19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Bir kağıda yazıp üstümde tasiyorum Meryem eli otuyla birlikte. Bu ay 4 hatim indirdiler bana gordugum herkesten dua istedim dua aldım. İncir yedim çok iyi geldi ananas yedim o da öyle inşallah sonu çok iyi olur bi de Ysminn arkadaşımızın okuduğu dualar vardi onu okudum esmaul husna çektim GURBET KUSU aysemin topiginde dua aldım okudum onlarda bana okuyacak inşallah çocuk için okunhlacak dualar vardı onları okudum :)

maşallah canım ne çok sey yapmışın inş hepsi sana vesile olur bende dua edeceğim sana ... son 5 gün çok heyacanlı... hadi iyi haberlerini bekliyoruz

maşallah canım ne çok sey yapmışın inş hepsi sana vesile olur bende dua edeceğim sana ... son 5 gün çok heyacanlı... hadi iyi haberlerini bekliyoruz

Allahim senden razı olsun inşallah Allahım senden razı olsun inşallah kimin duası kime kabul oluyo bilinmez ama Allahım duası kabul olanlardan eylesin inşallah :-*

Canimm benim Allahın senden razı olsun inşallah gelir minnagin ben de @ElifAhsen02 kardeşime dua edicem :) bakalım Allahım hayirlisindan versin insallah
allah hepimizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah rabbim en hayirli zamanda versin bebislerimizi kucaklarimiza

kahvaltı yapıp geldim canım iş yerindeyim düzenli beslenemiyoruz zaten

Evet doğru diyosun vallah o yüzden diyorum iyi değerlendirin bi yandan da en azından kafan dağılıyor keşke ben de kendime iş bulsam da çalışsam burda :)

Canım heralde sen kocatepeye geliyosundur ben boztepede kaliyodum. Biliyosun bizim kocisler aynı köyden ikisinin ailesi de ayni yerde oturuyo umraniyede :) ama senin orda akraban olduğunu bilmiyodum

allah hepimizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah rabbim en hayirli zamanda versin bebislerimizi kucaklarimiza

Amiiin inşallah ama sen dedigimi yap bacım :))) yumurtlamadan sonra ananas ve kabak çekirdeği ye bunu da GURBET KUSU söyledi :)))) ayyy bi gelse de sukretsek. :))

BENİM AİLEN İKİ YAKADADA VARLAR CANIM ÜMRANYEDEKİLERDE ATAŞEHİRDE KALIYORLAR BENDE PEK ORALARI BİLMİYOM ARADA GELİYORDUM EVLENMEDEN ÖNCELERİ:)

bizde 1 ocaktan beri çalışma yapmıyoruz canım yarın normalde 35.ci günüm oluyor yarın adet olmam gerewkiyor ama bişey hissetmiyorum geçen ayda 46 günden sonra adet olmuştum ondan dolayı

Kızlar eşim grip oldu, hastalanınca çok nazlı oluyor hem de acayip Nazlı bir şey!,! Kahvaltı hazırladım ona geldim baktım tipik coşmuş:)

şimdi izinim yok canım yeni işe başladığım için hazirandan sonra kadrom geliyor ona göre o zamn iznim olacak o zaman nasip olursa o zaman bakarız:)

Canım bence bir test yap olsa çıkar olmasa strest yapmazsin gecikmez aşılamaya başlarsın inşallah vardır Allahım inşallah hamilesindirrr. Hayırlı ugurlu olsun işin canım benimm :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…