• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

cnm sen kac yasindasin kac yillik evlisin?
smear testi ve hormon tahlillerini neden istemedi doktorun.neler uyguluyor peki?
Bunlari istemelisin.adetin ucuncu gunu kan verilince hormonlarinda sorun varsa anlasilir.
daha sonra smear testi (cok basit bir islem. kulak cubuguna benzer bi cubukla vajinadan sivi aliniyor).
sonra esinden sperm tahlili istemesi gerekiyor.bunlarda sorun yoksa yumurtlamayi takibe aliyor.dikkate al.
canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordum:(

Günaydın cnmmmmm :KK66: maşallah çok hoş çiftsiniz Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın :KK66: inş Rabbim size sizin kadar güzel evlatlar nasip eder :KK66:

Allahım senden razı olsun inşallah Rabbim hiç birimjzi sevdiklerimizden ayırmasın inşallah :KK200::KK15: amiiin senin ağzın bal pekmez baklava çikolata yesin heeep gönlün derde uğramasın insallaaaah :KK200:

Kızlar benım adetim buğün bitecek yarından itibaren günaşırı çalışmaya devam edeceğiz... Rabbim gönlümüze göre verir inş... kafama çok fazla takmamaya çalışıyorum... çalışıyorum, aksam eve gelincede çok fazla şey araştırıp okumamak için yemek yedikten sonra hemen yatıyorum... haftasonunu eşimle geçiriyorum... bizim en büyük sorunumuz stres ve çok fazla bilgi, araştırmak sonra kafamız allak bullak oluyor... birkaç ay sonrada spora başlıyacagım.. ( tabi bu süre zarfında hamile kalamazsam ... inş kalırım ;) ) .... Kafamızı dağıtmaya ihtiyacımız var biz ne kadar istesekde miniğimiz geleceği günü biliyor... o gün inş ırak değildir ;)

canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordum:KK43:

Sukriyem seninkiyle aynısını çektim ve ben bir hafta kanama gordum sancim da oldu :( kimse de beni anlayamadı eşim olmasaydı ben de cullamistim

canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordum:KK43:
canım sen nerde çektirdin bende kasım ayında şişli echomarda çektirdim doktorumda Cevat Bayrak tı hiçbirsey hissetmedim bile.... bana altan yapılan rutin muayeneden daha kolay geldi ...

Kızlar benım adetim buğün bitecek yarından itibaren günaşırı çalışmaya devam edeceğiz... Rabbim gönlümüze göre verir inş... kafama çok fazla takmamaya çalışıyorum... çalışıyorum, aksam eve gelincede çok fazla şey araştırıp okumamak için yemek yedikten sonra hemen yatıyorum... haftasonunu eşimle geçiriyorum... bizim en büyük sorunumuz stres ve çok fazla bilgi, araştırmak sonra kafamız allak bullak oluyor... birkaç ay sonrada spora başlıyacagım.. ( tabi bu süre zarfında hamile kalamazsam ... inş kalırım :KK66: ) .... Kafamızı dağıtmaya ihtiyacımız var biz ne kadar istesekde miniğimiz geleceği günü biliyor... o gün inş ırak değildir :KK66:

Spora başlarsan gebelik oluşur mu dersin ? :) kesinlikle stres sknti hep en büyük sorun. Yanliz şey benden tavsiye incir ye kuzum sabah AC karınla iki tane adertinin 14. Gününden 18. Gününe kadar gün Asuri ilişkiye girin :)

canım sen nerde çektirdin bende kasım ayında şişli echomarda çektirdim doktorumda Cevat Bayrak tı hiçbirsey hissetmedim bile.... bana altan yapılan rutin muayeneden daha kolay geldi ...

Ben de zeynep kamil de cektirmistim canimi çok acittilar ben içerde ağlarken kocam sesimi duydukça kafayı yiyomus içeri gelecekmis izin vermemişler yemin ederim çok zor bir işlem :(

Back