Kızlar günaydınnn çok özledim sizleriii giremedim 2 gün
Okudum bi aydır öyle yapıyorum vallah gülmekten oluyorum jimnastik oldum vallah bacaklarını dikip açıp kapatiyorm :)))))) ay biraz ayıp ama
Ablam gelmişti canım biraz uzak oturuyor birde 1 yaşında yeğenim var 2 gündür onunlayım annemlerdeydim yani anne yarısıyım yani en azından
Bizde denedik valla kan ter içinde kaldı benimkii Gülmekten öldüm ama yaaa bakarsın işe yarar
Okudum ordaki hamiş kalmış şilkeletince denemek fayda var/QUOTE]
O kadar sey dendik bunu da deneriz ne olmuş :))))
Bende 7 aylik evliyim. Ne kadar olumlu mutlu pozitif birisin hayran kaldim yazdigina. Tebrik ediyorum seni gercek anlamda. Henuz cocuk dusunmuyoruz ama Alah im sana ins nasip eder kucuk kucuk minnak minnak yavrular :)
Yani canım ben denemesi ne denerim de eşim silkeleyip atar beni
Ben sadece ayakları yukarı dikiyorum 30 dk sonra sıkılıyorum kalkıyorum valla napalım olacağı varsa olur:))))) ayy bide bi sağa bi sola uzaniyorum ben :)))
Ben sadece ayakları fikir 30 dk sonra sıkılıyorum kalıyorum valla napalım olacağı varsa olur
Yapamıyoruz daha doğrusu adam gece yarısı eve bitkin geliyor .kalk demekte olmuyor.cekiniyorum valla :))4 saat uyuyor saten adam bitik spoşlarindan ne Hayır gelir kikız ciddi ondan mi olmuyor?
Ben 2 ay normal denicem sonra aşılamaya karar vericem eğer olmazsa %20 artıyor şans aşılamadaBenimki bu ay olmaz doktor çok kurcaladi içimi dışıma çıkarttı olacağı da varsa olmaz :))) bi dahaki ayda aşılama yapicaz o yüzden keyfi yapioruz :)))))
Yaaa o insanlar a ayar oluyorum.Olabilir canım vallah bizde ilk bi buçuk sene boyunca yapamadık işinden dolayiydi bide bazı birşeyler vardı atlattıktan çok şükür. Bence o da etkiliyor ama veren Allah veriyo ertesi gün hapı içtiği halde hamile kalmis abla istemiyorum diyo içim açıdı vallah
Yasemincim sen kaç aydır deniyorsunBen 2 ay normal denicem sonra aşılamaya karar vericem eğer olmazsa %20 artıyor şans aşılamadaYa bi yerde okumuştum bazıları şırıngaya alıyormuş spermleri kendi kendine aşılama yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?