Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm hosgeldin :) amin amin amjnherkese kızlar . uzun zamandır takip ediyorum sizi. bende 5 aydır uğraşıyom bebiş için. 2 yıllık evliyim. allah isteyen herkese nasip eder inş. bu mutluluğu
gecmis olsun cnmKızlar eşim grip oldu, hastalanınca çok nazlı oluyor hem de acayip Nazlı bir şey!,! Kahvaltı hazırladım ona geldim baktım tipik coşmuş:)
İNŞALLAH BEKLEYEN HERKES HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENİR CANIM BENİMCanım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*
İNŞ. SENDE HAMİŞSİN KARNIN KOCAMAN OLUR KUZUM BENİM:)İKİZ OLUR İNŞALLAHCanım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*
Sağol canımmmmmgecmis olsun cnm
hoş bulduk canımmerhaba cnm hosgeldin :) amin amin amjn
BURDAYIZ BEBEĞİMMNirdesiniz uleyyyyynnnn kimsecikler yok muuu@avucdolusudua GURBET KUSU ve daha sayamadıklarimmmm
Kimsecikten ses çıkmıyor ben de nerde bunlar didimnapiyonuzBURDAYIZ BEBEĞİMM
CANIM P.TESİ GÜNÜNE KADAR BEKLİYEYİM DİYORUM O GÜNDE OLMAZSA DOKTORA GİDERİM ARTIK İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİNCanım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*
Kimsecikten ses çıkmıyor ben de nerde bunlar didimnapiyonuz
ne olsun kuzum çalışıyorum bir yandan bir yandanda sayfaya bakıyom
nasilsin hersey yolundamihoş bulduk canım
ben burdayimmNirdesiniz uleyyyyynnnn kimsecikler yok muuu@avucdolusudua GURBET KUSU ve daha sayamadıklarimmmm
[/QUOTE]ne olsun kuzum çalışıyorum bir yandan bir yandanda sayfaya bakıyom
Napiyon ben çok sıkılıyorumben burdayimm