• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Sizler boyle yaziyorsunuz ya ben cok uzuluyorm... Kimlerden ne hikayeler duydum cocuklugumdan beri..o zamandan beri cocugu olmayan isteyen herkese dua ederim... Simdide sen yazmissin ya basindan geçenleri nasil uzuluyorum anlatamam :KK43: Ah rabbim dualarini hayirlica kabul etsin kimbilir niceguzelliklere sahipsinde ne sen ne de bizler biliyoruz... Haberdar deyiliz... Guzel Allahim sabredenlerle beraberdir. Seninle beraber bunu hic unutma... :KK200: Hayirli guzel gunler nasibin olsun insaallah. Sabirlarinin mukafatini tevekkulunun mukafatini gani gani her iki cihanda da al insaallah.

Ya canim ben başka bişey yedirmistim onun tarifi ni yazar misin ölçüleri ni zahmet olmazsa
cnm keci boynuzu pekmezine ne bulursan kat .tadi yencek gibi oldumu tamamdir.
ben boyle yapiyorum;;;
yarim kilo pekmeze
1 tatli kasigi toz zencefil
1 tatli kasigi toz tarcin
1 tatli kasigi toz zerdecal
1 tatli kasigi yerfistigi
1 tatli kasigi polen
bir avuc findik(kir yada ez)
bir avuc ceviz(kir yada ez)
biraz balla tatlandirabilirsiniz.
(aksamlari havuc yedir birer tane hatta suyu daha faydaliymis erkeklere bide kuru sogan.)

Sizler boyle yaziyorsunuz ya ben cok uzuluyorm... Kimlerden ne hikayeler duydum cocuklugumdan beri..o zamandan beri cocugu olmayan isteyen herkese dua ederim... Simdide sen yazmissin ya basindan geçenleri nasil uzuluyorum anlatamam :KK43: Ah rabbim dualarini hayirlica kabul etsin kimbilir niceguzelliklere sahipsinde ne sen ne de bizler biliyoruz... Haberdar deyiliz... Guzel Allahim sabredenlerle beraberdir. Seninle beraber bunu hic unutma... :KK200: Hayirli guzel gunler nasibin olsun insaallah. Sabirlarinin mukafatini tevekkulunun mukafatini gani gani her iki cihanda da al insaallah.
Sanırım bana yazmışsın canım rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim isteyen içi yanan herkese nasip etsin inşaAllah inanıyorum birgün olacak inşallah umudum var allah nasip etmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmazmış hepimiz için hayırlısı

ben boyle yapiyorum;;;
yarim kilo pekmeze
1 tatli kasigi polen
(aksamlari havuc yedir birer tane hatta suyu daha faydaliymis erkeklere bide kuru sogan.)
Çooook sağol canım benim yarın yapacam inşallah mizikçılik yapmaz benim ki

Sanırım bana yazmışsın canım rabbim senden razı olsun ne muradın varsa versin rabbim isteyen içi yanan herkese nasip etsin inşaAllah inanıyorum birgün olacak inşallah umudum var allah nasip etmeyeceği bir şeyin hayalini kurdurmazmış hepimiz için hayırlısı

Amin amin amin

Bende imaniyorum... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize... Rabbim kullarina muhtac eylemesin.. Su gozlerimizi kalbimizi onlara melul melul baktrmasin. Yalniz ondan yardim dileriz. O da bizi utandirmicaktir insaallah..

ben boyle yapiyorum;;;
yarim kilo pekmeze
1 tatli kasigi polen

Kız aktarci mi oldun :)))) maşallah sana yaa kurban olurum senin o cabana

Kız aktarci mi oldun :)))) maşallah sana yaa kurban olurum senin o cabana
napak kiz mecbur bi kac ay idare edecek kadar aliyom toz seklinde baharatlari.
ama her hafta taze yapip koyuyom dolaba.sabah aksam yisin sonra cosup bana gelsin:KK23:nsl fikir sapik ayseee:KK12:

Amin amin amin

Bende imaniyorum... Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize... Rabbim kullarina muhtac eylemesin.. Su gozlerimizi kalbimizi onlara melul melul baktrmasin. Yalniz ondan yardim dileriz. O da bizi utandirmicaktir insaallah..
Aminnnnn rabbim büyük ondan başka kimsemiz yok ol der olur Rabbim ol desin hepimiz için canlarım

napak kiz mecbur bi kac ay idare edecek kadar aliyom toz seklinde baharatlari.
ama her hafta taze yapip koyuyom dolaba.sabah aksam yisin sonra cosup bana gelsin:KK23:nsl fikir sapik ayseee:KK12:
Güzel sapık ayseeee:KK70::KK70:allah çabalarını boşa çıkarmasın:-)

Uuuui heyyyy masallahh okuom sonu gelmiii :) nasilsnz beybisilerrr ben yaki yapstrdim heheyyytt :KK49::KK55::21::KK9: Yine bsey yptm yapmicektik guys :)

Back