- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
sat 1 aralık bat 5 ocak canım 1 hafta gecikti
Canım benim yaa biraz daha bekleyip doktora git bence böyle olmaz bekleyebilirsen bekle canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat 1 aralık bat 5 ocak canım 1 hafta gecikti
Beni listeden çıkar canım yine hasta oldum bebis yok
şuan Birsey yapamıyoruz müsait değilimİyi gibiyim ogretmenimm :-* baş göz ağrısı falan :))) başka sknti gök elhamdülillah napiosun bakalım ? :)
Dikkat Et kendine. Kafa dağıtmaya çalısıyoz bakalım ne olcakk kendimi gergin hissediyorummİyi gibiyim ogretmenimm :-* baş göz ağrısı falan :))) başka sknti gök elhamdülillah napiosun bakalım ? :)
canım ya 21 ine aldım randevu ne bilim bi idrar mı yapsam acaba :)
oss buldmmm coneemm :) 21 yasindaym 144aylk ewliym ilk ay hamile kaldm dusuk oldu oandr istyrm ben bi defa progestan+inofolic ictim gecen ayda klomen kullandm ama tirrrrrtt :)ole bekliom vallahnapiyon cnm dun aklimdaydi valla soracaktimda cekindim ayy
sen anlat yas kac ?nerelisin? neler denedin ?
kac yildir ugrasiyon? yarismamiza nerden katiliyon?
KADINLAR KULUBU BEBIS KAPMA YARISMASI
Ahhh bide sakaryaliyizzzz hafizzz :)H
oss buldmmm coneemm :) 21 yasindaym 144aylk ewliym ilk ay hamile kaldm dusuk oldu oandr istyrm ben bi defa progestan+inofolic ictim gecen ayda klomen kullandm ama tirrrrrtt :)ole bekliom vallah
Degilm :)) iimis buşuan Birsey yapamıyoruz müsait değilim
Ama ÖyleeeMusait
Degilm :)) iimis bu
Olsun canm benm onumuzdeki maclara bakicazzzAma Öyleee
kucuguz biz beaaaa......Hoss buldmmm coneemm :) 21 yasindaym 144aylk ewliym ilk ay hamile kaldm dusuk oldu oandr istyrm ben bi defa progestan+inofolic ictim gecen ayda klomen kullandm ama tirrrrrtt :)ole bekliom vallah
Test tarihin ne zaman canım inşallah pozitiftir sonucunAllahım şifa versin insallaaaah :)) yarasin yumuslarin hızla buyusun insallaaaah :) ben de uzaniyorum vallah napimmm saat gün sayıyorum
sukur kavusturanaaaaa...aytencim bugun biraz tuhaflik var yogun bi kulubuz ondan tikaniyoo...Kizlarrrrrr yaaaaa butun gün açmadı kadınlar kulübü kafayı yeedimherşey açıyor kadınlar kulübü acmıyorrr bir saat önce acabildimsizde böyle bişey oldu mu
yasiniz kac ki gencler deli oldugumu soyler demissiniz :) konyada ilkokul lise uni mi benim kardesim konyada okuyor
İyi oldum siteye baglaninca valla kafayı yiycektim az daha sen nasılsın canım benim neler yaptın bugünsukur kavusturanaaaaa...aytencim bugun biraz tuhaflik var yogun bi kulubuz ondan tikaniyoo...
alistik buraya valla bende bi yere gitsem aklim burda oluyo kim hais kim ne yapiyo.hep meraktayim.
sen bugun neler yapiyon iyimisin???
himm anladim canim hadi insallah gecebilirsin merkeza hakkinda hayirlisi olsunLise☺ ilcesindeym merkese es durumu istedim insaallah olur... Bakalim onunda beklemesj icjndeyim bu aralar..
afiyet olsun canim benimkizlar yemek yapip gelicem aksam yazarim hepinizi opuyorummm