• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yok yok eksik edermiyim hic sabahin korunde is yerine bile getirdim cok amin bize ayyy canimm olsunda sikayeti kalsin ya:anneadayı::KK76::KK46:

Ayy çalışıyon mu da kiyamam yaa sıcak tut kendini yumurtlama zamanında sıcaklık çok iyi geliyo :) daha rahat yumurtluyo insan büyümesine de yardımcı oluyo sıcak tutmaya çalış bitanem :-*

Sağol

Sağol cnm ya gerçekten takmayacakmissin kafaya nasıl beceriyor insanlar diyordum ama oluyormuş geçen ay doktora gttim kontrole hicbiseyin yok dedi ama istersen tedaviye başlarız dedi bende kayınvalide gelecek kontrole gelemem bir sonraki ay gelsem ölurmudedim olur dedi neyse kaynanam geldi ama hanı sırf Esim için iliski oluyordu yeterki bizi annem duymasın utanmayim ben diye sonra kayın validem gtti bende normalde de geç oluyordu adetim bu ayda öyle oldu ben ovulasyon testi kullanıyorum son iki tane evde vardı amaan dedim şunları da kullanım btsin dedim veeeeeee büyük haberi o gün öğrendim ardından hemen gebelik testi aldık ve kan testi verdim var çıktı inş haftaya gideceğim doktora kan testine gore 4 haftalık hamileyim :)))))))))) darısı herkese inssssss

Ayyyy masallaaaah sana yaaa benim KV de bzde 27 sinde gidecek inşallah gider ayağı uğur getirir bana seninki gibi :))))))) vallah ben Yapamıyorum takmamazlik yapamiyorum anlatılmaz yaşanır deniliyor ya inşallah benim de seninki gibi olur :)) bana dua et olur mu özel dua istyrm ismim Berfin asilamam oldu bu gün 7. Gün adını söyleyip dua et kurbanin olayimm :))

Ayy çalışıyon mu da kiyamam yaa sıcak tut kendini yumurtlama zamanında sıcaklık çok iyi geliyo :) daha rahat yumurtluyo insan büyümesine de yardımcı oluyo sıcak tutmaya çalış bitanem :-*
evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririm :KK5::KK68:

Ayyyy masallaaaah sana yaaa benim KV de bzde 27 sinde gidecek inşallah gider ayağı uğur getirir bana seninki gibi :))))))) vallah ben Yapamıyorum takmamazlik yapamiyorum anlatılmaz yaşanır deniliyor ya inşallah benim de seninki gibi olur :)) bana dua et olur mu özel dua istyrm ismim Berfin asilamam oldu bu gün 7. Gün adını söyleyip dua et kurbanin olayimm :))
Benim adımda hilal ;)

evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririm :KK5::KK68:

canım az önce konumu gordum bi defa düşük yapmissin :( Allahim yerini erkenden doldursun inşallah. Canım benim iş yerinde dikkat et ayakların ısınması çok önemli vallahi aklında bulunsun bitanem

Back