Günaydın kızlar kusura bakmayın akşamkı sohbetlerinize dahil olamadım sabah 6 'da kalkmak zorunda olduğum için erkenden uyuyorum
bende elimden geldiğince salavat çekiyorum, namazlarımı aksatmıyorum ve hergün yasin okuyorum... keske daha fazla şey yapabilsem ama çalıştığım için elimden bu kadar geliyor... Anne olmak isteyen tüm kadınlar dualarımdan eksik olmuyor... Rabbim hayırlısını nasip etsin... bu arada ben istiare namazını çok sevdiğim bir hocama eşimle evlenmeden önce rica etmiştim bu evlilik benım için hayırlı mı değil mi diye.... hocam, benı beyaz bir kıyafetin içinde kucagımda beyaz tenlı bir erkek bebekle gördü.... annemde benım için istihare namazı kılmıs tabıkı haberim yoktu... annem ise çimenlerin üzüerine oturmusum kucagımda beyaz kıyafetlı bir erkek çocugu var o şekılde görmüş.... 3 ay önce çok sevdiğimiz bir aile dostumuz rüyasında eşini görmüş ( eşi 1 sene önce vefat etmişti).... demişki kalkın duymadınızmı Ali'nin ( Ali eşimin ismi) bir oğlu oldu bir hayırlı olsuna gidelim demiş.... yane ben bu tür rüyalara istiare namazına çok inanırım ve çoğuda çıkıyor bende haftasonu kendim istihare namazı kılmayı düşünüyorum... ilk defa kılacagım bakalım ne olacak