19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yok yok eksik edermiyim hic sabahin korunde is yerine bile getirdim cok amin bize ayyy canimm olsunda sikayeti kalsin ya

Ayy çalışıyon mu da kiyamam yaa sıcak tut kendini yumurtlama zamanında sıcaklık çok iyi geliyo :) daha rahat yumurtluyo insan büyümesine de yardımcı oluyo sıcak tutmaya çalış bitanem :-*

Ayyyy masallaaaah sana yaaa benim KV de bzde 27 sinde gidecek inşallah gider ayağı uğur getirir bana seninki gibi :))))))) vallah ben Yapamıyorum takmamazlik yapamiyorum anlatılmaz yaşanır deniliyor ya inşallah benim de seninki gibi olur :)) bana dua et olur mu özel dua istyrm ismim Berfin asilamam oldu bu gün 7. Gün adını söyleyip dua et kurbanin olayimm :))

Ayy çalışıyon mu da kiyamam yaa sıcak tut kendini yumurtlama zamanında sıcaklık çok iyi geliyo :) daha rahat yumurtluyo insan büyümesine de yardımcı oluyo sıcak tutmaya çalış bitanem :-*
evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririm

Benim adımda hilal

evet cnm calisiyorum insaat emlakcilik allahtan is yogunlugu yok tek basimayim suan musteri gelirse oyle is oluyo yoksa rahatim ayaklarim buz gibi ya hic isinmiyo vucutum sicak yinede sicak tutmaya ozen gosteririm

canım az önce konumu gordum bi defa düşük yapmissin Allahim yerini erkenden doldursun inşallah. Canım benim iş yerinde dikkat et ayakların ısınması çok önemli vallahi aklında bulunsun bitanem

İnsssss verir Rabbim inan o testin çıkış hali bütün anne olmak isteyen ler gormeli çok ağladım inanamadimmm :))

Hilalimmm Allahimmm bagislasin inşallah zeval vermesin dikkat et kendine de bebise de :-* Allahım bize de nasip eylesin inşallah :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…