- 2 Aralık 2015
- 4.536
- 18.521
- 208
Abooooo akrabası çıktı aysemin hadi iyisinKilim ve tohum aaay sevindim. gercektenmi ya hemserimiyiz biz cnm izmirin neresi agrinin neresi.
belki taniyorumdur kimlerdensin ozel degilse alalim ayrintilari sekercik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abooooo akrabası çıktı aysemin hadi iyisinKilim ve tohum aaay sevindim. gercektenmi ya hemserimiyiz biz cnm izmirin neresi agrinin neresi.
belki taniyorumdur kimlerdensin ozel degilse alalim ayrintilari sekercik
Ya kuzum tığ işini beceremedim gitti elimde bile tutamıyorum o kadar yaniKIZLAAAARRRRR ya bu bebek hirkasina bakin super ya basit duruyo. bunu yapicam insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tig-isi-renkli-bebek-hirkasi-2016.895002/
Tanıtmaya ne gerek var ki foto daki sen değil misin çok tatlısın maşallahBen sana kendimi tanitayim mi :))))
Kuzum çok hoşsun valla, günaydın bu arada. Hoşuma gitmişti bu kızın giydikleri, ama ters çıktı, ben de ellemedim.Kizlar bse soruvercem :) ilk sorum Kilim ve tohum ogeetmenim o profil resminiz neyi anlatmakta ?? :)))
Uyumuşum kuzum affet.Amaaaa @GURBET KUSU @ElifAhsen02 Kilim ve tohum nden benm sorumu takmionz sonra vay efendim sen yazmion dionzzz
Tanıtmaya ne gerek var ki foto daki sen değil misin çok tatlısın maşallah
Günaydın cnmmmmm maşallah çok hoş çiftsiniz Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inş Rabbim size sizin kadar güzel evlatlar nasip ederGuuuuuunaaaaaydiiiiiiiinnnnn
Sana da guuuuuuunaaaaaayyyydıiiiiiiinnnnbir biz varız sabah sabahGuuuuuunaaaaaydiiiiiiiinnnnn
Buradayım huhuhuhuhuhuhuSana da guuuuuuunaaaaaayyyydıiiiiiiinnnnbir biz varız sabah sabah
canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordumcnm sen kac yasindasin kac yillik evlisin?
smear testi ve hormon tahlillerini neden istemedi doktorun.neler uyguluyor peki?
Bunlari istemelisin.adetin ucuncu gunu kan verilince hormonlarinda sorun varsa anlasilir.
daha sonra smear testi (cok basit bir islem. kulak cubuguna benzer bi cubukla vajinadan sivi aliniyor).
sonra esinden sperm tahlili istemesi gerekiyor.bunlarda sorun yoksa yumurtlamayi takibe aliyor.dikkate al.
Günaydın cnmmmmm maşallah çok hoş çiftsiniz Rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın inş Rabbim size sizin kadar güzel evlatlar nasip eder
Sana da guuuuuuunaaaaaayyyydıiiiiiiinnnnbir biz varız sabah sabah
sağol tatlım bneım amin hepimiz inşşşAllahım senden razı olsun inşallah Rabbim hiç birimjzi sevdiklerimizden ayırmasın inşallah amiiin senin ağzın bal pekmez baklava çikolata yesin heeep gönlün derde uğramasın insallaaaah
canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordum
canım sen nerde çektirdin bende kasım ayında şişli echomarda çektirdim doktorumda Cevat Bayrak tı hiçbirsey hissetmedim bile.... bana altan yapılan rutin muayeneden daha kolay geldi ...canım 3 yıllık evliyim nerdeyse eşimden de sperm testi aldılar onunki de normal çıktı bende ilaçlı rahim filmi çektim ölüyordum resmen bir arkadaşım da çektirmişti 4 yıl sonradan çocuğu oldu diyordu ki çocuk doğurmak bile rahim filmi kadar acı vermiyor insana bende ona söylemeden yapmıştım diyordu ki bana söyleseydin yapma diyecektim o kdar ki acı verici olduğu için beni canlı canlı hiç uyuşturmadan yaptılar bide bütün aparatları yerleştirdiler çekildi filim dediler çıkardılar ki filime bakan olmadı dedi tekrar içime o aletleri koydular ben sonra kalktım biraz ayakta durmam la yere yığılmam bir oldu eşim o an soka zaten girmişti dedi kalsın ben çocuk filan istemiyorum keşke yapmasaydın dedi ben 2 saat sonra kendime geldim olanları hiç hatırlamıyordum
Kızlar benım adetim buğün bitecek yarından itibaren günaşırı çalışmaya devam edeceğiz... Rabbim gönlümüze göre verir inş... kafama çok fazla takmamaya çalışıyorum... çalışıyorum, aksam eve gelincede çok fazla şey araştırıp okumamak için yemek yedikten sonra hemen yatıyorum... haftasonunu eşimle geçiriyorum... bizim en büyük sorunumuz stres ve çok fazla bilgi, araştırmak sonra kafamız allak bullak oluyor... birkaç ay sonrada spora başlıyacagım.. ( tabi bu süre zarfında hamile kalamazsam ... inş kalırım ) .... Kafamızı dağıtmaya ihtiyacımız var biz ne kadar istesekde miniğimiz geleceği günü biliyor... o gün inş ırak değildir
canım sen nerde çektirdin bende kasım ayında şişli echomarda çektirdim doktorumda Cevat Bayrak tı hiçbirsey hissetmedim bile.... bana altan yapılan rutin muayeneden daha kolay geldi ...