- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 33
inş. bizlerde o hamişler listesine dahil olacaz canım benimHos geldin canimm işte burası bizim mekan :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. bizlerde o hamişler listesine dahil olacaz canım benimHos geldin canimm işte burası bizim mekan :)))
ise gel git arada bir dr. tedavi simdide yumurtalarjmin buyumesini bekliyoruz bakalim ne zaman buyuyecekler die sizin durumlar nasil[/QUO
bende Aynı okula git gel. Şimdilik bekliyoruz birşey yok bakalım
Wiiihuuu bizim öğretmenlerimiz çok oldu :)) saygiylaaa hurmetlw selamlıyorum :) peki hangi ildesiniz? Derste güzel ama haa şimdi gözüme çok hoş bi profil oluştu sana karşı :))) endamlı böyle ciddi otoriter bi gorunum:)))
yasiniz kac ki gencler deli oldugumu soyler demissiniz :) konyada ilkokul lise uni mi benim kardesim konyada okuyorAhahha sayilir endam vardr belki boyum uzun ama ciddiyet bazen oluor ya... Genelde cok deli oodgumu soler gencler :)) bnede sevgi ile selamliyorum..konyadaym... :))))
Konyaaaa Mıııı çok mutlu oldum. Oradan katılmana ne de özledimmmmAhahha sayilir endam vardr belki boyum uzun ama ciddiyet bazen oluor ya... Genelde cok deli oodgumu soler gencler :)) bnede sevgi ile selamliyorum..konyadaym... :))))
Amin Canım inşhayirlisi olsun cnm sabrin sonu selamettir hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
yeni listeye senide eklerim cnm son 10 gun falan kaldi.listemiz var.bir kisi 200 adet salavat okuyor her gun.Tamam Canım çekerim bende günde kaç tane
Tamam Ne zaman çekeye başlayayımyeni listeye senide eklerim cnm son 10 gun falan kaldi.listemiz var.bir kisi 200 adet salavat okuyor her gun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/44590991/
sat -bat ne zamandi cnm kac gunun gectiki?canım ya 21 ine aldım randevu ne bilim bi idrar mı yapsam acaba :)
istersen kendin icin her gun 200 cek cnm .Tamam Ne zaman çekeye başlayayım
Tamam Canımistersen kendin icin her gun 200 cek cnm .
ama liste 10 gun sonra basa doncek sana bildiri yaparim.
inş. bizlerde o hamişler listesine dahil olacaz canım benim
Ahahha sayilir endam vardr belki boyum uzun ama ciddiyet bazen oluor ya... Genelde cok deli oodgumu soler gencler :)) bnede sevgi ile selamliyorum..konyadaym... :))))
Canımm Sennnn nasılsıınnnnCanım durumun nasıl ?
üreme işini yolunu biz biliyoruz öğretmenim de şu yumurta sperm ikilisi bi öğrenemedi :)ben Çocuk gelişimi öğretmeniyim anne çocuk sağlığında anlatıyorum üremeyi. Isterseniz anlatayım
Tatlım Ya onları alıp karşıma anlatıcam. Ayrıca Ben hastanede yatarken 18 yasında biri çocuk doğurdu. Galiba biz geç kaldık yavvvv :-(üreme işini yolunu biz biliyoruz öğretmenim de şu yumurta sperm ikilisi bi öğrenemedi :)
Canımm Sennnn nasılsıınnnn