• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Vallah ben de düşünüyorum şimdi bi arkadasima msj attım eşimin arkadaşı onlarda burda şimdi babasının evine gitmiş kayseriye gelince bana iki tane bebek zibini al dedim belki hamis olurum da kocama supriz yaparım olmazsa da kalır öyle öper koklarim :))
insallah giydirmek nasip olur cnm.
bu aralar esimle alisveris magazalarina ne zaman gitsek tartisiyoz.
hep kucuk kiz elbiselerini istiyom.o da delimisin diyo ev doldu uzuluyon gorunce diyo .almiyoo artik puff:stop:

İlkini yaptırdı 6 tane dollendi 1 ini transfer ettiler sonuç negatif 5 tane dondurdular 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 1i tutmuş 3.ayı bitecek 4 e geçecek rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah şu an öyle bir ayırım var ki bebek konusunu kapatmiyorlareli sürekli karnında bebeğim şöyle bebeğim böyle allah sabır versin depresyona soktular beni:KK61:içim acıyor

hep kucuk kiz elbiselerini istiyom.o da delimisin diyo ev doldu uzuluyon gorunce diyo .almiyoo artik puff:stop:

Evet insan uzulur tabi ama yine e ne bilim içimizdeki açıdan tabi. Ama sevdim su orgu meselesini :)) her ölmekte sabrımız olur

İlkini yaptırdı 6 tane dollendi 1 ini transfer ettiler sonuç negatif 5 tane dondurdular 5.gün embriyosu 2 tane transfer ettiler 1i tutmuş 3.ayı bitecek 4 e geçecek rabbim hepimize nasip etsin inşaAllah şu an öyle bir ayırım var ki bebek konusunu kapatmiyorlareli sürekli karnında bebeğim şöyle bebeğim böyle allah sabır versin depresyona soktular beni:KK61:içim acıyor

Canım benim yaa Allahım kimseye aratmasin onunda seni dusunmesi gerekmez mi sonuçta aynı şeyleri yasamissiniz neden bu kadar dusuncesiz insanlar hele ki bu kadar ağır tedaviler uygulanmisken :-(

insan oglu hep oyle iste naparsin...
anlamasi lazim seni.o da yasamis sonucta bu durumlari.
encok sana destek olmasi gereken kisi eltin olmali.uyar bence.

Ne zor şeyler yasamissin :KK43:
Allah kimseye yaşadıklarımı yasatmasin allah sabır verdi çok şükür ama beni depresyona soktular çok kötüyüm ama allah büyük burda sıkıntılarımı rahatça paylasabiliyorum ama çevremde kimseye bişey anlatmam içime kapandim resmen kafanızı sisirdiysem kusura bakmayin lütfen çok doluyum çok :KK42:

Allah kimseye yaşadıklarımı yasatmasin allah sabır verdi çok şükür ama beni depresyona soktular çok kötüyüm ama allah büyük burda sıkıntılarımı rahatça paylasabiliyorum ama çevremde kimseye bişey anlatmam içime kapandim resmen kafanızı sisirdiysem kusura bakmayin lütfen çok doluyum çok :KK42:
niye kafamiz sissin ki cnm hepimiz ayniyiz tek degilsin.
kimse anlamiyo .benim eltilerim 3 tane.hepsinde var 3 er cocuk.buyugu 5 tane yapti.
ben 5 yildir onlarin hamileligine ,dogumuna ,hazirliklarina hep sahit oldum el attim.
onlarin her lafi acitiyo canimi.bilerek veya bilmeyerek illaki soyledikleri kiriyo beni.
napalim nasibimiz boyleymis.elden bisey gelmez hak nasip etmemisse.

Son düzenleme:
İnşallah Giydir hayırlısı ilee

İnşallah bu defa gözyaşların sevinçten aksın üzüntüden değil o aldıklarını inşallah hayırlısı ile giydirebilirsin

cerezde sorun yokda keciboynuzu pekmezi icmezde yemezde :)
mecbur olunca yerler cnm alisir .
ben kocama neredeyse 1 yildir yediriyom.baya ise yariyor.pekmez icinede findik, ceviz, zencefil ,zerdecal ,polen,tarcin tozu birer kasik karistirip hazirliyoz her hafta bi kavanoz bitiyor.sabah aksam bi kasik tuketiyo.uzerine hemen su iciyo dayanamiyo aciymis.

ben kocama neredeyse 1 yildir yediriyom.baya ise yariyor.pekmez icinede findik, ceviz, zencefil ,zerdecal ,polen,tarcin tozu birer kasik karistirip hazirliyoz her hafta bi kavanoz bitiyor.sabah aksam bi kasik tuketiyo.uzerine hemen su iciyo dayanamiyo aciymis.
Canım ya erkekler cokkkkkk mız mız oluyor eskiden canım çıkardı yedirene kadar 1 ay yedi bıraktı manyak kocamm:KK48::KK70::KK70:

Ya canim ben başka bişey yedirmistim onun tarifi ni yazar misin ölçüleri ni zahmet olmazsa

Canım ya erkekler cokkkkkk mız mız oluyor eskiden canım çıkardı yedirene kadar 1 ay yedi bıraktı manyak kocamm:KK48::KK70::KK70:
aynen valla bana ..... ye ikizin olacak deseler yerim galiba:KK70::KK53:
onlara bal pekmez veriyoz yemiyolar.gerci benimki yer severde ic ice katilinca biraz mide bulandiriyo:KK14:

Back