- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşllh canm.. :)))
yok yani ben şuan regl olmaya şartlandrdım ya kendimi, test yapıp negatifi gorursem biraz kotu olurum o yuzden )))
sen ne kadardı istiodun tatlım
:))) yoookk pes etmk yoookkk..:))) canım ben 2011 de evlendim temmuz ayında 4 senem oldu iste :)) hic korunmadik. Siz şimdiden pes etmisseniz ben ne edeem :))
Saat 12 geçtigine gore bat şafağım 1
İnşAllah hayirlisiyla kuzum gelir bu ay (ve benimle birlikte isteyen herkesin)
İçim yine yanmaya baßladi evlat evlat diye Rabbim dualarimizi bos cevirmesin AMİN AMİN AMİN
:))) yoookk pes etmk yoookkk..
dktra gttin mi peki, ne dedi
oohhh supersin vallahaa. Hepimz boyle olayfdık kşkee :))) ne sinir kalrdı ne stress :))Evet canım şimdiye kadar hic birseimiz yoktu. Gecen gün öğrendiğim kadarıyla yumurtam 15 mm kadar buyuyomus ilk defa bu doktorum öyle dedi. Asilama istedim öncesi tedavi gorcem iste bakalım :) aşilamam tutmazsa bosvrcem tedavimi bitircem önüme bakcam :)))
Hep güç veriyorumda kendime şu çevre baskısı mahvediyor beni. Dirdirlari bitmiyorKız içine doğuyor mu hamile oluşun? Ben olsam test yaparım rahatlarim. Bu arada Amiiin inşallah. Ama ben sizin gibi değilim evlat evlat diye hirpalanmak istemiyorum imtihanını daha ağırı vardır buradan görüyoruz okuyoruz ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemem ama çok agir imtihanlar var hele cevremize bakınca benim hirpalanmam çok anlamsiz. Evet Elhamdülillah Allahima en ufak bir şeyden bile mutlu olabilmeyi becerebiliyorum mutlu huzurlu bi yuvam var şükürler olsun bu bana yeter çocuk için evlwnmedim ben. Çok istiyorum bi kızımın olmasını Allah biliyor ya buraya yazarak anlatamam. Allah 'iste benden' diyor ve istiyorum. Neden diye sorarsam günaha baticam. Allahım bizi agir imtihanlarla sinamasin inşallah Verse de Bas göz üstüne vermesede. Allahım istiyenlerede dinleyenlere nasip etsin inşallah aminnn..
oohhh supersin vallahaa. Hepimz boyle olayfdık kşkee :))) ne sinir kalrdı ne stress :))
profildeki sen misn canm
çok tatlısınnn :))) maşllhh..Merak etme kuzuu görürsün bak hepimiz bi gün anne olcaz ona rağmen hayattan çok fazla isteğimiz olcak fazla sikayetimiz olcak :)) evet canım profildeki benim
Hep güç veriyorumda kendime şu çevre baskısı mahvediyor beni. Dirdirlari bitmiyor
çok tatlısınnn :))) maşllhh..
en buyuk avantajımız henuz genç olmamız. Artık tıp da çok ilerledii. İnşllh hiçbirimz dermansız kalmayız
Bir bilsen canim nasilsin demeden bebek var mi diyolar. Dügun dernekti topluluklara hic katilmiyorum artik inanki 1,5senede biktirdilar beni. Kulaklarimi tikadikca dahada baski arti. Elalem icim yasamiyorum ama tek sözleri beni kahretmeye yeterli oluyo hep. Rabbim beteriyle imtihan eylemesin ama çom isteyince olmuyor galiba. Yada istemeyi bilemeyince kendim üzgün kocam üzgün. Eskiden takmiyordu ama artik tedavi surevini hizlandiralim diyor, arada bakiyorum cocuklari severken gozleri dolmus. Rabbimin imtahani, peygamberimiz bile evlatlariyla imtahan olmusda nefsime öyle agir geliyorki. Sana sabrina hayranim. Zaten inanki kayinvalidem ve tarafi biraz daha gecsin üstüme kuz bile bulucak potansiyelde de Allahtan eşim öyle biri değil.Canım daha önce diğer değerli arkadaslarimda öyle yazmıştı çevreden baskı geliyomus. Ben bile soruyorum yani düşün çok normal geliyor bana daha öncede boyle demiştim buraya. Milletimiz meraklıdır bazense bos konuşuyorlar maksat sohbet muhabbet bazen de sırf sinir bozmak için sorunlar oluyo. Ben her sabah evden çıkınca en az 3 yada 4 kişi hamile değil misin diye soruyorlar guluyorum yok ya diyorum dua edin inşallah olur diyorum kimsenin içindekini bilemem ama en azından içime kotu birşey girmiyor rahatim çevreye karşı beni tek ilgilendiren eşim vallahi :)
) nerde otruyosun canm. Merak ettmÇok tesekkur ederm evt gerçekten çok avantajliyiz en azından dediğin gibi genciz :))) çıtiriz
o çevre yok mu o çevree. Bedfua etmk istemiorum ama kasten canımı yakanlara hakkım helal değildr..Bir bilsen canim nasilsin demeden bebek var mi diyolar. Dügun dernekti topluluklara hic katilmiyorum artik inanki 1,5senede biktirdilar beni. Kulaklarimi tikadikca dahada baski arti. Elalem icim yasamiyorum ama tek sözleri beni kahretmeye yeterli oluyo hep. Rabbim beteriyle imtihan eylemesin ama çom isteyince olmuyor galiba. Yada istemeyi bilemeyince kendim üzgün kocam üzgün. Eskiden takmiyordu ama artik tedavi surevini hizlandiralim diyor, arada bakiyorum cocuklari severken gozleri dolmus. Rabbimin imtahani, peygamberimiz bile evlatlariyla imtahan olmusda nefsime öyle agir geliyorki. Sana sabrina hayranim. Zaten inanki kayinvalidem ve tarafi biraz daha gecsin üstüme kuz bile bulucak potansiyelde de Allahtan eşim öyle biri değil.
