• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

antalya- alanyada yaşıyorum. otelde çalışıyorum muhsebede. hayır gitmedim. bana kalsa hemen gidecem ama eşim istemiyo. çok abartıyosun diye mayıs haziran gibi olmazsa o zaman gideriz diyo. bende bi sorun varsa bilmek istiyorum. öle ,işte bende durum buu. hayırlısı artık :)
cok yakiniz bende antalya merkezde yasiyorum ve meslektasiz:) dr sadece kontrol icin gitmen dogru olur aslinda testlerin yapilir hic olmassa duruma gore hareket edersiniz ah bu erkekler benimkide ilk baslarda istememisti gitmemi hala istemiyo ama bebek olmasini istiyo onu dinlersem bebis icin gec kalicaz bence sen bir an once git erkenden tahlillerini yaptir cnm

adet trihlerimiz ayni :KK76:ama genelde 2 3 gun ileri atar benim bazende tam gununde gelir birliktw gun sayalim :KK50:
bebek düşünmeden önce düzenli olan günü gününde oln adetim düşündüğümden beri çok düzensiz ya erken oluyo ya gec. gecen ay 10 gün gecikti çok ümitlenmiştim hatta :KK12:ikimizde olmayız inş :KK49:

bebek düşünmeden önce düzenli olan günü gününde oln adetim düşündüğümden beri çok düzensiz ya erken oluyo ya gec. gecen ay 10 gün gecikti çok ümitlenmiştim hatta :KK12:ikimizde olmayız inş :KK49:
bebek olsun die dusunuyoruz stres yaptigimiz ay duzensizlesiyo benimde oyledir stres yaparsam 3 4 5 gune kadar ileri atar o yuzden olumlu dusunelim strese yer yok bebislerimizde kisa zamanda gelicek insallah :KK17::KK54::KK19:olmayalim olmayalim 40 kez soylersek gelmez belki totem yapalim :p

Anacuğumun genleri :KK53:ula küçükken aklımdan geçerdi acaba boyuma göre herif bulacammı diye ama mübarek kociş 1 88 :KK53:Bre bizim veletlerin boyu kaç olur ki :KK48::KK66:
valla sizin cocuklar basketbolda nami deger "hu ha dev adam 12 dev adam"i sollarr gecer:KK55:

antalya- alanyada yaşıyorum. otelde çalışıyorum muhsebede. hayır gitmedim. bana kalsa hemen gidecem ama eşim istemiyo. çok abartıyosun diye mayıs haziran gibi olmazsa o zaman gideriz diyo. bende bi sorun varsa bilmek istiyorum. öle ,işte bende durum buu. hayırlısı artık :)

Hic merak etme olacak Allahın izniyle :) ben 4 buçuk yıldır istiyorum daha da olmadi bu ay aşılama yaptim sonucu bekliyoruz :)

Back