle bir sorun var demektir. Tabi % 10 hala normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz anlamına geliyor bu. Bana kalırsa aşılama yöntemiyle kendinizi yormayın çok işe yarar bir yöntem değil o canlarım. Senerce uğraşıp sonrasında bebek sahibi olunca artık doktor kadar bilgi sahibi oluyorsunuz.
merhaba cnm oyle diyorsun haklisin belki ama hicbir problem olmayip da bebegi olmayan cok arkadasimiz var aramizda ilkler arasinda ben geliyorum 1 yil korunmadik ama olmadi haftada 3 4 kez iliskiye giren vardir olmaz haftada bir iliskiye giren vardir bi anda olur allah ne zmn nasip ederse o zmn olucak artik kucuk tedavilerden basliyoruz mecburen kucucuk seylerden umut beklemek guzeldir en azindan olumsuz dusunmemeye calisiyoruz burdaki herkezde birbirine destek oluyo sagolsun arkadaslarda.. olumsuz dusunceye yer vermiyoruz

Siz bebis sahibi oldnzmu? Ne kadrlik ewlisinz yasinz kac nerelisinz ?? Butun detaylar :KK14::KK14::KK45: Yazdinizmi da once blmiom ama soraym dedm :) :KK16:Hakkinizi helal edin:KK50:

merhaba cnm oyle diyorsun haklisin belki ama hicbir problem olmayip da bebegi olmayan cok arkadasimiz var aramizda ilkler arasinda ben geliyorum 1 yil korunmadik ama olmadi haftada 3 4 kez iliskiye giren vardir olmaz haftada bir iliskiye giren vardir bi anda olur allah ne zmn nasip ederse o zmn olucak artik kucuk tedavilerden basliyoruz mecburen kucucuk seylerden umut beklemek guzeldir en azindan olumsuz dusunmemeye calisiyoruz burdaki herkezde birbirine destek oluyo sagolsun arkadaslarda.. olumsuz dusunceye yer vermiyoruz
Ben kendm icin ara sira yer veriom olumsuzlara be yalan solimn :63::63:Ama sizee hep destekimmmm:KK9::KK9::rolleyes::KK6:

ay lac defa uyandm dun gece hatrladikrm guzel ama uyanmadan oncemi sonrami bilmiom hayr olsun insallahh bu sabah suya okudugumu ictik esim abdest aldi dua okudu.. allahimmm duysun bizi ins.. bu ay hamisler cogalcak gibi :) benm dun az bugun fazla bi mide bulantm var galba yumurtlama oldunu bttimi bilmiom ama allah kerim..
hadi insallah cnm dedigin gibi cogalir hamileler

benimkide normal yolla catladı belki yazdıkları okumuşsun canım aşılam olacaktı puregon iğnesi kullandım çok yumurtam büyüdüğü için aşılama yapmadı doktor sonra 3 gün aradan sonra dok.gittiğimde yumurtam çatlamıştı ondan sonra hiç gitmedim

Back