19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

24 temmuz 2010 evlendim .17 yasindaydim.kasimdada buraya geldim.
suan 23 yasina 3 ay sonra girecem cnm.senin kac yil oldu?neler denedin?

yooookkk telden girmiyom leptop var o yeter banaaaa.
size yazarim tabiii mecbur kafayi rahatlatmak icin sizi kullaniceeemmm
dusunup delirecegime size sorarim siz delirin
Cansın sen cannnnn sor valla sisir kafamızı delirt bizi feda olsun yiyenimeee ne zaman yapcan tüp beybisiii

Cansın sen cannnnn sor valla sisir kafamızı delirt bizi feda olsun yiyenimeee ne zaman yapcan tüp beybisiii
aslinda bugun adetimle baslycaktik ama ertelendi cnm.subatta gidicez ilk adetle insallah.
haftaya rahimden parca alinicak incelenicek.bakalim temiz cikar insallah.

24 temmuz 2010 evlendim .17 yasindaydim.kasimdada buraya geldim.
suan 23 yasina 3 ay sonra girecem cnm.senin kac yil oldu?neler denedin?
30 Ağustos 2010 19 yaşında evlendim 2 ay evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik temmuz ve ağustos 2012 de iki defa tup bebek denedik şimdi para biriktiriyoruz onların kredileri bitmedi daha ancak 1 sene sonra tekrar deneyebiliriz tekrar tup bebeyi

aslinda bugun adetimle baslycaktik ama ertelendi cnm.subatta gidicez ilk adetle insallah.
haftaya rahimden parca alinicak incelenicek.bakalim temiz cikar insallah.
İnşallah temiz çıkar canım benim inşallahhhh hiçbir aksilik çıkmaz tedavi boyunca sımsıkı tutunur inşallah bebişin belki ona bile gerek kalmaz normal yolla gelir bebeşin

hayirlisi olsun cnm .turkiyede biraz zor yaa boyle ailelere destek verilmeli.
kimin umurundakii.anca para koparma pesindeler cogu tup merkezleri.

İnşallah temiz çıkar canım benim inşallahhhh hiçbir aksilik çıkmaz tedavi boyunca sımsıkı tutunur inşallah bebişin belki ona bile gerek kalmaz normal yolla gelir bebeşin
insallah oyle olur ama bu son adetim artik umudum subattaki adetimin gecikmeden gelmesi.

hayirlisi olsun cnm .turkiyede biraz zor yaa boyle ailelere destek verilmeli.
kimin umurundakii.anca para koparma pesindeler cogu tup merkezleri.
Ya düşün test yaptım negatif çıktı adetim geldi antep e başka doktora gittim hemen başlayalım dedi tup bebeye temmuz ayında ve ağustos ayında 2 defa yaptık tabi uyaranda yok ne yazıkki 2.defaicin 2 üç ay beklenmeliymis ama kimin umrunda ki parayı nasıl ayarlanmışsın psikoloji ne halde anca para koparsinlar

Milyaay cnm peki hangi sehirdesin?nerelisin?
tup bebegi nerde yaptirdin ?merkezi degistirerek dene bu sefer.
Hatay dayım mersin de ilkini antep te ikinciyi yaptırdım 2 sene önce burda bir merkez açıldı bu yaz eltim orda yaptırdı hamile kaldı 3.yu burda yaptiririm heralde çünkü yol masrafları bin liradan fazla tutuyor

yaa dogru valla haklisin
aslinda biliyonmu tup bebek sonrasinda kendiliginden hamilelik yasayanlar cok var.
keske ilkinden sonra biraz ara verseydin .2 olumsuz ust uste daha cok yipratmistir seni
RABBIM verir insallah 3 e gerek kalmaz .alternatif tip denedinmi hic??

Eşim azospermi ameliyatla bulundu ama şimdi normal çıkış başladı şükür tedavi de şimdi 3.de inşallah ameliyat yapmaz çünkü ameliyata 3 bin alıyorlar allah sabır versin hepimize hem para gidiyor birsürü hem psikoloji alt üst oluyor

Öyle canım zaten herşey deney için istedigimiz için değil bi deniyek gariii :))

yakin olmasi daha avantaj .hem yol masrafi yorucu.
hem yolculuk yasak oluyo genelde.eltinin kacinci denemesiydi kac aylik oldu?

Vallah ben de düşünüyorum şimdi bi arkadasima msj attım eşimin arkadaşı onlarda burda şimdi babasının evine gitmiş kayseriye gelince bana iki tane bebek zibini al dedim belki hamis olurum da kocama supriz yaparım olmazsa da kalır öyle öper koklarim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…