• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Beni listeden çıkar canım yine hasta oldum :KK43: bebis yok

Canım benim yaa üzülme llutfen takdiri ilahi ne zaman adet oldun ? Bi de bak oneryorum arkadaslara 4. Günden başla günde 2 tane incir ye 14-16. Güne kadar sabah AC karınla iki tane ye lütfen benim için :))

H
napiyon cnm dun aklimdaydi valla soracaktimda cekindim ayyo_O
sen anlat yas kac ?nerelisin? neler denedin ?
kac yildir ugrasiyon? yarismamiza nerden katiliyon?:KK70:
KADINLAR KULUBU BEBIS KAPMA YARISMASI:KK46::KK46::KK46:
oss buldmmm coneemm :) 21 yasindaym 144aylk ewliym ilk ay hamile kaldm dusuk oldu oandr istyrm ben bi defa progestan+inofolic ictim gecen ayda klomen kullandm ama tirrrrrtt :)ole bekliom vallah

Hoss buldmmm coneemm :) 21 yasindaym 144aylk ewliym ilk ay hamile kaldm dusuk oldu oandr istyrm ben bi defa progestan+inofolic ictim gecen ayda klomen kullandm ama tirrrrrtt :)ole bekliom vallah
kucuguz biz beaaaa......
cok takiyoz bu yasta.cnm sen bir kez kaldiysan gerisi gelir ferah tut icini.
sogan kuru uygula icin temislensin.bide ovulasyon testleriyle iliskini ayarla bakalim olur insallah sakaryalimmm.

Kizlarrrrrr yaaaaa butun gün açmadı kadınlar kulübü kafayı yeedim:KK11:herşey açıyor kadınlar kulübü acmıyorrr bir saat önce acabildimo_Osizde böyle bişey oldu mu

Kizlarrrrrr yaaaaa butun gün açmadı kadınlar kulübü kafayı yeedim:KK11:herşey açıyor kadınlar kulübü acmıyorrr bir saat önce acabildimo_Osizde böyle bişey oldu mu
sukur kavusturanaaaaa...aytencim bugun biraz tuhaflik var yogun bi kulubuz ondan tikaniyoo...
alistik buraya valla bende bi yere gitsem aklim burda oluyo kim hais kim ne yapiyo.hep meraktayim.
sen bugun neler yapiyon iyimisin???

sukur kavusturanaaaaa...aytencim bugun biraz tuhaflik var yogun bi kulubuz ondan tikaniyoo...
alistik buraya valla bende bi yere gitsem aklim burda oluyo kim hais kim ne yapiyo.hep meraktayim.
sen bugun neler yapiyon iyimisin???
İyi oldum siteye baglaninca :KK48:valla kafayı yiycektim az daha sen nasılsın canım benim neler yaptın bugün

Back