- 9 Ocak 2016
- 15
- 38
- 3
- 33
Şimdi heyecanlıyım ama bekleyim bariAslında olur ama keisn ve net çıkmasını istiyosan yarini bekle bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi heyecanlıyım ama bekleyim bariAslında olur ama keisn ve net çıkmasını istiyosan yarini bekle bence :)
valla al bendende o kadar hee
yanlislik var derim inanmam olumluya.
gerci korkudan 6 yildir gebelik testi bile 2 kez yapmisimdir .
onlarda olumsuz olunca ne buyuk uzuntuydu yaaa anlatilmaz yasanir.
aslinda tup bebek oncesi 30 tane test alip her gun yapip olumsuza alismak istiyorum.
olumluya zaten alisir sevinir insanda .onemli olan olumsuzu kolay atlatmanin yollarini bulmak lazim.
duanıza Talibim bendeeeŞimdi dua ettim berfinimmm :))) Allahım kabul etsin inşallah sen de bana et
Şimdi heyecanlıyım ama bekleyim bari
gelirimde tekrar buraya almazlar cnm.İnşallah o da olacak sen niye gelemiordun ki Türkiye ye
duanıza Talibim bendeee
En mantıklısı valla bende mi yapsam 30 negatif tup bebek öncesi en mantıklısıvalla al bendende o kadar hee
aslinda tup bebek oncesi 30 tane test alip her gun yapip olumsuza alismak istiyorum.
olumluya zaten alisir sevinir insanda .onemli olan olumsuzu kolay atlatmanin yollarini bulmak lazim.
Valla en mantıklısı ben de mi yapsam tup bebek öncesi 30 negatif sonuç alistirsam kendimi hoş ben negatif korkusundan ve maddi sıkıntıdan yanasamıyorum bile tup bebegevalla al bendende o kadar hee
Ahahaha bende bi ara ole yapmistim... Hergun nerdeyse yapiodm adet gunune kadr...Adet gunude adet oldum.. Ama.olumsuzluk nedir yasadim o sira bol bol antremanliyim:)))))
En mantıklısı valla bende mi yapsam 30 negatif tup bebek öncesi en mantıklısı
Valla en mantıklısı ben de mi yapsam tup bebek öncesi 30 negatif sonuç alistirsam kendimi hoş ben negatif korkusundan ve maddi sıkıntıdan yanasamıyorum bile tup bebege
Canım ben 3 sene evvel 2 defa tup bebek yaptırdım ama maalesef ki ikisinde negatif 3. İçin negatif alsam bile idmalıyımAşılama yaptın mi canim?
Rabbim sabrını versin arkadaşım inşallah en kısa zamanda evladına sonra da ailene kavuş tup bebek yaptır bence zaten 6 sene olmuş sanırım evleneli kaç yılında evlendin sanırım ayni yıl evlenmişizgelirimde tekrar buraya almazlar cnm.
yasal yollardan gelemedim yasim 17ydi esimle geldim burda evlilik yaptim.
kan bagi yok aile yok okul yok is yok.git ulkene diyorlar da gidersem bi daha bu ulkeye kabul etmezler.
mecbur bi cocugum olsa fransa vatandasi olucak babasindan dolayi.ee bu sayede bende annelik hakkimi kullanip oturum alicam insallah.geldimi hep ust uste gelir.bir cok tanidigim var hep cocuk sayesinde bu ulkede vatandaslik aldilar.
ben oksuz ben yetim ben garibancok zor ya neresini anlatsam ki....
Aynen vallah haa :) düşünsene gidiyomusuz bize hemen hamilesin diyorlarmış yok kardeşim tahliller karışık ben hamile değilim ben hamile olamiyorum ki diyomusuz :)))) ben direk düşüp bayılırım :))))
Ettim Canım sanaEdiyom şimdi
Ettim bitanem Allahım kabul buyursun insallaaaaaaah sen de dua et bana olur mu :)
yok valla o cesaretim hic olmadi ya. esimin israriyla 2 yada 3 kez alip denemisimdir.Ay Eysooo yaa yerim ben seni :)))))) mantıklı aslında ben de almak istiyorum ya 30 tsne falan toplu alayım :)) kız beni bi sen 56 aydır evliyim ay adetime 7 gün kala bir tane 2 gün kala bir tane 1 gün sonra bir tane yaptığım oluyodu :))
Ayyyyy süpersin canım yalnız bir şeyi unutmuşsun telefon yanında olacak sürekli bizimle yazisacanyok valla o cesaretim hic olmadi ya. esimin israriyla 2 yada 3 kez alip denemisimdir.
nasil utaniyodum var yaaa ufff aciklayamiyodum bile esime.bide onun surat bi dustumu ben iyice mahcup oluyodum.
bos ver boyle adeti bekliyince daha iyi oluyor.ama tup bebek oncesi alicam. coookk seyler yapmayi dusunuyom.
planlarim cok valla hem motivasyon alisverisi hemde olumsuza alisma antremani yaapiceemm
bak listem;;;;;
1)bol bol test alip sakliycam.her gun yapmayi planliyorum.
2)minik bebis elbiseleri alicam her gun sevicem kokluycam .motive olurum baktikca.
3)evdeki telin kablosunu kesicem .kimse beni arayip soru sormasin.sinir oluyom.(ozellikle kv arayip her gun sorar.)
4)guzel beslencem. dinlencem. kimseyle gorusmiycem.tesbihim elimde olacak.okurum bildiklerimi
SIMDILIK AKLIMA GELENLER BUNLAR...
BIDE IP ALICAM BEBEK BATTANIYESI YAPICAM BOS DURURSAM OLUMSUZ DUSUNCE DONER KAFAMDA.
yooookkk telden girmiyom leptop var o yeter banaaaa.Ayyyyy süpersin canım yalnız bir şeyi unutmuşsun telefon yanında olacak sürekli bizimle yazisacan
onemli degil cnm ha antep ha antalya farketmez heryerde bulunuyo findik fistik :)Ayyy pardon karstirdim antep nerden cikti ya :)))