büyük ihtimalle eski yöntemlerle yapılmıştır... neyse ki geçmiş cnm... ne zaman yaptrdın cnm ?d.bakırda ünv. hastaneinde yaptım
Berf0o0o canım meryem suresini oku.... birde meryem suresinin 19.21.22.23 ayetini bir kağıda yazıp o kağıdı zemzem suyunun içini atacaksın ve yazı silininceye kadar duracak ve daha sonra o zemzem suyunu içeceksin... faydasını gören cok olmuş... birde 41 gün 41 kez meryem suresini okumak gerekiyor... benım yerime annem okuyor... ben daha bir kağıda yazıp suya koyamadım çünkü arapça pek yazamıyorum... ama olmazsa bu ay deneyecegım bende
maşallah canım ne çok sey yapmışın inş hepsi sana vesile olurBir kağıda yazıp üstümde tasiyorum Meryem eli otuyla birlikte. Bu ay 4 hatim indirdiler bana gordugum herkesten dua istedim dua aldım. İncir yedim çok iyi geldi ananas yedim o da öyle inşallah sonu çok iyi olur bi deYsminn arkadaşımızın okuduğu dualar vardi onu okudum esmaul husna çektim GURBET KUSU aysemin topiginde dua aldım okudum onlarda bana okuyacak inşallah çocuk için okunhlacak dualar vardı onları okudum :)
bizimkilerde ümraniyede kalıyorlar canım oraya bazen gidiyordum ümraniyenin neresinde kaldınHic duymadım vallah :)))) 4 sdns kaldım İstanbul ümraniye de oturuyodum :))) karşı tarafı gezmektej başka hiç bir geri bilmiyodum:))
kahvaltı yapıp geldim canım iş yerindeyim düzenli beslenemiyoruz zatenOmur kagan sukuyeeeeee bacım nereye gittin ? :)
Aaaa seni görmemiştim tatlım kusura bakma sana da günaydınnnnnnnnnnnnBuradayım huhuhuhuhuhuhu
2015 25 mart ta tamda doğum günümdebüyük ihtimalle eski yöntemlerle yapılmıştır... neyse ki geçmiş cnm... ne zaman yaptrdın cnm ?
maşallah canım ne çok sey yapmışın inş hepsi sana vesile olurbende dua edeceğim sana ... son 5 gün çok heyacanlı... hadi iyi haberlerini bekliyoruz
allah hepimizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah rabbim en hayirli zamanda versin bebislerimizi kucaklarimizaCanimm benim Allahın senden razı olsun inşallah gelir minnagin ben de @ElifAhsen02 kardeşime dua edicem :) bakalım Allahım hayirlisindan versin insallah
kahvaltı yapıp geldim canım iş yerindeyim düzenli beslenemiyoruz zaten
allah hepimizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah rabbim en hayirli zamanda versin bebislerimizi kucaklarimiza
BENİM AİLEN İKİ YAKADADA VARLAR CANIM ÜMRANYEDEKİLERDE ATAŞEHİRDE KALIYORLAR BENDE PEK ORALARI BİLMİYOM ARADA GELİYORDUM EVLENMEDEN ÖNCELERİ:)Evet doğru diyosun vallah o yüzden diyorum iyi değerlendirin bi yandan da en azından kafan dağılıyor keşke ben de kendime iş bulsam da çalışsam burda :)
Canım heralde sen kocatepeye geliyosundur ben boztepede kaliyodum. Biliyosun bizim kocisler aynı köyden ikisinin ailesi de ayni yerde oturuyo umraniyede :) ama senin orda akraban olduğunu bilmiyodum
hayalini kurdugumuz herseyi bize nasip eylesin rabbim ananasa bayilirimAmiiin inşallah ama sen dedigimi yap bacım :))) yumurtlamadan sonra ananas ve kabak çekirdeği ye bunu daGURBET KUSU söyledi :)))) ayyy bi gelse de sukretsek. :))
BENİM AİLEN İKİ YAKADADA VARLAR CANIM ÜMRANYEDEKİLERDE ATAŞEHİRDE KALIYORLAR BENDE PEK ORALARI BİLMİYOM ARADA GELİYORDUM EVLENMEDEN ÖNCELERİ:)
şimdi izinim yok canım yeni işe başladığım için hazirandan sonra kadrom geliyor ona göre o zamn iznim olacak o zaman nasip olursa o zaman bakarız:)Hee anladım şimdi kuzum şimdi de gidersin :))) yazın bi İstanbul turu yaparsın
şimdi izinim yok canım yeni işe başladığım için hazirandan sonra kadrom geliyor ona göre o zamn iznim olacak o zaman nasip olursa o zaman bakarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?