• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İnşallah canım. Vallah kuzum bu gün 7. Gunum belirtilerim sıfıra düştü :))) doktor iki hafta sonra test yap dedi ama ben en fazla 12 gün bekleyebilirim :))) yanı 5 gün kaldi
az kalmis cnm hadi hayirlisi rabbim en hayirlisini en guzelini versin insallah sabir herseyin ilacidir:KK68::KK60:

hosgeldin canım Allah gönlüne göre versin insallah kavusuruz bebişlerimize sen ne kadarlıksın evlisin kaç yasındasın?
canlarımmmmm hala gelen giden yok

Ya bi doktora mi gitsen bitanem neden bu kadar gecikti baksana ne kadardır gecikmiş bi doktora gidip gorunsen rahimine baksalar belki yeni oluşan kese görürler :) kız vallah bilemedim napsan acaba ya

Canım vallah öyle de sabredemiyorum:KK71:
Napsak acabaaaa ya :)) sen ne yapion kiuzum çalışmalar ne alemde :))
bence haftasonunu bekle :KK51:isteyim canim suan evdeki calismalar cuma gunu baslayacak dr. oyle dedi ama cumaya kadar bekleyemem belki erken baslar :KK70:

bence haftasonunu bekle :KK51:isteyim canim suan evdeki calismalar cuma gunu baslayacak dr. oyle dedi ama cumaya kadar bekleyemem belki erken baslar :KK70:

Pazartesi yapacam bakalim ne olcak :))) Başla vallah 2 günde bir :)) çalışmağa hızla devammm :KK55:
Kız kim tutar ssnii :KK15: Allahım güç kuvvet versin yumurtalara inşallah en iyi en güçlü en hayırlı sağlıklı spermle döllenirler inşallah oluşumunda gebe kalırsınız sagliklica doğurur buyutyrsun inşallah :KK15::KK46:

Pazartesi yapacam bakalim ne olcak :))) Başla vallah 2 günde bir :)) çalışmağa hızla devammm :KK55:
Kız kim tutar ssnii :KK15: Allahım güç kuvvet versin yumurtalara inşallah en iyi en güçlü en hayırlı sağlıklı spermle döllenirler inşallah oluşumunda gebe kalırsınız sagliklica doğurur buyutyrsun inşallah :KK15::KK46:
ayyy cok heycanli yaa insallah olmustr:anneadayı:
boyle giderse baslicam incir findik fistik:kk77::kk77:bizim burda senin gibi konusana agzindan bal damliyo sen hep konus derler aynende oyle oldu valla icimi ferahlattin bebisim sagolasin :KK200:allah ikimizede hayirli zamanda hayirli evlatlar versin :KK68:

ayyy cok heycanli yaa insallah olmustr:anneadayı:
boyle giderse baslicam incir findik fistik:kk77::kk77:bizim burda senin gibi konusana agzindan bal damliyo sen hep konus derler aynende oyle oldu valla icimi ferahlattin bebisim sagolasin :KK200:allah ikimizede hayirli zamanda hayirli evlatlar versin :KK68:

Allahimmm razı olsun canimm benim Allahım isteyen bekleyen dua eden herkese hayirlisiyla erkenden sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah AllahAllahin hazinesinde çok elhamdülillah istese hep bir anda hamile kalırız inşallah :)

Allahimmm razı olsun canimm benim Allahım isteyen bekleyen dua eden herkese hayirlisiyla erkenden sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah AllahAllahin hazinesinde çok elhamdülillah istese hep bir anda hamile kalırız inşallah :)
aminnn insallah canim:KK46::anneadayı::anneadayı:birsuru hamile kadinlar ay cok guzel olur hepbirlikte buyuturuz :oops:bugun kasik agrilarim var ya sanirim yumurtalar buyuyo:KK19::cool:

Ya bi doktora mi gitsen bitanem neden bu kadar gecikti baksana ne kadardır gecikmiş bi doktora gidip gorunsen rahimine baksalar belki yeni oluşan kese görürler :) kız vallah bilemedim napsan acaba ya
canım ya 21 ine aldım randevu ne bilim bi idrar mı yapsam acaba :)

aminnn insallah canim:KK46::anneadayı::anneadayı:birsuru hamile kadinlar ay cok guzel olur hepbirlikte buyuturuz :oops:bugun kasik agrilarim var ya sanirim yumurtalar buyuyo:KK19::cool:

İnşallah kız incirini eksik etme bitanem amiiinnn amiiinn insallaaaah :anneadayı: bizi gobisliler biziii :)) doğunca da şikayet edip dururuz :))

Cnmm bni hatirladnmi bende hamile kaldım sonunda :))) çok mutluyum darısı sana inssss

Anneeem hatirladim hatırlamaz miyim az beraber beklemedik susam taneciğini Masallaaah çok sevindim yemin ederim Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin insallaaaah :anneadayı: ne zaman öğrendin yaa nasıl olduu hemen anlat seni sayfanın hamis listesine alıyorum :)))

İnşallah kız incirini eksik etme bitanem amiiinnn amiiinn insallaaaah :anneadayı: bizi gobisliler biziii :)) doğunca da şikayet edip dururuz :))
yok yok eksik edermiyim hic sabahin korunde is yerine bile getirdim cok amin bize ayyy canimm olsunda sikayeti kalsin ya:anneadayı::KK76::KK46:

Sağol
Anneeem hatirladim hatırlamaz miyim az beraber beklemedik susam taneciğini Masallaaah çok sevindim yemin ederim Allahım hayırlı sağlıklı evlat eylesin insallaaaah :anneadayı: ne zaman öğrendin yaa nasıl olduu hemen anlat seni sayfanın hamis listesine alıyorum :)))
Sağol cnm ya gerçekten takmayacakmissin kafaya nasıl beceriyor insanlar diyordum ama oluyormuş geçen ay doktora gttim kontrole hicbiseyin yok dedi ama istersen tedaviye başlarız dedi bende kayınvalide gelecek kontrole gelemem bir sonraki ay gelsem ölurmudedim olur dedi neyse kaynanam geldi ama hanı sırf Esim için iliski oluyordu yeterki bizi annem duymasın utanmayim ben diye sonra kayın validem gtti bende normalde de geç oluyordu adetim bu ayda öyle oldu ben ovulasyon testi kullanıyorum son iki tane evde vardı amaan dedim şunları da kullanım btsin dedim veeeeeee büyük haberi o gün öğrendim ardından hemen gebelik testi aldık ve kan testi verdim var çıktı inş haftaya gideceğim doktora kan testine gore 4 haftalık hamileyim :)))))))))) darısı herkese inssssss

Back