Bir bilsen canim nasilsin demeden bebek var mi diyolar. Dügun dernekti topluluklara hic katilmiyorum artik inanki 1,5senede biktirdilar beni. Kulaklarimi tikadikca dahada baski arti. Elalem icim yasamiyorum ama tek sözleri beni kahretmeye yeterli oluyo hep. Rabbim beteriyle imtihan eylemesin ama çom isteyince olmuyor galiba. Yada istemeyi bilemeyince kendim üzgün kocam üzgün. Eskiden takmiyordu ama artik tedavi surevini hizlandiralim diyor, arada bakiyorum cocuklari severken gozleri dolmus. Rabbimin imtahani, peygamberimiz bile evlatlariyla imtahan olmusda nefsime öyle agir geliyorki. Sana sabrina hayranim. Zaten inanki kayinvalidem ve tarafi biraz daha gecsin üstüme kuz bile bulucak potansiyelde de Allahtan eşim öyle biri değil.
o çevre yok mu o çevree. Bedfua etmk istemiorum ama kasten canımı yakanlara hakkım helal değildr..
ben pek kahvaltı yapmam bunu çecrem bilio, geçen bi ortamda bunu bilen bitanesi şole dio " tv de izledim de kahvaltı etmeyenlerin çocuğu olmuyomuş" ..
oylle sinirim bozuldu kii.
bi defa da bi ortamda otruyoruz elimde evimn anahtarı var uğraşıorum boyle..ortada hiç konu faln yok bana ne dese beğenirsin!! " eee senin çocuğun yok anca anahtrla oynarsın, başka napcan" ..
ayyşok oldim. Yutkunamadım resmen
Rabbim ıslah eylesin bizkerden uzak eylesin inşAllah AMİN AMİN AMİNo çevre yok mu o çevree. Bedfua etmk istemiorum ama kasten canımı yakanlara hakkım helal değildr..
ben pek kahvaltı yapmam bunu çecrem bilio, geçen bi ortamda bunu bilen bitanesi şole dio " tv de izledim de kahvaltı etmeyenlerin çocuğu olmuyomuş" ..
oylle sinirim bozuldu kii.
bi defa da bi ortamda otruyoruz elimde evimn anahtarı var uğraşıorum boyle..ortada hiç konu faln yok bana ne dese beğenirsin!! " eee senin çocuğun yok anca anahtrla oynarsın, başka napcan" ..
ayyşok oldim. Yutkunamadım resmen
aslında oyle hazr cevabım ki ama kalbimin çok yaralı olduğu konu olunca kelime edilmiomuş demkkii..Oyyy bitanem yaa totisini yesinler seninnn :)))))) düşüncesiz inşallah iste ağızlarını bagliyamicagimiza gore duymamazlıktan gelelim ben olsam bi espiride ben yapar gulerdim :))) umraniyede oturuyorum canım istanbul
Kesinlikle can yoldaşı oluyor insan burda. Yalansiz dolansiz yurektenaslında oyle hazr cevabım ki ama kalbimin çok yaralı olduğu konu olunca kelime edilmiomuş demkkii..
amq kk da inanlmaz huzur buluorum bilio musun. Normlde ennn yakınm dediğin kişiyle bile konuşamzken bu konuları burda rahatlıo insan
birde aynı dertten arksdaşlıklar edip moral buluyosun. Bilnediğin şeyleri oğreniyosun. Bu insana moral verioKesinlikle can yoldaşı oluyor insan burda. Yalansiz dolansiz yurekten