• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Spora başlarsan gebelik oluşur mu dersin ? :) kesinlikle stres sknti hep en büyük sorun. Yanliz şey benden tavsiye incir ye kuzum sabah AC karınla iki tane adertinin 14. Gününden 18. Gününe kadar gün Asuri ilişkiye girin :)
incir kürü , incir, bal çörek,soğan kürü hepsini denedim canım... kuru incirde sabahları yiyorum, kürden vazgectim çünkü ilaç kullanıyorum doktorum gerek yok dedi küre... ben genellikle yumurtlama günnmü değerlendiriyorudm adetlerimde genellikle düzenli.. ama bu sefer yarından itibaren adet olana kadar gün aşırı deneyecegım... yumurtlama günümden hariç günleride değerlendirecegım ya tutarsa bebeişim ;) spor dediysem öyle çok ağır sporlar değil yüzme bir iki koşu aletinde koşarım hepsi amaç formda kalmak değil kafa dağitmak cnmm ;)

incir kürü , incir, bal çörek,soğan kürü hepsini denedim canım... kuru incirde sabahları yiyorum, kürden vazgectim çünkü ilaç kullanıyorum doktorum gerek yok dedi küre... ben genellikle yumurtlama günnmü değerlendiriyorudm adetlerimde genellikle düzenli.. ama bu sefer yarından itibaren adet olana kadar gün aşırı deneyecegım... yumurtlama günümden hariç günleride değerlendirecegım ya tutarsa bebeişim :KK66: spor dediysem öyle çok ağır sporlar değil yüzme bir iki koşu aletinde koşarım hepsi amaç formda kalmak değil kafa dağitmak cnmm :KK66:

İncir kuru eğer prolaktinin yuksekse daha çok yüksektir ama günde iki tanenin hormona zararı olmaz ilacın varsa tabiki de yeme kuzum :* ohhhh vallah en iyisini yaparsın yüz biraz benim yerime de ben yuzemiyorum aslında yüzmeye çalışıyorum durdugun yerde kalıyorum ilerliyemiyorum sınır oluyorum :)))))

Ben de zeynep kamil de cektirmistim canimi çok acittilar ben içerde ağlarken kocam sesimi duydukça kafayı yiyomus içeri gelecekmis izin vermemişler yemin ederim çok zor bir işlem :KK43:
kıyamam size yaaa ben hiçbirsey hissetmedim hatta doktorum bitirmişti bile bende daha başlamadılar sandım o derece yane... sadece kalkınca hafif başım döndü o kadar... ben özelde bu işin ehli olan merkezde çektirdim... fiyatı biraz pahalıydı ama değdi... Allaha şükür bir sorunda çıkmadı... doktorum dediki 4 ayı iyi değerlendir... Rahim filmi çektirdikten sonra ilk 4 ayda hamile kalma olasılığın yüksek dedi ;)

kıyamam size yaaa ben hiçbirsey hissetmedim hatta doktorum bitirmişti bile bende daha başlamadılar sandım o derece yane... sadece kalkınca hafif başım döndü o kadar... ben özelde bu işin ehli olan merkezde çektirdim... fiyatı biraz pahalıydı ama değdi... Allaha şükür bir sorunda çıkmadı... doktorum dediki 4 ayı iyi değerlendir... Rahim filmi çektirdikten sonra ilk 4 ayda hamile kalma olasılığın yüksek dedi :KK66:

Peki rahim filminden ne zaman gecti? :) ayyy vallah özelde büyük ihtimal az da olsa narkoz vermişlerdir sana ikinci rahim filmini istemişti doktor çünkü ilkini cekeli 2 yıl olacaktı ne olur ne olmaz bakalım aşılama öncesi emin olalım dedi ozeldeydim tabi o ay tayinimiz çıktı aşılama da kaldı nasip burdaymis :)

İncir kuru eğer prolaktinin yuksekse daha çok yüksektir ama günde iki tanenin hormona zararı olmaz ilacın varsa tabiki de yeme kuzum :* ohhhh vallah en iyisini yaparsın yüz biraz benim yerime de ben yuzemiyorum aslında yüzmeye çalışıyorum durdugun yerde kalıyorum ilerliyemiyorum sınır oluyorum :)))))
Benımde çok iyi yüzücü olduğum söylenemez ama yine idare ediyorum... yanlız çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum... :)

Peki rahim filminden ne zaman gecti? :) ayyy vallah özelde büyük ihtimal az da olsa narkoz vermişlerdir sana ikinci rahim filmini istemişti doktor çünkü ilkini cekeli 2 yıl olacaktı ne olur ne olmaz bakalım aşılama öncesi emin olalım dedi ozeldeydim tabi o ay tayinimiz çıktı aşılama da kaldı nasip burdaymis :)
Canım bana narkoz falan vermediler ben yenı cektırdım kasım ayında... şişli echomarda çektirdim doktorum cevat bayrak belkı duymusundur... ;)

