yok yok eksik edermiyim hic sabahin korunde is yerine bile getirdim cok amin bize ayyy canimm olsunda sikayeti kalsin ya
Sağol
Sağol cnm ya gerçekten takmayacakmissin kafaya nasıl beceriyor insanlar diyordum ama oluyormuş geçen ay doktora gttim kontrole hicbiseyin yok dedi ama istersen tedaviye başlarız dedi bende kayınvalide gelecek kontrole gelemem bir sonraki ay gelsem ölurmudedim olur dedi neyse kaynanam geldi ama hanı sırf Esim için iliski oluyordu yeterki bizi annem duymasın utanmayim ben diye sonra kayın validem gtti bende normalde de geç oluyordu adetim bu ayda öyle oldu ben ovulasyon testi kullanıyorum son iki tane evde vardı amaan dedim şunları da kullanım btsin dedim veeeeeee büyük haberi o gün öğrendim ardından hemen gebelik testi aldık ve kan testi verdim var çıktı inş haftaya gideceğim doktora kan testine gore 4 haftalık hamileyim :)))))))))) darısı herkese inssssss
evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririmAyy çalışıyon mu da kiyamam yaa sıcak tut kendini yumurtlama zamanında sıcaklık çok iyi geliyo :) daha rahat yumurtluyo insan büyümesine de yardımcı oluyo sıcak tutmaya çalış bitanem :-*
Benim adımda hilalAyyyy masallaaaah sana yaaa benim KV de bzde 27 sinde gidecek inşallah gider ayağı uğur getirir bana seninki gibi :))))))) vallah ben Yapamıyorum takmamazlik yapamiyorum anlatılmaz yaşanır deniliyor ya inşallah benim de seninki gibi olur :)) bana dua et olur mu özel dua istyrm ismim Berfin asilamam oldu bu gün 7. Gün adını söyleyip dua et kurbanin olayimm :))
evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririm
İnsssss verir Rabbim inan o testin çıkış hali bütün anne olmak isteyen ler gormeli çok ağladım inanamadimmm :))
Amiin amiin Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn yüzbin amin insssHilalimmm Allahimmm bagislasin inşallah zeval vermesin dikkat et kendine de bebise de :-* Allahım bize de nasip eylesin inşallah :-*
merhaba cnmmerhaba arkadaşlar:)
Merhabamerhaba cnm
Merhaba
naber nasilsin cnmMerhaba
merhaba arkadaşlar:)
Amiin amiin Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn yüzbin amin insss
Merhaba
iyiyiz sen Nasılsınnaber nasilsin cnm
Iyiyim Çok sükür grip olucam galibaaaa yaaa.sen nasılsınCanım durumun nasıl ?
tesekkur ederim iyiyim alaha sukuriyiyiz sen Nasılsın
başka ne var ne yk sizdetesekkur ederim iyiyim alaha sukur
ise gel git arada bir dr. tedavi simdide yumurtalarjmin buyumesini bekliyoruz bakalim ne zaman buyuyecekler diebaşka ne var ne yk sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?