Canım bana narkoz falan vermediler ben yenı cektırdım kasım ayında... şişli echomarda çektirdim doktorum cevat bayrak belkı duymusundur... :KK66:

Hic duymadım vallah :)))) 4 sdns kaldım İstanbul ümraniye de oturuyodum :))) karşı tarafı gezmektej başka hiç bir geri bilmiyodum:))

Hic duymadım vallah :)))) 4 sdns kaldım İstanbul ümraniye de oturuyodum :))) karşı tarafı gezmektej başka hiç bir geri bilmiyodum:))
canım sen ikinciyi çektirdin mi eğer tekrar çektirceksen kesnlikle tavsiye ederim.... Doktorum C kollu alet kullanıyor ve kesinlikle hiçbirsey hissetmıyorsun... sizinkiler anladığım kadarıyla eski aletlerle ve eski yöntemlerle çekmişler ve ondan canınız çok acımış olmalı... :(

canım sen ikinciyi çektirdin mi eğer tekrar çektirceksen kesnlikle tavsiye ederim.... Doktorum C kollu alet kullanıyor ve kesinlikle hiçbirsey hissetmıyorsun... sizinkiler anladığım kadarıyla eski aletlerle ve eski yöntemlerle çekmişler ve ondan canınız çok acımış olmalı... :KK43:

Aynen canım eski yöntemle çekildi. Olsun geçti çok sukur. Kuzum rahim filmim temiz çıkmıştı ne ben de ne esimde gebe kalmam için bir sorun yok sadece özel bi problemimiz vardı aşılama yaptık bu gun 9. Gün dua et bana ltfen :)

gunaydin canimlarrr ben incirlerimi yedim geldim siz nerelerdesiniz

Dilerim Rabbimden sana şifa olur gebeligin olusur bana bolca dua edersin 14-18 ne kadar iliski sonra günde bir dilim ananas ye :) ben yedim sonra ananas suyu için döllenmeyi kolaylastiriyomus inşallah sonuc alırım siz de alırsınız :KK200: :anneadayı:

bizde sana nur topu gibi ikiz bebis diliyoruz hemide biri kiz biri erkek olsun insalllaaaaaahhhhhh...
bende gurbetteyim hemde en derinindeyim malesef.siz yine iyisiniz komsu arkadas es dost turkkish.
benimkiler fransiz.biraz cevrem var ama ozellikle yazin biraraya gelebiliyoruz.kisin evdeyiz bol bol.
Insaallahhh aminnnnnn. Bal damliyor agzindan duysun Rabbim :-) evet gurbrt zor yurt disi daha zordur eminim . Allah esinle huzurunu daim kilsin bide bebek versin gurbet viz gelir zaman

Dilerim Rabbimden sana şifa olur gebeligin olusur bana bolca dua edersin 14-18 ne kadar iliski sonra günde bir dilim ananas ye :) ben yedim sonra ananas suyu için döllenmeyi kolaylastiriyomus inşallah sonuc alırım siz de alırsınız :KK200: :anneadayı:
aminnn cok amin sabah sabah icime actin cnm insallah seninde bebisin bekletmeden gelir benim olursa sana cok dua edicem en buyuk dualar senin icin olck:KK200::anneadayı::KK15:

Aynen canım eski yöntemle çekildi. Olsun geçti çok sukur. Kuzum rahim filmim temiz çıkmıştı ne ben de ne esimde gebe kalmam için bir sorun yok sadece özel bi problemimiz vardı aşılama yaptık bu gun 9. Gün dua et bana ltfen :)
İnş canım dua edecegım Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar versin... İnş Rabbimin izniyle hamile kalırsında bizede umut olursun cnm ;)

Berf0o0o Berf0o0o canım meryem suresini oku.... birde meryem suresinin 19.21.22.23 ayetini bir kağıda yazıp o kağıdı zemzem suyunun içini atacaksın ve yazı silininceye kadar duracak ve daha sonra o zemzem suyunu içeceksin... faydasını gören cok olmuş... birde 41 gün 41 kez meryem suresini okumak gerekiyor... benım yerime annem okuyor... ben daha bir kağıda yazıp suya koyamadım çünkü arapça pek yazamıyorum... ama olmazsa bu ay deneyecegım bende ;)

canım sen nerde çektirdin bende kasım ayında şişli echomarda çektirdim doktorumda Cevat Bayrak tı hiçbirsey hissetmedim bile.... bana altan yapılan rutin muayeneden daha kolay geldi ...
d.bakırda ünv. hastaneinde yaptım:(

aminnn cok amin sabah sabah icime actin cnm insallah seninde bebisin bekletmeden gelir benim olursa sana cok dua edicem en buyuk dualar senin icin olck:KK200::anneadayı::KK15:

Canimm benim Allahın senden razı olsun inşallah gelir minnagin ben de ElifAhsen02 ElifAhsen02 kardeşime dua edicem :) bakalım Allahım hayirlisindan versin insallah

Back